petros_samurai Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά πριν λίγο καιρό είχα φάει μπαν από το φβ για διάφορες μαιμουδιες που έκανα και δεν μπορώ πια να τρέξω ads. Αν πάω να κάνω νεο λογαριασμό, μόλις οι διαφημίσεις ξεκινήσουν τρώω μπαν. Το φβ ξέρει την ip μου και την κάρτα μου. Πρόσφατα αποφάσισα να φύγω από οτε και να πάω ουιντ. Και λέω, θα αλλάξω και ρουτερ και προβαιντερ, θα πάρω και μια νεα κάρτα visa να συνδέσω, δεν ξέρω αν χρειάζομαι και κανα νεο λαπτοπ, τι λετε? Vpn δεν παίζει με φβ θα φαω ινστα φλαγκ. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από petros_samurai
kormos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, petros_samurai είπε Λοιπόν παιδιά πριν λίγο καιρό είχα φάει μπαν από το φβ για διάφορες μαιμουδιες που έκανα και δεν μπορώ πια να τρέξω ads. Αν πάω να κάνω νεο λογαριασμό, μόλις οι διαφημίσεις ξεκινήσουν τρώω μπαν. Το φβ ξέρει την ip μου και την κάρτα μου. Πρόσφατα αποφάσισα να φύγω από οτε και να πάω ουιντ. Και λέω, θα αλλάξω και ρουτερ και προβαιντερ, θα πάρω και μια νεα κάρτα visa να συνδέσω, δεν ξέρω αν χρειάζομαι και κανα νεο λαπτοπ, τι λετε? Vpn δεν παίζει με φβ θα φαω ινστα φλαγκ. Αν δεν είσαι σωστός που αυτό φαίνεται πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις...
webparts Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 30/4/2018 στις 9:15 ΜΜ, petros_samurai είπε Πρόσφατα αποφάσισα να φύγω από οτε και να πάω ουιντ. Και λέω, θα αλλάξω και ρουτερ και προβαιντερ, θα πάρω και μια νεα κάρτα visa να συνδέσω, δεν ξέρω αν χρειάζομαι και κανα νεο λαπτοπ, τι λετε? Να μην το κανεις,εκτος και αν εχεις σκοπο να αλλαξεις αυτα τα οποια οδηγησαν στο ban. Αλλιως θα καταληξεις παλι banarismenos.
petros_samurai Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ρε παιδιά οκ , ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα ειναι off topic. Κάποιος που να ξέρει πραγματικά απο facebook ads??
kormos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Στις 2/5/2018 στις 6:31 ΜΜ, petros_samurai είπε Ρε παιδιά οκ , ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα ειναι off topic. Κάποιος που να ξέρει πραγματικά απο facebook ads?? Καθόλου off topic αυτά που αναφέρθηκαν. Προφανώς δεν γνωρίζεις πουθενά τους όρους και λειτουργείς αυθαίρετα. Καλή τύχη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα