Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εγω λεω να ηρεμησετε και οι δυο πλευρες, γιατι ο τροπος που μιλατε στους "απεναντι" δεν ειναι και ο καλυτερος νομιζω. 8 1
kostiger Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Χαλαρα ισχυει. Οπαδισμος ακομα και στο πιο "αθωο" θεμα.. 1
Salvation81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εδω που τα λεμε μιλανε για Mundial παντως, λογικο να υπαρχει φανατισμος
hasiotis_john Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μάγκες χαλαρώστε!! Προσφορές θα υπάρξουν από δω και πέρα, όχι τόσο λόγο μουντιάλ, αλλά όσο για το γεγονός ότι οι πάντες παρουσίασαν τα καινούργια τους μοντέλα και αναγκαστικά θα σπρώξουν ΌΛΑ τα προηγούμενα σε μειωμένες τιμές. Αν μπείτε για παράδειγμα στα site των μεγάλων αλυσίδων πραγματικά θα χαθείτε από την πληθώρα των μοντέλων μιας και παίζει να πετύχετε ακόμα και κάποιο του 16! Αυτό που προτείνετε σε όλους, είναι να ρίχνετε ματιές στο insomnia και να είστε σίγουροι πως κάτι ....θα ψαρέψετε! Όσο για τις Philips εγώ προσωπικά έχω την καλύτερη εμπειρία , μιας και έχω ακόμα μια 50ρα τηλεόραση 10ετίας σχεδόν, που δουλεύει καθημερινά, με απίστευτο μαύρο και χρώματα, δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα και το ambilight είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από hasiotis_john 1
orck Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Τα μοντέλα του 16 δεν τα έχουν διώξει από το περσινό ξεστοκαρισμα; Πώς παίζει το παιχνίδι; Εάν τους μείνουν με μια επιπλέον έκπτωση 20ευρω δεν φεύγουν;
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλό θα ήταν οσοι λένε την γνώμη τους να το κάνουν πιο κόσμια... Επισεις τηλεοράσεις δεν θα χαρίσουν και ούτε ποτέ πρόκειται να μπουν "μέσα" τα κατάστημα,ξερουν τι κάνουν και πόσο έκπτωση βάζουν,και ποιο μοντέλο θα σπρώξουν σε τι τιμή ώστε να φύγει άμεσα. Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε
what_if Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, alprio είπε τελειωσε η προσφορα.προλαβες και εκανες κρατηση? ναι ειχα προλαβει κ εδωσα παραγγελια το Σαββατο το μεσημερι για παραλαβη σε υποκαταστημα στην επαρχια βεβαια απο τοτε η κατασταση ειναι "Σε εκτεταμένη αναζήτηση"
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Καλό θα ήταν οσοι λένε την γνώμη τους να το κάνουν πιο κόσμια... Επισεις τηλεοράσεις δεν θα χαρίσουν και ούτε ποτέ πρόκειται να μπουν "μέσα" τα κατάστημα,ξερουν τι κάνουν και πόσο έκπτωση βάζουν,και ποιο μοντέλο θα σπρώξουν σε τι τιμή ώστε να φύγει άμεσα. Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε Ολες σχεδον οι προσφορες πλεον γινονται κατοπιν εντολης καθε εταιρειας στην τοπικη αντιπροσωπεια, γιαυτο και βλεπουμε price match απο ολους. Το κοστος (το πραγματικο) που εχουν οι τηλεορασεις παντως (γενικα οι οθονες) ειναι πολυ χαμηλο γιαυτο και τους παιρνει καποιες φορες οπως εχουμε δει ακομα και μιση τιμη να τις ριχνουν.
dess Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Η Philips του θέματος ήταν μέσα στις υποψήφιες προς αγορά, βγήκε σε καλή τιμή, αλλά μόλις παρέλαβα τη Sony KD-55XE7096 στα 564 ευρώ και είμαι στη διαδικασία δοκιμών και σκαλίσματος στις ρυθμίσεις, ( 'tweaking' μέχρι τελικής πτώσης !). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες! Ίσως επανέλθω.* Δεν έχω μέτρο σύγκρισης ανάλογη 55άρα 4Κ, μόνο ότι θυμάμαι στα show room των καταστημάτων από ανάλογες ή ακριβότερες που έπαιζαν τα ίδια video demo, (που υπάρχουν στο youtube, στο app του τηλεκοντρόλ). *
what_if Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, dess είπε Η Philips του θέματος ήταν μέσα στις υποψήφιες προς αγορά, βγήκε σε καλή τιμή, αλλά μόλις παρέλαβα τη Sony KD-55XE7096 στα 564 ευρώ και είμαι στη διαδικασία δοκιμών και σκαλίσματος στις ρυθμίσεις, ( 'tweaking' μέχρι τελικής πτώσης !). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες! Ίσως επανέλθω.* Δεν έχω μέτρο σύγκρισης ανάλογη 55άρα 4Κ, μόνο ότι θυμάμαι στα show room των καταστημάτων από ανάλογες ή ακριβότερες που έπαιζαν τα ίδια video demo, (που υπάρχουν στο youtube, στο app του τηλεκοντρόλ). * επειδη κ εγω την περιμενω ,θα θελα να μας γραψεις 5 πραγματα ,θα συνεισφερω κ εγω σε ρυθμισεις αυτο που με ανησυχει ειναι το πως προβαλει sd περιεχομενο γιατι ακομα υπαρχει πολυ θες δεν θες
orck Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ρε παιδιά δεν τα γράφετε καλύτερα στο θέμα της προσφορας της sony; Μην με παρεξηγησετε, δεν σας διώχνω από εδώ. Στο θέμα της Sony θα το δουν αυτοί που την πήραν για να βοηθηθούν και αυτοί.
what_if Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, orck είπε Ρε παιδιά δεν τα γράφετε καλύτερα στο θέμα της προσφορας της sony; Μην με παρεξηγησετε, δεν σας διώχνω από εδώ. Στο θέμα της Sony θα το δουν αυτοί που την πήραν για να βοηθηθούν και αυτοί. sorry απλα μας το κλειδωσαν ,οκ δεν θα επαναληφθει
orck Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, what_if είπε sorry απλα μας το κλειδωσαν ,οκ δεν θα επαναληφθει Οκ δεν το ήξερα. Συγνώμη.
Sebu Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, orck είπε Ελπιζω να παιξουν οι προσφορες που λετε στο Μουντιαλ και να μην περιμενουμε τσαμπα. Κανω αυτη τη "δουλεια" και παρακολουθω την αγορα σε καθε μεγαλη ποδοσφαιρικη διοργανωση καλοκαιριου απο το Euro 2004 και ενθεν. Πηρα τηλεορασεις και πριν το Euro του 04 και πριν το Μουντιαλ του 2010 κτλ. Οι τιμες κλασικα πεφτουν στα παλια μοντελα το μηνα λιγο πριν το Μουντιαλ και μεχρι τα τελη Αυγουστου για να ξεστοκαρουν ολοι την παλια σαβουρα και απο Σεπτεμβρη αρχιζουν να βγαινουν σε νορμαλ τιμες τα μοντελα που βγηκαν την τρεχουσα χρονια μαζι με οσα βγηκαν στο Q3-Q4 της προηγουμενης. Οπερ σημαινει οτι οι TV μοντελα Q3-Q4 2017 και 2018 θα εχουν μεχρι και τον Αυγουστο ενα τρελο δυσαναλογα πρεμιουμ στην τιμη τους για να σε σπρωξουν εντεχνως προς την παλια για να τους αδειασεις τις βιτρινες και αποθηκες. Αν καιγεσαι για τηλεοραση να δεις μπαλιτσα αγοραζεις καποια παλια που θα βγει σε ευκαιρια το Μαιο - αρχες Ιουνη. Γνωριζοντας ομως οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι 1+ χρονο μοντελο και πισω. Αν δεν καιγεσαι μπορεις να περιμενεις απο Σεπτεμβρη που θα πεσουν σε "φυσιολογικα" επιπεδα οι καινουριες. Αλλα οι προσφορες των παλιων θα εξαφανιστουν και ισως επανεμφανιστουν για τελευταια φορα τα Χριστουγεννα του 2018 ωστε να ξεπαστρεψουν οτι παλιο εχει μεινει. 1
dess Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Απ' ότι είδα για 3-4 ώρες: 1) Σε καλό και πάνω πρόγραμμα digea είναι απολύτως ικανοποιητική. Π.χ. Δευτέρα βράδυ στο Star HD είχε το: Οι Τρεις Σωματοφύλακες https://www.imdb.com/title/tt1509767/ Χωρίς πολλές-πολλές ρυθμίσεις (off τα: 'βελτιωτικά εικόνας' - τα noise reduction και τα 'eco' - σε mode: χρήστης, θερμοκρασία χρώματος warm), είδα μια τυπική Χολιγουντιανή περιπέτεια στο σαλόνι (του κιλού βέβαια, αλλά περί ορέξεως..). Με καλή κίνηση, καλό μαύρο και ήχο καλύτερο απ' ότι περιγράφεται σε κριτικές. Σημειώνω ότι και στις ρυθμίσεις ήχου βγάζω τα 'βελτιωτικά΄. 2) Σε μέτριο σήμα digea (π.χ. σε ειδήσεις στον AntHD), τα πράγματα χειροτερεύουν. Να φταίει η εκπομπή? να φταίει το upscale σε 4K? να φταίει ημεγέθυνση σε 55 ίντσες? να φταίει που βλέπω 20/20 ? να φταίει που βλέπω σε απόσταση 2,70 μέτρα? ή να φταίει που είμαι ψείρας? Χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Κατά πάσα πιθανότητα η κακή ποιότητα εκπομπής φταίει.. 3) Σε καλό υλικό 1080 από usb είναι πολύ καλή! (με motion flow στο off ή στο ήπιο). 4) Σε 4Κ (youtube streams με HDR) απίστευτη! Προερχόμενος από 42 ίντσες, μου έκανε εντύπωση στις 55 ίντσες το μέγεθος των κεφαλιών των παρουσιαστών ειδήσεων. (talking heads σαν τοτέμ!) *σόρυ για το of topic το νήμα για τη Sony κλειδώθηκε* 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα