Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για διαχείριση και πληροφορίες προϊόντων


ΜΑΝΩΛΗΣ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λόγω αρκετών προϊόντων σε ένα eshop και λόγω του ότι μπορεί να χαθεί μια πώληση αν πχ ο πωλητής δεν ξέρει να απαντήσει εκείνη την ώρα σε έναν πελάτη για μια συγκεκριμένη λειτουργία ενός προϊόντος (πχ να πάρω τον προμηθευτή και θα σας καλέσω πίσω) ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο να μπορώ να στήσω προϊόντα μέσα στα οποία θα υπάρχουν πράγματα αρκετά τα οποία δεν μπορούν όλα αυτά να αποτυπωθούν σε ένα eshop. 

Οι βασικές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος αποτυπώνονται ευκολα στο eshop αλλά τι γίνεται σε περιπτώσεις που υπάρχουν 100 διαφορετικές λειτουργίες σε ένα προϊόν, τεχνικοί κατάλογοι , πληροφορίες εγκατάστασης, κόστος εγκατάστασης και άλλα πολλά. 

Θα μου πεις μπορείς να φτιάξεις folders για το κάθε προϊόν ξεχωριστά με συνολικές πληροφορίες. Το θέμα ειναι να υπάρχει ένα πρόγραμμα με searching γιατί τα προϊόντα είναι αρκετά και να μπορεί πχ ο εκάστοτε πωλητής η κάποιος άλλος που θα σηκώσει το τηλέφωνο εκείνη την ώρα να μπορεί να δώσει στον πελάτη ακόμα και την πιο δύσκολη πληροφορία.

Μιλάμε για ένα πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να δεχτεί πχ 1000-2000 προϊόντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα διαχείρισης αποθήκης.
Κάτι το οποίο μπορεί να ακούγεται overkill γιατί όντως είναι... αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο πιο "απλό".

Το πιο "απλό" που μπορώ να σκεφτώ είναι ένα excel αρχείο ή airtable (online app) το οποίο θα έχει όλα τα προιόντα της κάθε κατηγορίας και ότι πληροφορίες έχεις διαθέσιμες που δεν τις έχεις στο site.
Εναλλακτικά μπορείς να έχεις κάτι σαν detailed info tab μέσα στο product page του site και εκεί σε μορφή πίνακα να έχεις όλες τις πληροφορίες που έχεις.
Κρυφό δηλαδή με το που μπει ο άλλος στο product page αλλά αν θέλει κάποιος να δεις περισσότερα πράγματα, πιο αναλυτικά ας τα δει εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις όρεξη δοκίμασε να ασχοληθείς λίγο με το filemaker pro. Στις έτοιμες ταμπλέτες έχει μια για product catalog την οποία μπορείς να επεξεργαστείς και να τροποποιήσεις όπως θέλεις.

Spoiler


mySuIs.jpg

 

iNlR1s.jpg

 

R756iP.jpg

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...