Parolos4 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Θα παρεις το φαρμακο δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Τις πρώτες 2 βδομάδες μπορεί να φέρει ΚΑΙ αντίθετα αποτελέσματα σε βαριες περιπτώσεις, που δεν είναι η δική σου μάλλον. Μέσα σε 2 βδομάδες το συγκεκριμένο φαρμακο θα σε βοηθησει 100% να ξανασταθείς στα πόδια σου, προσπερνώντας την κατάθλιψη και βελτιώνοντας την ποιοτητα ζωης σου. Εν καιρό ειναι στο χέρι σου να ξεφύγεις μια για πάντα από την κατάθλιψη, και στο μέλλον να κόψεις (ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ αλλά σταδιακά με δοσολογία ιατρού) το φαρμακο. Δες το σαν cheat για να "ξεκολλήσεις" από κάπου που κόλλησες, και με στόχο σταματώντας το, να είσαι/νιώθεις όπως ήσουν με την αγωγη. Είναι δύσκολο, αλλά όλα γίνοντα. Προσοχή με τους γιατρούς γιατί κάποιοι αφήνουν τους ασθενείς τους για πάντα με τα φάρμακα αυτά και δεν τους νοιάζει, παραμόνο το 5ευρω που θα πας να γράφεις συνταγες. Καλή επιτυχία. Είμαι φαρμακοποιός btw. 1
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, kontinos είπε Ο ενας του λεει να γνωρισει τον εαυτο του, ο αλλος αφου δεν γουσταρει φαρμακα να πιει λεμονι με σοδα. Και μιλαμε για ψυχιατρικο φαρμακο, που μπορει να του το εδωσε ο ιατρος για να μην κανει αποπειρα πχ! Οι επαϊοντες εδω! Κι ακομα το θεμα δεν εχει κλειδωθει! Ασχετα απο αυτο, αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στο ιατρο σου πηγαινε σε αλλον αμεσα, δηλαδη χτες. Μπορεις να εκφρασεις και τους προβληματισμους σου για τον εθισμο στο εν λογω φαρμακο. Γιατρός είναι αυτός που έγραψε για λεμόνι και σόδα, ειρωνικά το είπε 1 1
margaritagr Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το επαιρνε ο πατερας μου για 2 χρονια σχεδον. Το φαρμακο τον εκανε πιο.... yolo. Ειχε λιγοτερο αγχος, εγινε πιο κοινωνικος. Επισης αυξανει την ορεξη, ο πατερας μου που δεν εβαζε παγωτο στο στομα του τα ετρωγε 2 2 μες την ημερα. Αν στα εγραψε γιατρος πρεπει να τα παρεις. Παντως το φαρμακο δε λυνει το προβλημα. Δε γινεται να παιρνεξς φαρμακα συνεχεια. Το σωστο ειναι ισως να το συνδυασεις με ψυχοθεραπεια ωστε να βρεις και τη ριζα του προβληματος. Το φαρμακο καταπολεμα το "συμπτωμα" Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από margaritagr
AntiCambeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ψυχοσύνθεση,τα ίδια φάρμακα δρούν διαφορετικά,η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Δεν έχει νόημα να πάρεις γνώμες από το φόρουμ,πιθανότατα να πάρεις λάθος αποφάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις εφόσον έχεις απορίες και ανασφάλειες είναι να πάρεις 2η και 3η γνώμη από ψυχιάτρους. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι απαιτεί η περίπτωσή σου.Είναι θέμα υγείας οπότε είναι σοβαρό,δεν ρισκάρεις.Αν πάρεις γνώμες απο'δω και απο'κει θα μπερδευτείς και θα πάρεις λάθος αποφάσεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Slogan είπε Ναι δεν αντιλεγω αλλα και το οτι το λεει ενας γιατρος δεν μου ειναι για μενα 100% το σωστο γιατι απλα μπορει να στο δωσει .. απλα για να βοηθησει μεν... αλλα να ξεμπερδεψει και απο σενα και απο οσους ερχονται αλλα ομως αμα υπαρχουν παρενεργεις η στοιχεια αρνητικα που δημιουργει στον ανθρωπο.. κατι που δεν αφορα τους γιατρους αφου δεν θα το παρουν αυτοι γ αυτο ρωταω καποιος που να ειχε θληψη να ηταν σε ασχημη κατασταση το εχει παρει? (μακαρι να μην υπαρχει κανεις γιατι ειναι ασχημο πραγμα) και αμα ειδε αποτελεσμα η καλυτερεψη με το συγκεκριμενο φαρμακο Seroxat Δεν γνωρίζω το φάρμακο, ένας στενός μου φίλος με κατάθλιψη λαμβάνει ένα άλλο. Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω όμως είναι πως αν πιστεύεις οτι στο έγραψε γιατρός απλά για να ξεφορτωθεί τότε άλλαξε γιατρό. Στην περίπτωση του φίλου μου, πρώτα πέρασε από ψυχολόγο, αυτός με την σειρά του τον παρέπεμψε σε ψυχίατρο, μετά από μερικές επισκέψεις στον ψυχίατρο αποφάσισε την δόση που θα παίρνει, η δόση μεταβάλλεται σε κάθε επίσκεψη που κάνει. Τώρα αν εσύ πήγες με το καλημέρα και σου έγραψε αυτό, δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωσή σου. Τις παρενέργειες να τις ρωτήσεις στον γιατρό, γιατί από το internet ο καθένας διαβάζει αναξιόπιστες και οτι να ναι από ιστοσελίδες ατόμων κατά του ενός και κατά των πάντων.
webparts Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Shadows είπε Γιατι μπορουμε να γινουμε οι mod του εαυτου μας και να μην χρειαζομαστε κανονικους mod. Αν μπορουσαμε θα ειχαμε γινει. Εγω ας πουμε εχω φαει ενα ban για συμπεριφορα εδω μεσα και συνεχιζω τα ιδια.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, paperscore είπε Το θέμα είναι ότι μου ειπε ότι χρειάζεται απαραίτητα ψυχοθεραπεία παράλληλα γιατί χωρίς ψυχοθεραπεία, μόλις σταματήσεις το φάρμακο γυρνάς πάλι στα ίδια. Πολύ σωστό αυτό. Το φάρμακο διορθώνει την διαταραγμένη βιοχημία, αφού υποχωρήσουν τα συμπτώματα μετά από παρακολούθηση ξεκινάει γνωσιακή ψυχοθεραπεία ή άλλοι τύποι ψυχοθεραπείας, θα χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους του ασθενή. Το φάρμακο από μόνο του δεν κάνει τίποτα μόλις σταματήσει επανέρχονται όλα, αλλά οχι πως πρέπει να το αποκλείσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα