Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έκανα ένα ταττο Το έχω σχεδόν 1 μήνα και θέλω το αφαιρέσω είναι σχετικό μικρό 2 γραμμές και 4 γράμματα και θέλω να το αφαιρέσω εχώ ψάξει διαφορα και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να το αφαιρέσω με λειζερ αλλά δεν ξέρω αν θα έχει επιπτώσεις στην υγεία μου και αν είναι ασφαλές. . Η με  καμία επέμβαση τίποτα τετιο παρακαλώ σοβαρές απαντησεις!

Δημοσ.

Καλυτερα κανε cover-up παρα αφαιρεση.

Εχω ακουσει οτι ο πονος της αφαιρεσης ειναι πολυ μεγαλος.

Καλυψε το... Υπαρχουν πολλοι καλοι artists που εχουν τρομερα αποτελεσματα.

Δες εικονες στο νετ απο "πριν και μετα"

https://www.google.gr/search?q=before+after+cover+up+tattoo&rlz=1C1CHBD_elGR790GR790&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjzpYHtiODaAhULEJoKHY1CA20QsAQIKQ&biw=1238&bih=656

• Thanks 1
Δημοσ.

Ψάξε για ένα δερματολόγο,υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται και λόγο ζήτησης έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, VenomSb said:

Παιδιά έκανα ένα ταττο Το έχω σχεδόν 1 μήνα και θέλω το αφαιρέσω είναι σχετικό μικρό 2 γραμμές και 4 γράμματα και θέλω να το αφαιρέσω εχώ ψάξει διαφορα και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να το αφαιρέσω με λειζερ αλλά δεν ξέρω αν θα έχει επιπτώσεις στην υγεία μου και αν είναι ασφαλές. . Η με  καμία επέμβαση τίποτα τετιο παρακαλώ σοβαρές απαντησεις!

Πρώτα από όλα δεν μπορείς να αφαιρέσεις το τατουάζ ακόμα γιατί είναι "φρέσκο", σε οποίον σωστό επαγγελματία και να πας για αφαίρεση θα στο πει και ο ίδιος.. Τέλος καλοκαιριού θα πρέπει να πας για να γίνει η δουλειά.

Επίσης όταν χτυπάμε τατουάζ πρώτη φορά το κάνουμε σε μέρος που δεν είναι εύκολο προσβάσιμο στα μάτια μας για τον λόγο της μετά σύγχυσης. Με απλά λόγια μήπως αλλάξεις γνώμη και πεις μετά , wtf τι έκανα...?

Τρόπος τώρα για αφαίρεση είναι αυτός του λέιζερ που είναι απόλυτα ασφαλής και χωρίς καμιά επίπτωση για την υγειά σου, είναι σχεδόν ανώδυνο και ειδικά αν είναι και μικρο όπως λες δεν θα καταλάβεις τίποτα.. Σε μερικές επισκέψεις (ανάλογα πόσο βαθιά στο χτύπησε βέβαια) θα έχεις ξεμπερδέψει..

Πλαστική δεν συμφέρει για τόσο μικρά τατουάζ, είναι δαπανηρή και τελείως πιο χρονοβόρα διαδικασία !

Επίσης να σου πω ότι στην ουσία δεν φεύγει η μπογιά από πάνω σου, απλά σου καίει το δέρμα με το λέιζερ ο γιατρός,γίνεται πληγή, και ύστερα η πληγή καλύπτει την μπογιά, άλλοτε δεν φαίνεται καθόλου , άλλοτε είναι εμφανές σε πολύ μικρο ποσοστό !

Γράφω το ποίημα όλο αυτό  μπας και χρειαστεί και κάποιος άλλος παρόμοιες πληροφορίες μιας που έρχεται καλοκαίρι και όλοι θα βγουν με μουντζούρες ότι να ναι στις παράλιες ... Ευλόγησον λοιπόν !

Επεξ/σία από ny_
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 minutes ago, stelios18120 said:

Πριν το κάνεις έπρεπε να το σκεφτείς.

Rip!

Για μια ζωή θα το βλέπεις τώρα.

Έλα υπερβολές μην τον τρομάζεις χωρίς λόγο... Τρόποι υπάρχουν, το θέμα είναι να υπάρχει και το "χρήμα" από πίσω για να γίνει σωστά η δουλειά..

Ξέρεις πόσα τατουάζ έχω αφαιρέσει εγώ? Ούτε που θυμάμαι :P 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ny_ είπε

Έλα υπερβολές μην τον τρομάζεις χωρίς λόγο... Τρόποι υπάρχουν, το θέμα είναι να υπάρχει και το "χρήμα" από πίσω για να γίνει σωστά η δουλειά..

Ξέρεις πόσα τατουάζ έχω αφαιρέσει εγώ? Ούτε που θυμάμαι :P 

Τι τα κάνεις τότε; Για να τα βγάλεις μετά;

:P

Εγώ να σ πω την αλήθεια δεν έχω ακόμα,αλλά όταν θα κάνω θα είμαι μέχρι να μπω στο χώμα :) :P

Δημοσ.
1 minute ago, stelios18120 said:

Τι τα κάνεις τότε; Για να τα βγάλεις μετά;

:P

Εγώ να σ πω την αλήθεια δεν έχω ακόμα,αλλά όταν θα κάνω θα είμαι μέχρι να μπω στο χώμα :) :P

Εφηβικές τρέλες με όλη την σημασία! Όχι ότι δεν έχω πάλι, γεμάτος είμαι, απλά αν είχα και τα υπόλοιπα "άσχετα" που έκανα πιο μικρός θα ήμουν σαν κινούμενο σχέδιο και θα μου πετούσαν μαρούλια :P 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή τα περισσότερα σχόλια θα σου λένε ας το σκεφτόσουν ή θα κρίνουν το tattoo σαν πράξη, θα σου πρότεινα να μην ψάχνεις τέτοιες λύσεις σε forum αλλά να μιλάς με ειδικούς. Θα σου δώσω ό,τι πληροφορίες μπορώ από προσωπική εμπειρία και για οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται γιατί έχουν ακουστεί πολλά ψέμματα ανά καιρούς.

Ήθελα να κάνω cover-up σε ένα που είχα χρόνια αλλά επειδή ήταν πολύ σκούρο έπρεπε να κάνω μερικές συνεδρίες (χρειάστηκαν 3 για την ακρίβεια). Για μικρά tattoo ΔΕΝ πονάει, πάντα αναλόγως το σημείο του σώματος όμως. Σε σημείο που το tattoo δεν πόνεσε πολύ, η αφαίρεση δε θα πονέσει επίσης. Σίγουρα όμως θα έχεις μια ενόχληση εκείνη την ώρα και θα νιώθεις ένα στοιχειώδες κάψιμο για 4-5 μέρες, στο επίπεδο ενόχλησης και όχι πόνου.

Το λέιζερ δε δημιουργεί πληγή για να δημιουργηθεί δέρμα όπως διάβασα από πάνω... Ο οργανισμός εξαρχής προσπαθεί να αποβάλλει το μελάνι διότι το αντιλαμβάνεται σαν ξένο σώμα, το οποίο όμως δε γίνεται διότι υπάρχει σε πολύ μεγάλη συσσωρευμένη ποσότητα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο με το πέρασμα του χρόνου τα tattoo ξεθωριάζουν, διότι είναι μια διαδικασία που γίνεται σιγά σιγά. Αυτό που κάνει το λέιζερ είναι να διασπάει το μελάνι σε μικρότερα κομμάτια (ανά συνεδρία όλο και μικρότερα) έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο για τον οργανισμό να κάνει αυτή τη διαδικασία με επιτυχία.

Πρέπει όμως να το αφήσεις λίγους μήνες ακόμα (να κλείσει τουλάχιστον 6μηνο που θα έχουν επουλωθεί πλήρως οι πληγές απ' το tattoo). Όσο πιο φρέσκο είναι, τόσο πιο δύσκολα αφαιρείται και χρειάζεται πιο πολλές συνεδρίες. Δώστου λίγο καιρό και μπορεί να εξοικειωθείς μ' αυτό, κι εγώ το πρώτο που έκανα σε φανερό σημείο δε μπορούσα να το συνηθίσω.

Αν σκεφτείς cover-up που προτάθηκε, πρέπει να μιλήσεις με τους καλύτερους καθώς θέλει πολύ περισσότερη εμπειρία και ταλέντο για να βγει καλό αποτέλεσμα.

Αν αποφασίσεις λέιζερ που είναι 100% ασφαλές, ψάξε το μαγαζί να έχει PicoSure και όχι q-switched (είναι και τα δύο καλά αλλά το πρώτο είναι πιο καινούριο και πιο δυνατό με αποτέλεσμα να χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες).

Τέλος, η όλη διαδικασία στοιχίζει πολύ σε περίπτωση που δεν είναι αυτονόητο.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...