smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 γνωρίζετε εάν υπαρχει κατι τετοιο ? καθως μου πεταει κατι περιεργες διαφημισεις το fb και αναρωτιέμαι εάν οντως ειναι αληθινα? ευχαριστω για το χρονο σας
darkman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, smoke0man2 είπε γνωρίζετε εάν υπαρχει κατι τετοιο ? καθως μου πεταει κατι περιεργες διαφημισεις το fb και αναρωτιέμαι εάν οντως ειναι αληθινα? ευχαριστω για το χρονο σας Το 90% δεν ειναι η διαφημίσεις ειναι απο αυτους που εχουν της μαϊμούδες τωρα για να βρεις επώνυμα και φθηνά πρεπει να είναι κανενα στοκ η τελευταία νούμερα , εγω εχω παρει σε καλες τιμες απο το Sportdirect αλλα παντε σε στοκ, πχ να τους εχει μείνει ενα Adidas 44 και να το τσιμπήσω με -50% .
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) βλεπω ότι τελειωνει σε .com πως περασες από τελωνειο ? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από smoke0man2 συμπληρωση προτασης
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε βλεπω ότι τελειωνει σε .com πως περασες από τελωνειο ? Δεν έχει τελωνείο , έρχονται από uk.
darkman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε βλεπω ότι τελειωνει σε .com πως περασες από τελωνειο ? Δεν ειναι απο κινα Ερχετε κανονικα με speedex το com δείχνει οτι ειναι το κεντρικο site δεν εχει να κανει με το τελωνείο , sport direct υπαρχουν και στην ευρωπη ,πχ εγω εχω κανει αγορα απο το καταστημα τους στην βιεννη οταν ειχα παει αλλα οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω η βαση τους ειναι UK Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από darkman 1
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, darkman είπε Δεν ειναι απο κινα Ερχετε κανονικα με speedex το com δείχνει οτι ειναι το κεντρικο site δεν εχει να κανει με το τελωνείο , sport direct υπαρχουν και στην ευρωπη ,πχ εγω εχω κανει αγορα απο το καταστημα τους στην βιεννη οταν ειχα παει αλλα οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω η βαση τους ειναι UK για να μην κανω καποιο λαθος μπορεις να μου δωσεις το url?
darkman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε για να μην κανω καποιο λαθος μπορεις να μου δωσεις το url? https://gr.sportsdirect.com/ 1
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, darkman είπε https://gr.sportsdirect.com/ για επιστροφες εάν δεν μας κανουν γινεται ?
darkman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, smoke0man2 είπε για επιστροφες εάν δεν μας κανουν γινεται ? Ναι κανονικα και δεν εχει χρέωση απο αυτους .
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 δεν μπορεσα να βρω κατι οπου να λεει ότι τα στελνουν από ευρωπη... το εχεις διαβασει καπου?
1988panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Έχω ψωνίσει πολλές φορές από κει. Από UK έρχονται. 1
darkman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε δεν μπορεσα να βρω κατι οπου να λεει ότι τα στελνουν από ευρωπη... το εχεις διαβασει καπου? Στο λινκ που σου εδωσα εχει μεσα το Gr αν το ειδες αμα πας να κανεις αγορα θα δεις οτι μπορεις τουλαχιστον εγω που πηρα πριν 3 μηνες , τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω , αλλα οπως και να εχει δεν προχωράει σε κανενα σιτε η αγορα αν δεν μπορει να ερθει στην χωρα σου κανε μια εγγραφη βαλε ενα προϊών , βαλε την χωρα σου , και εκει θα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα