Προς το περιεχόμενο

λογαριασμός yahoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΥΑΗΟΟ! ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ! ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ , ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM, ME ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? EXΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tolis83 είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΥΑΗΟΟ! ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ! ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ , ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM, ME ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? EXΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!

Για αρχή διάβασε τους όρους του φόρουμ και προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία.

Κατά 2ον αν δεν έχεις κάποια εναλλακτική που είχες δηλώσει και αμέλησες όσο είχες πρόσβαση να ενημερώσεις την ασφάλεια με τα νέα στοιχεία, τότε πολύ απλά δημιούργησε νέο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, tolis83 είπε

ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM

Εαν ειναι στο ονομα σου ο παλιος αριθμος και δεν εχει διαγραφει δε βλεπω γιατι να μην πας να βγαλεις νεα sim με τον παλιο αριθμο.

Δημοσ.
On 1/5/2018 at 18:09, tolis83 said:

η μιλας με yahoo μηπως εχουν εναλλακτικο τροπο για να μπεις.πχ να τους πεις τι emails ειχες μεσα και κατι αλλα που ρωτανε .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

η μιλας με yahoo μηπως εχουν εναλλακτικο τροπο για να μπεις.πχ να τους πεις τι emails ειχες μεσα και κατι αλλα που ρωτανε .

μην του δινεις ψευτικες ελπιδες, δεν παιζει αυτο...

Αν εχει κανει τα οσα λαθη αναφερει ο φιλος και δεν παιζει και το τηλεφωνο του, ας το ξεχασει καλυτερα

γιατι θα ταλαιπωρηθει χωρις αποτελεσμα.

Προσοχη σε διαφορους επιτηδειους που λενε οτι "βοηθανε" σε ανακτησεις λογαριασμων.

Η yahoo εχει ενα εντελως αυτοματοποιημενο συστημα το οποιο ανακτας τον λογαριασμο σου, οτι κανεις απο εκει.

Δεκαδες λογαριασμοι μπλοκαρονται καθε μερα χωρις να καταφερουν να μπουν ποτε.

yahoo εν έτη 2018? :huh:  

Καλη απορια σου, δεν εχω βρει ακομα απαντηση!

Δημοσ.
On 3/5/2018 at 19:41, tornado said:

μην του δινεις ψευτικες ελπιδες, δεν παιζει αυτο...

Αν εχει κανει τα οσα λαθη αναφερει ο φιλος και δεν παιζει και το τηλεφωνο του, ας το ξεχασει καλυτερα

γιατι θα ταλαιπωρηθει χωρις αποτελεσμα.

Προσοχη σε διαφορους επιτηδειους που λενε οτι "βοηθανε" σε ανακτησεις λογαριασμων.

Η yahoo εχει ενα εντελως αυτοματοποιημενο συστημα το οποιο ανακτας τον λογαριασμο σου, οτι κανεις απο εκει.

Δεκαδες λογαριασμοι μπλοκαρονται καθε μερα χωρις να καταφερουν να μπουν ποτε.

Καλη απορια σου, δεν εχω βρει ακομα απαντηση!

σε πολλους παροχους δεν θυμαμαι αν ειναι μεσα η Yahoo αφου εχω να την χρησιμοποιησω χρονια στην αυτοματη λιστα ερωτησεων υπαρχει επιλογη να πεις ποτε εκανες τελευταια φορα Login και τι email ειχες μεσα κτλ.αυτα εξεταζονται απο ανθρωπο υποχρεωτικα και μπορει να σε βοηθησουν ή οχι.οποτε δεν χανει κατι να δοκιμασει.στην χειροτερη θα χασει λιγο απο τον χρονο του.το πρωτο κομματι παντα ειναι αυτοματοποιημενο αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να μιλησει με ανθρωπο.δεν μιλαω υποχρεωτικα για yahoo αλλα γενικα.πχ σε hotmail φιλης μιλησα με real ατομα για θεμα που υπηρχε.δεν ειναι οτι θα τον αφησουν να μπει αλλα δεν χανει κατι να δοκιμασει αν πραγματι γνωριζει πολλα για το account του.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

σε πολλους παροχους δεν θυμαμαι αν ειναι μεσα η Yahoo αφου εχω να την χρησιμοποιησω χρονια στην αυτοματη λιστα ερωτησεων υπαρχει επιλογη να πεις ποτε εκανες τελευταια φορα Login και τι email ειχες μεσα κτλ.αυτα εξεταζονται απο ανθρωπο υποχρεωτικα και μπορει να σε βοηθησουν ή οχι.οποτε δεν χανει κατι να δοκιμασει.στην χειροτερη θα χασει λιγο απο τον χρονο του.το πρωτο κομματι παντα ειναι αυτοματοποιημενο αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να μιλησει με ανθρωπο.δεν μιλαω υποχρεωτικα για yahoo αλλα γενικα.πχ σε hotmail φιλης μιλησα με real ατομα για θεμα που υπηρχε.δεν ειναι οτι θα τον αφησουν να μπει αλλα δεν χανει κατι να δοκιμασει αν πραγματι γνωριζει πολλα για το account του.

Προσωπικα με yahoo δεν στελνω ουτε γραμμα απο το στρατο :P

Εχω διακοψει επαφες εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον. Οι τυποι τα εχουν βαλει ολα στον αυτοματο, προφανως για να μην απασχολουν προσωπικο.

Ο φιλος δεν εχει να χασει οντως τιποτα, περα απο το χρονο του.....

Αν και οταν ακουω yahoo βγαζω σπυρακια, η γυναικα διατηρουσε yahoo παρολες τις παροτρυνσεις μου να αλλαξει μαιλ...

Οπου κλασικα μια μερα ξεχασε το passworddddddddd.... μην ειναι αυτο? μην ειναι το αλλο? μην ειναι μαρια πενταγιωτισσα?

Τηλεφωνο? οχι δεν ειχε βαλει, γιατι πιστευε οτι θα την παρακολουθει ο μεγαλος αδερφος, ο μικρος θειος και τα εφτα κατσικακια....

Ωσπου ηρθε η ωρα να πρεπει να ανακτησει σωνει και καλα το account, και σπαραλιασαν τα νευρα μου περιπου ενα μηνα χωρις να καταφερω τιποτα.

Μιλαμε για εταιρικο μαιλ, το οποιο χρειαζοταν για δουλειες, οχι για τα χρονια πολλα στον μητσο, τον τακη και τη σουλα....

Ποια ηταν η συνεχεια? ανοιξε νεο account παλι στο yahoo!!!! 

πες εσυ τωρα, πως πρεπει να αντιδρασεις, γιατι εγω παρεδωσα οπλισμο και δηλωσα οριστικα και αμετακλητα οτι αμα ξανακουσω την λεξη yahoo

θα αρχισω να νευριαζω οσο και αν δεν το συνηθιζω :angry:

Δημοσ.
20 hours ago, tornado said:

Προσωπικα με yahoo δεν στελνω ουτε γραμμα απο το στρατο :P

Εχω διακοψει επαφες εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον. Οι τυποι τα εχουν βαλει ολα στον αυτοματο, προφανως για να μην απασχολουν προσωπικο.

Ο φιλος δεν εχει να χασει οντως τιποτα, περα απο το χρονο του.....

Αν και οταν ακουω yahoo βγαζω σπυρακια, η γυναικα διατηρουσε yahoo παρολες τις παροτρυνσεις μου να αλλαξει μαιλ...

Οπου κλασικα μια μερα ξεχασε το passworddddddddd.... μην ειναι αυτο? μην ειναι το αλλο? μην ειναι μαρια πενταγιωτισσα?

Τηλεφωνο? οχι δεν ειχε βαλει, γιατι πιστευε οτι θα την παρακολουθει ο μεγαλος αδερφος, ο μικρος θειος και τα εφτα κατσικακια....

Ωσπου ηρθε η ωρα να πρεπει να ανακτησει σωνει και καλα το account, και σπαραλιασαν τα νευρα μου περιπου ενα μηνα χωρις να καταφερω τιποτα.

Μιλαμε για εταιρικο μαιλ, το οποιο χρειαζοταν για δουλειες, οχι για τα χρονια πολλα στον μητσο, τον τακη και τη σουλα....

Ποια ηταν η συνεχεια? ανοιξε νεο account παλι στο yahoo!!!! 

πες εσυ τωρα, πως πρεπει να αντιδρασεις, γιατι εγω παρεδωσα οπλισμο και δηλωσα οριστικα και αμετακλητα οτι αμα ξανακουσω την λεξη yahoo

θα αρχισω να νευριαζω οσο και αν δεν το συνηθιζω :angry:

πως θα αντιδρουσα?σιγουρα δεν θα εριχνα το φταιξιμο στην yahoo χωρις να την υπερασπιζομε.
ξεκιναμε απο τα λαθη που εχουν γινει.
α.ξεχναει το Password.email που χρησιμοποιεις συνεχεια και ξεχνας το password το οποιο δεν μπαινεις καν στον κοπο να το σημειωσεις καπου αφου μιλαμε για βασικο email.εχω ολα τα Passwords και σε αρχειο πλεον.
β.δεν βαζει τιποτα για ανακτηση.ειτε λεγεται τηλεφωνο ειτε Id οπως στην Hotmail.
γ.εχει email και δεν κραταει backup.

και γιατι τα λεω ολα αυτα.πριν κανα 8-9-20  μηνες δεν θυμααι η αγαπημενη μας hotmail εκανε τις αλλαγες σε outlook οπως το ονομασε.εκανα την μεταβαση μια χαρα. μια φιλη μου εκανε την μεταβαση και εχασε ολα τα email.μιλησα ωρες με το support καναμε δοκιμες τα παντα αλλα οπως λενε τα email πηγαν στον καιαδα.τα εχασε οσα.ηθικο διδαγμα.ακομα και recovery options να εχεις παντα πρεπει να υπαρχει backup.
απο την αλλη δεν κατηγορω την Yahoo και την καθε yahoo που δεν σου γυρνανε το email γιατι φανταζομαι καθε μερα ποσοι προσπαθουν με Hidden questions και answers ή με forgot my password και ναι εγω ειμαι αυτος που εχω το email και μα γιατι δεν με πιστευετε' να παρουν ενα email που δεν ειναι δικο τους.
σαν τον αλλον σε καποιο θεμα δεν μπορω να κανω recovery το emaiλ.του λεμε μιλα με την εταιρεια.και ξεκιναει.τηλεφωνο δεν εβαλα,hidden questions δεν τα θυμαμαι τα στοιχεια μου ειναι ολα ψευτικα μεχρι και η ημερομηνια γεννησης.εκει ισχυει το κατσε στον πασαλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν ο αριθμος σου εχει δωθει αλλου, παρε τηλεφωνο και ζητα του να σε εξυπηρετησει. Αλλιως, βγαλε αλλη καρτα με τον ιδιο αριθμο, οπως ειπωθηκε.

Και εγω εχω ενα yahoo ξεχασμενο. Εγω νομιζω εχω βαλει ερωτησεις για ανακτηση.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.
3 minutes ago, Miracle Worker said:

Εαν ο αριθμος σου εχει δωθει αλλου, παρε τηλεφωνο και ζητα του να σε εξυπηρετησει. Αλλιως, βγαλε αλλη καρτα με τον ιδιο αριθμο, οπως ειπωθηκε.

Και εγω εχω ενα yahoo ξεχασμενο. Εγω νομιζω εχω βαλει ερωτησεις για ανακτηση.

Οι μισοι επισης εχουν ξεχασει τις απαντησεις γιατι εχουν βαλει απαντησεις ασχετες με την ερωτηση για να μην μπορει καποιος να τις βρει.πχ ποτε γεννηθηκε ο καλυτερος σου φιλος ή δεν ξερω τι ειναι ερωτησεις που βρισκονται ευκολα. εχω πετυχει πχ ερωτηση :ποιο ειναι το ονομα του σκυλου μου.καταλαβες οτι ηταν θεμα 2-3 λεπτων το να μπεις σε αυτο το email οπως και εγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις ενα point. Τωρα ομως που εσπασε η αυτοκρατορια του Θρυλου, θα δυσκολευτουν να βρουν την αγαπημενη μου ομαδα, ε; Παω λιγο, εχω μια δουλεια.:ph34r:

Δημοσ.
25 minutes ago, Miracle Worker said:

Εχεις ενα point. Τωρα ομως που εσπασε η αυτοκρατορια του Θρυλου, θα δυσκολευτουν να βρουν την αγαπημενη μου ομαδα, ε; Παω λιγο, εχω μια δουλεια.:ph34r:

απλα αυτο το αναφερω ανεξαρτητων mail provider.σιγουρα η Yahoo ειναι στο κοσμο της αφου 500 φορες εχουν γραψει οτι εχουν παρει κωδικους απο email κτλ αλλα απο την αλλη πρεπει και εμεις να παιρνουμε καποια μετρα και ας ειμαστε και στην καλυτερη εταιρεια. το πιο πανω παραδειγμα με τα email που χαθηκαν ειταν πχ σε hotmail.τωρα δεν κρατανε backup αυτοι ή απλα δεν ηθελαν να εξυπηρετησουν παραπανω δεν το ξερω.το αποτελεσμα ηταν απο μια απλη αλλαγη ενω οι περισσοτεροι δεν ειχαν προβλημα ,καποιοι να χασουν σε χρονο μηδεν τα emai τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...