Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν συμπληρώσεις 10 χρόνια ή 3000 ένσημα στον ίδιο εργοδότη μπορείςνα πάρεις 5 εβδομάδες άδεια; 

Γιατί στην πρώτη περίπτωση αν έχεις λείψει ή έχεις πάρει άδεια άνευ αποδοχών δεν συμπληρώνεις τ απαιτούμενα ένσημα. 

Υπολογίζουμε δηλαδή το χρόνο ή τα ένσημα; 

Δημοσ.

στα 10 χρονια απο 23 μερες κανονικη αδεια μου δινουν 25.δεν εχω ακουσει ποτε για 5 εβδομαδες εκτος αν εννοεις 5 βδομαδες μαζι με τα weekends

Δημοσ.

Αν ξεκίνησα την εργασία στις 1/11/2006 και συνεχίζω μέχρι σήμερα σε διαφορετικούς εργοδότες, με μόνη διακοπή 4 μήνες ανεργίας, δικαιούμαι 25 μέρες κανονική άδεια; 

Ο λογιστής μας που ρώτησα τα μασάει. 

Δημοσ.

ειχα 2 χρονια προυπηρεσια πιο πριν αλλα οπως εγραψα στα 10 χρονια στην ιδια εταιρεια πηρα 25 μερες.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος για να έχεις 25 μέρες άδειας πρέπει είτε να έχεις 10 χρόνια στην ίδια εταιρεία είτε 12+ χρόνια εργασίας γενικά.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Αν δεν κάνω λάθος για να έχεις 25 μέρες άδειας πρέπει είτε να έχεις 10 χρόνια στην ίδια εταιρεία είτε 12+ χρόνια εργασίας γενικά.

Έτσι ακριβώς!

Δημοσ.

Ημερολογικα κλείνω τα 12 χρόνια στις 1/12/18

Το ζήτημα είναι αν δικαιούμαι από τώρα τις 25 μερες

Δημοσ.
34 minutes ago, Putman said:

Ημερολογικα κλείνω τα 12 χρόνια στις 1/12/18

Το ζήτημα είναι αν δικαιούμαι από τώρα τις 25 μερες

ναι δεν ξερω επειδη ειναι δεκεμβριο αν θα τις παρεις τωρα ή θα τις παρεις τον επομενο χρονο.εγω ξεκινησα να δουλευω 06/2004  και εκλεισα 10 χρονια τον 06/2014 και ειδα 25 μερες  στην αδεια μου του 14.

τωρα  παρομοιο διαστημα εκλεινα και 12 χρονια δουλειας με ενα κενο ομως 3-4 μηνων.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημερομηνια προληψης 20/11/17 και μεχρι τωρα στον ιδιο εργοδοτη.

Ειδα οτι δικαιουμε 14 μερες αδεια.

Επιδομα δικαιουμε; εδω μου λενε  πρεπει να κλεισεις ενα χρονο πρωτα.

Αλλα αυτο δεν το εχω ξανακουσει.

Ισχυει;

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Επιδομα δικαιουσαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ κ ολοκληρο.. 

Αδεια δικαιουσαι κανονικα 22 μερες για το 2018..μεχρι αυτη τη στιγμη εισαι στις 14..

Ωραια σε ευχαριστώ γιατι εδω μου ειπε ενας πρεπει να κλησεις χρονο και λεω ασε τις βλακειες.

Αρα παιρνω κανονικα το επιδομα σε αναλογια με το μισθο.

Επειδη απο 1/1/18 ημουν κανονικα στην εταιρία.

Μεχρι ποτε καταβάλλεται αυτο; γιατι εδω εχει ενα κακο συνήθειο αν δεν ζητησεις δεν δινει ουτε μισθο. Καθε μηνα παιρνω τηλεφωνο στο λογιστηριο για να μπουν τα λεφτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Ωραια σε ευχαριστώ γιατι εδω μου ειπε ενας πρεπει να κλησεις χρονο και λεω ασε τις βλακειες.

Αρα παιρνω κανονικα το επιδομα σε αναλογια με το μισθο.

Επειδη απο 1/1/18 ημουν κανονικα στην εταιρία.

Μεχρι ποτε καταβάλλεται αυτο; γιατι εδω εχει ενα κακο συνήθειο αν δεν ζητησεις δεν δινει ουτε μισθο. Καθε μηνα παιρνω τηλεφωνο στο λογιστηριο για να μπουν τα λεφτα.

Κανονικα δινεται πριν την αδεια του εργαζομενου.. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια καταληκτικη ημερομηνια οπως με το δωρο Χριστουγεννων πχ.. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Κανονικα δινεται πριν την αδεια του εργαζομενου.. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια καταληκτικη ημερομηνια οπως με το δωρο Χριστουγεννων πχ.. 

Ωραια σε ευχαριστώ.

Εγω 18-23 θα παρω αλλα τα καθυστερεί τα επιδοματα.

Χρωσταει πολλα σε παλιούς υπαλληλους του. Αλλα με βλεπω να μπαινω στην ουρα, αν δεν υπάρχει ημερομηνια οπως των Χριστουγέννων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...