Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζετε εάν υπαρχει κατι τετοιο ?

καθως μου πεταει κατι  περιεργες διαφημισεις το fb  και αναρωτιέμαι εάν οντως ειναι αληθινα?

ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, smoke0man2 είπε

γνωρίζετε εάν υπαρχει κατι τετοιο ?

καθως μου πεταει κατι  περιεργες διαφημισεις το fb  και αναρωτιέμαι εάν οντως ειναι αληθινα?

ευχαριστω για το χρονο σας

Το 90% δεν ειναι :( η διαφημίσεις ειναι απο αυτους που εχουν της μαϊμούδες :) τωρα για να βρεις επώνυμα και φθηνά πρεπει να είναι κανενα στοκ η τελευταία νούμερα , εγω εχω παρει σε καλες τιμες απο το Sportdirect αλλα παντε σε στοκ, πχ να τους εχει μείνει ενα Adidas 44 και να το τσιμπήσω με -50%  .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω ότι τελειωνει σε .com

πως περασες από τελωνειο ?

Επεξ/σία από smoke0man2
συμπληρωση προτασης
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

Δεν έχει τελωνείο , έρχονται από uk.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

Δεν ειναι απο κινα :P Ερχετε κανονικα με speedex :)  το com δείχνει οτι ειναι το κεντρικο site δεν εχει να κανει με το τελωνείο , sport direct υπαρχουν και στην ευρωπη ,πχ εγω εχω κανει αγορα απο το καταστημα τους στην βιεννη οταν ειχα παει :) αλλα οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω η βαση τους ειναι UK :) 

Επεξ/σία από darkman
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, darkman είπε

Δεν ειναι απο κινα :P Ερχετε κανονικα με speedex :)  το com δείχνει οτι ειναι το κεντρικο site δεν εχει να κανει με το τελωνείο , sport direct υπαρχουν και στην ευρωπη ,πχ εγω εχω κανει αγορα απο το καταστημα τους στην βιεννη οταν ειχα παει :) αλλα οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω η βαση τους ειναι UK :) 

για να μην κανω καποιο λαθος μπορεις να μου δωσεις το url?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, smoke0man2 είπε

για επιστροφες  εάν δεν μας κανουν γινεται ?

Ναι κανονικα :) και δεν εχει χρέωση απο αυτους .

Δημοσ.

δεν μπορεσα να βρω κατι οπου να λεει ότι τα στελνουν από ευρωπη...  

το εχεις διαβασει καπου?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

δεν μπορεσα να βρω κατι οπου να λεει ότι τα στελνουν από ευρωπη...  

το εχεις διαβασει καπου?

Στο λινκ που σου εδωσα εχει μεσα το Gr αν το ειδες :) αμα πας να κανεις αγορα θα δεις οτι μπορεις ;)  τουλαχιστον εγω που πηρα πριν 3 μηνες , τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω , αλλα οπως και να εχει δεν προχωράει σε κανενα σιτε η αγορα αν δεν μπορει να ερθει στην χωρα σου :) κανε μια εγγραφη βαλε ενα προϊών  , βαλε την χωρα σου , και εκει θα δεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...