Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας , εγκεφαλικο ,  που επηρέασε το Αριστερο μου ποδι  τωρα βγαινω απο το κεντρο αποκατάστασης την αλλη εβδομάδα .
Μου συνέστησαν να παρω ενα στατικό ποδήλατο για να γυμνάζομαι στο σπιτι .
Ειμαι σκραπας ομως και δεν ξερω τι και πως .
Σε κιλα ειμαι 115 ( καθε ενα λεει εχει διαφορετικό οριο κιλων χρήστη )

Θελω βοηθεια τι να παρω ( ειται καινούργιο ειτε μεταχειρισμένο ) και σε προσιτη τιμη ( Φυγανε πολλα με την βλαβη που  επαθα ) .....

Εαν κάποιος γνωρίζει ας βοηθησει , και το που να ψαξω βοήθεια ειναι .

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, villasg είπε

Μετα απο ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας , εγκεφαλικο ,  που επηρέασε το Αριστερο μου ποδι  τωρα βγαινω απο το κεντρο αποκατάστασης την αλλη εβδομάδα .
Μου συνέστησαν να παρω ενα στατικό ποδήλατο για να γυμνάζομαι στο σπιτι .
Ειμαι σκραπας ομως και δεν ξερω τι και πως .
Σε κιλα ειμαι 115 ( καθε ενα λεει εχει διαφορετικό οριο κιλων χρήστη )

Θελω βοηθεια τι να παρω ( ειται καινούργιο ειτε μεταχειρισμένο ) και σε προσιτη τιμη ( Φυγανε πολλα με την βλαβη που  επαθα ) .....

Εαν κάποιος γνωρίζει ας βοηθησει , και το που να ψαξω βοήθεια ειναι .

Καλή ανάρρωση εύχομαι φίλε... Λοιπόν υπάρχουν οι οικονομικές πεταλιερες του skroutz αφενός,αλλά εάν κάνεις μια βόλτα στα μεγάλα σουπερμάρκετ, (πχ Σκλαβενίτη )της περιοχής σ κατά καιρούς φέρνουν τέτοια προϊόντα. Το δικό μ το βρήκα στα 90 ευρώ στο Πέραμα προ 6 μηνών (μεταφέρθηκε εύκολα στο πορτ μπαγκαζ).κ μιλάω φυσικά για μαγνητικό, θα μ κάνει εντύπωση εάν σ προτείνουν κάτι αλλο.

Δημοσ.

με τα λεφτα του στατικου ποδηλατου σκεψου το ενδεχομενο να πληρωσεις 1 με 2 χρονια γυμναστηριο και να εχεις και ποδηλατο και διαδρομο κτλ.κτλ.και επειδη βγαινεις απο το σπιτι υπαρχει κοσμος κτλ ειναι πιο δυσκολο να το βαρεθεις.περαστικα:)

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

με τα λεφτα του στατικου ποδηλατου σκεψου το ενδεχομενο να πληρωσεις 1 με 2 χρονια γυμναστηριο και να εχεις και ποδηλατο και διαδρομο κτλ.κτλ.και επειδη βγαινεις απο το σπιτι υπαρχει κοσμος κτλ ειναι πιο δυσκολο να το βαρεθεις.περαστικα:)

Εδω επερχετε το θεμα χωριο που πρεπει να κανεις αρκετα χιλιομετρα να βρεις γυμναστηριο

Δημοσ.
55 minutes ago, villasg said:

Εδω επερχετε το θεμα χωριο που πρεπει να κανεις αρκετα χιλιομετρα να βρεις γυμναστηριο

σορρυ δεν το ηξερα αυτο.συνηθισμενος απο εδω που εχει σε καθε περιοχη.επισης λογικα ο γιατρος θα σου πει να κατεβασεις και κιλα για θεμα υγειας. αν η αποσταση μεχρι το γυμναστηριο πιστευεις οτι μπορεις να την κανεις ειτε με μεταφορικο ειτε με ποδηλατο(δεν ξερω ποσο κοντα ειναι σε σενα) μπορεις να το δεις. ή δεν ξερω αν ενδεχομενως ο γιατρος αντι για ποδηλατο σου πει οτι πχ κανε κολυμπι οποτε μια πισινα κοντα σου να βολεψει.το λεω γιατι γενικοτερα το να κανεις οτιδηποτε εκτος σπιτιου ειναι πιο ωραιο απο το να εισαι σε ενα σπιτι κλεισμενος και να κανεις ποδηλατο.ακομα πχ και για τρεξιμο στο γηπεδο ευχαριστιεσαι πιο πολυ απο το να τρεχεις σε ενα στατικο διαδρομο.συνηθως οπου βλεπω διαδρομο ή ποδηλατο σε σπιτι εχουν γινει κρεμαστρες για ρουχα

Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος στην κατάσταση που ειναι τώρα δεν ειναι για πολλες ταλαιπωρίες και μετακινήσεις για κάποιο διάστημα και για αυτό ειναι καλύτερη λύση η κατοικον γυμναστική. Επίσης στο σπίτι με την ησυχία σου μειώνεις το στρες εν συγκρίσει με ένα γυμναστήριο που υπάρχει πόσος κόσμος. Πράγμα βασικό για κάποιον που επανέρχεται από ένα εγκεφαλικό.

Για το θέμα τώρα. Θα σου πρότεινα καθιστό ποδήλατο καθώς αυτό που θέλεις ειναι να γυμνάσεις τα πόδια σου καθαρά μαζί φυσικά με το καρδιοαναπνευστικό σου. Και ειναι και χαμηλότερες οι τιμές τους για βαρύτερους χρήστες. 

https://www.skroutz.gr/s/9347197/Viking-B-1501.html

Δημοσ.

Ναι καλη ιδεα το καθιστό , αλλα θελει πιο πολυ χωρο στο σπιτι ,  βασικα θελει το δικο τουυ χωρο .......
Και τωρα σε καθιστο γυμναζομαι στο κεντρο αποκαταστασης .

Δημοσ.
11 hours ago, Backpacker said:

Προφανώς ο φίλος στην κατάσταση που ειναι τώρα δεν ειναι για πολλες ταλαιπωρίες και μετακινήσεις για κάποιο διάστημα και για αυτό ειναι καλύτερη λύση η κατοικον γυμναστική. Επίσης στο σπίτι με την ησυχία σου μειώνεις το στρες εν συγκρίσει με ένα γυμναστήριο που υπάρχει πόσος κόσμος. Πράγμα βασικό για κάποιον που επανέρχεται από ένα εγκεφαλικό.

Για το θέμα τώρα. Θα σου πρότεινα καθιστό ποδήλατο καθώς αυτό που θέλεις ειναι να γυμνάσεις τα πόδια σου καθαρά μαζί φυσικά με το καρδιοαναπνευστικό σου. Και ειναι και χαμηλότερες οι τιμές τους για βαρύτερους χρήστες. 

https://www.skroutz.gr/s/9347197/Viking-B-1501.html

επειδη δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι για αυτο προτεινα εναλλακτικες για να γινει πιο ενδιαφερον η γυμναστικη.καοοιους τους αγχωνει ο κοσμος.καποιοι νιωθουν πιο ωραια που υπαρχουν και αλλα.ατομα γυρω.απλα τα εγραψα.ο ts αποφασιζει:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...