Προς το περιεχόμενο

Business facebook account ban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά πριν λίγο καιρό είχα φάει μπαν από το φβ για διάφορες μαιμουδιες που έκανα και δεν μπορώ πια να τρέξω ads.

Αν πάω να κάνω νεο λογαριασμό, μόλις οι διαφημίσεις ξεκινήσουν τρώω μπαν. Το φβ ξέρει την ip μου και την κάρτα μου.

Πρόσφατα αποφάσισα να φύγω από οτε και να πάω ουιντ. Και λέω, θα αλλάξω και ρουτερ και προβαιντερ, θα πάρω και μια νεα κάρτα visa να συνδέσω, δεν ξέρω αν χρειάζομαι και κανα νεο λαπτοπ, τι λετε?

Vpn δεν παίζει με φβ  θα φαω ινστα φλαγκ.

Επεξ/σία από petros_samurai
Δημοσ.
1 ώρα πριν, petros_samurai είπε

Λοιπόν παιδιά πριν λίγο καιρό είχα φάει μπαν από το φβ για διάφορες μαιμουδιες που έκανα και δεν μπορώ πια να τρέξω ads.

Αν πάω να κάνω νεο λογαριασμό, μόλις οι διαφημίσεις ξεκινήσουν τρώω μπαν. Το φβ ξέρει την ip μου και την κάρτα μου.

Πρόσφατα αποφάσισα να φύγω από οτε και να πάω ουιντ. Και λέω, θα αλλάξω και ρουτερ και προβαιντερ, θα πάρω και μια νεα κάρτα visa να συνδέσω, δεν ξέρω αν χρειάζομαι και κανα νεο λαπτοπ, τι λετε?

Vpn δεν παίζει με φβ  θα φαω ινστα φλαγκ.

Αν δεν είσαι σωστός που αυτό φαίνεται πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις...

Δημοσ.
Στις 30/4/2018 στις 9:15 ΜΜ, petros_samurai είπε

Να μην το κανεις,εκτος και αν εχεις σκοπο να αλλαξεις αυτα τα οποια οδηγησαν στο ban.
Αλλιως θα καταληξεις παλι banarismenos.

Δημοσ.

Ρε παιδιά οκ , ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα ειναι off topic. Κάποιος που να ξέρει πραγματικά απο facebook ads??

Δημοσ.
Στις 2/5/2018 στις 6:31 ΜΜ, petros_samurai είπε

Ρε παιδιά οκ , ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα ειναι off topic. Κάποιος που να ξέρει πραγματικά απο facebook ads??

Καθόλου off topic αυτά που αναφέρθηκαν. Προφανώς δεν γνωρίζεις πουθενά τους όρους και λειτουργείς αυθαίρετα.

Καλή τύχη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...