Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα μια γνωμη για αυτο το μονιτορ samsung 27CHG70 αξιζει να αγοραστει μαγκες;;

το συστημα π εχω ειναι αυτο 

επεξεργαστη ιντελ 5960

καρτα hubrid 1070

Ραμ 16gm! 

Μπορω να διαθεσω μεχρι 600€ εχεται να με προτινεται τιποτα αλλο;; Παιχνιδια π παιζω σχεδον τα παντα!

Δημοσ.

Καταλαβα εχεις καμια προταση σε αυτα τα λευτα;και εχω μια ακομα απορια αν δεν εχει g-sunc παιζω μεγαλο ρολο;θα εχω θεμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, prince93 είπε

Καταλαβα εχεις καμια προταση σε αυτα τα λευτα;και εχω μια ακομα απορια αν δεν εχει g-sunc παιζω μεγαλο ρολο;θα εχω θεμα;

Απλώς χάνεις το freesync,δεν ξέρω από gsync, οθόνες, νομίζω μια καλή είναι η Asus rog Swift αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή. Καλύτερα να πάρεις μια χωρίς sync γιατί δεσμεύει... 

Επεξ/σία από bilythekid
Δημοσ.

G sync = nvidia 

Free sync = amd

Αν η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να ελάχιστο fps (πχ 60fps) όσα είναι τα hz της οθόνης (πχ 60hz) τότε υπάρχουν προβλήματα (stuttering, tearing κλπ) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prince93 είπε

Οποτε ετσι οπως τα λες θα εχουμε σοβαρο θεμα αποτι καταλαβα σωστα;

Επειδή η οθόνη είναι 144hz νομίζω πως θα έχετε όντως θέμα. 

Τελείως Smooth δεν θα δείτε 

Δημοσ.

Δεν ξέρω... Τίποτα σε g sync. Ακριβές βέβαια είναι. Επίσης θα πρότεινα να είναι Ips και όχι tn. 

Όλο και κάποιοι θα βοηθήσουν 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν ξέρω... Τίποτα σε g sync. Ακριβές βέβαια είναι. Επίσης θα πρότεινα να είναι Ips και όχι tn. 

Όλο και κάποιοι θα βοηθήσουν 

Οκ ευχαριστω!:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα έλεγα αυτή, ούτε Freesync ούτε Gsync θα κάνει την δουλειά της και σαν επαγγελματικό μόνιτορ, 4Κ, HDR υποστήριξη... https://www.skroutz.gr/s/12493942/Dell-UltraSharp-U2718Q.html

και ένα review http://hexus.net/tech/reviews/monitors/109724-dell-ultrasharp-u2718q/

22f4069a-ce15-45fb-b80a-a1d2140722ee.png

Επεξ/σία από STORM1978
Δημοσ.

1)Η κάρτα γραφικών του δεν επαρκεί για 4k

2)Είναι 60hz (όχι ότι υπάρχει οθόνη με πεισοτερα hz σε 4k). 

3) το HDR της είναι μέτριο (550nits). Το κανονικό HDR πρέπει να έχει 1000nits (όπως οι ακριβές καλές τηλεοράσεις) 

Γενικά το HDR είναι εντελώς προβληματικό (προς στιγμήν) στα pc. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας το παρει καποιος ρε παιδια να μας κανει παρουσιαση ,κι εγω αυτο κοιταω(samsung 27CHG70),αντε

οι πουθεναδες που αναφερουν για θεματα οταν το μονιτορ δεν εχει freesynch/gsynch λιγο γαλατακι στη μαμακα τους ,τωρα γεννηθηκανε ε τοσα χρονια χανοταν ο κοσμος που δεν ειχαμε αντε γεια γατακι,εχουμε παιξει 40 χρονια χωρις fs/gs ..δεν προλαβε η σουφρα σας δραχμη...

Επεξ/σία από 3DJIN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...