FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Καλησπερα.Το επαγγελμα μου ειναι μαγειρας σε ξενοδοχεια περισσοτερο.Ειμαι σε 6μηνη ανεργια και τελευταιο επιδομα θα το επαιρνα το Μαιο ισως αυτη τη βδομαδα η την επομενη. Προχθες μου εγινε προσληψη απο ενα ξενοδοχειο αλλα τελικα αλλα ειπαμε αλλα ηθελαν να κανω και με τα πολλα αποφασισα να μη συνεχισω γιατι δε τα βρηκαμε. Εγω δικαιουμαι το επιδομα ανεργιας για το μαιο?Το επιδομα αυτο ειναι για τις μερες που ημουν ανεργος τον Απριλιο η για το Μαιο?Η κοβετε εντελως οτι και να γινει απο τη στιγμη που εγινε προσληψη και μετα υπεγραψα παραιτηση?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Η παραιτηση δεν δικαιουται ταμειο ανεργιας... Tη πατησα για μια μερα βασικα μου τη φερανε αλλα οκ.Δε δικαιουμαι τιποτα?Μεχρι πριν 3 μερες ημουν ανεργος.Κανονικα δεν πρεπει να πληρωθω ολο τον μηνα Απριλιο που ημουν χωρις δουλεια? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από FromDusk_TillDawn
opcorsa Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 βρες καποιον να σε "απολυσει" πληρωσε του 1-2 μεροκαματα και ολα κομπλε 1
haris013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλησπέρα , ο αδερφός μου δούλευε 3 χρόνια σερί part time , του έκανε κάποιος άλλος πρόταση για δουλειά πριν 1 μήνα όπου και παραιτήθηκε από την part time δουλειά του ώστε να πάει στην νέα. Εκεί μετά από 5 μέρες τον απολύουν και μένει σύξυλος καθώς του είπαν ότι δεν βγαίνουν. Δικαιούται κάποιο επίδομα ανεργίας μέχρι να βρει νέα δουλειά ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, haris013 είπε Εκεί μετά από 5 μέρες τον απολύουν και μένει σύξυλος καθώς του είπαν ότι δεν βγαίνουν. Δικαιούται κάποιο επίδομα ανεργίας μέχρι να βρει νέα δουλειά ; Τι παπάρες ρε φίλε, δεν έβγαιναν και προσέλαβαν προσωπικό, μόνο για ένα χέρι μπάτσες είναι κάτι τέτοιοι εργοδότες να πούμε. Αν στην part time δουλειά του έβαζαν ένσημα, να πάει να γραφτεί ΟΑΕΔ και να ρωτήσει τι δικαιούται.
haris013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τι παπάρες ρε φίλε, δεν έβγαιναν και προσέλαβαν προσωπικό, μόνο για ένα χέρι μπάτσες είναι κάτι τέτοιοι εργοδότες να πούμε. Αν στην part time δουλειά του έβαζαν ένσημα, να πάει να γραφτεί ΟΑΕΔ και να ρωτήσει τι δικαιούται. Άσε και εγώ φρικαρα όταν το έμαθα, εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά . Στην προηγούμενη δουλειά του έβαζαν όλα τα ένσημα κανονικά. Δεν γινόντουσαν παρατυπίες η κάτι άλλο. Θα του πάω να πάει να ρωτήσει και από κοντά στον ΟΑΕΔ.
kage Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) -Συγκεκριμένα όποιος μισθωτός έχει θεωρήσει τη μονομερή βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας του ως καταγγελία της σχέσης εργασίας από τον εργοδότη και έλυσε μονομερώς τη σύμβαση εργασίας του, τότε θα μπορεί να λαμβάνει το επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.》 -《αντι για εντυπο οικιοθελους αποχωρησης θα συμπληρωνε την βεβαίωση λήξης σύμβασης ορισμένου χρόνου ή έργου》 -νεα πρόσληψη αλλου και απολυση ή ληξη συμβασης..π.χ. catering Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από kage
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, haris013 είπε Άσε και εγώ φρικαρα όταν το έμαθα, εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά . Στην προηγούμενη δουλειά του έβαζαν όλα τα ένσημα κανονικά. Δεν γινόντουσαν παρατυπίες η κάτι άλλο. Θα του πάω να πάει να ρωτήσει και από κοντά στον ΟΑΕΔ. Δεν ξέρω αν είναι αντιεπαγγελματικό αλλά σίγουρα χαζό και ηλίθιο, σαν να μην ξέρουν τι γίνεται στην επιχείρησή τους. Όταν πας για φούντο και είναι θέμα λίγων ημερών να κλίσεις σίγουρα δεν ασχολείσαι με προσλήψεις. Είναι σημαντικό οτι έμπαιναν ένσημα και φαίνονται στο σύστημα. Τώρα ας ρωτήσει στον ΟΑΕΔ, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν ανασφάλιστοι και απολύονται και προφανώς για τον ΟΑΕΔ είναι σαν να μην εργάστηκαν ποτέ γιατί δεν φαίνονται τα ένσημα στο σύστημα, οι τελευταίοι χάνουν ορισμένα δικαιώματα που έχουν όσον αφορά επιδόματα.
giorgosgiorgos37 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,ο εργοδοτης μου εκανε χωρις να με ρωτησει οικιοθελη αποχωρηση χωρις να υπογραψω καποιο χαρτι.Εβαλε την υπογραφη μου, μια υπογραφη εντελως διαφορετικη απ την δικη μου.Διεκοψα το ταμειο ανεργιας για να παω σε αυτην την εταιρεια,εμεινα μονο λιγες μερες κ τωρα χανω και το ταμειο που ειχε εγκριθει για 12μηνο.Τι μπορω να κανω; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από giorgosgiorgos37
rus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Παιδες, να ρωτησω για το επιδομα των 200€, το παιρνουν λεει αυτοι που τους εληξε η 12μηνη επιδοτηση, δηλαδή αν δεν υπηρξε επιδοτηση δε το παιρνεις?
blazar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Παιδες, να ρωτησω για το επιδομα των 200€, το παιρνουν λεει αυτοι που τους εληξε η 12μηνη επιδοτηση, δηλαδή αν δεν υπηρξε επιδοτηση δε το παιρνεις? Τσου. Δες όμως μήπως δικαιούσαι κάποιο άλλο.
rus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, blazar είπε Τσου. Δες όμως μήπως δικαιούσαι κάποιο άλλο. Άλλο τι άλλο, υπαρχει λιστα επιδοματων για να διαλεξουμε?
blazar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Νομίζω πως υπάρχει και άλλο, μετά από 3μηνη παραμονή ως άνεργος. Μπες στο σαϊτ, έχει διάφορα. Μήπως πληρείς σε κάποιο τα κριτήρια.
NobodyRankXV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Εγώ παιδιά το 2017 Απρίλιο τελείωσα την πρακτική μου σε καταστήματα COSMOTE αλλά πληρωνομουν κανονικά με κάποιο ποσό και υποτίθεται έπαιρνα και ένσημα μετά μπήκα στρατό και απολύθηκα το Φεβρουάριο του 18 αυτή την στιγμή είμαι στον 4ο μήνα ξέρει κανείς αν δικαιούμαι κάτι ; Γράφει και ο από πάνω για επίδομα μετά τους 3 μήνες ανεργίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα