k_dinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, nikoskon είπε Να απαντήσεις σε τί; Σε εισερχόμενες κλήσεις; Σε SMS? Σε Viber κλπ 3rd part chat apps? Πουθενά δεν μπορείς να απαντήσεις, δεν εμφανίζει πληκτρολόγιο. Σε κλήσεις μπορείς μόνο να τις απορίψεις ή να το βάλεις στο αθόρυβο. 22 ώρες πριν, sts4x4 είπε Να επέμβεις στο κείμενο, τί εννοείς; Με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορείς να βάλεις φιλτρο στις ειδοποιείσεις που έρχονται στο mi band 2. Πχ να εμφανίζονται τα μνμ, κλήσεις, viber κτλ μόνο από συγκεκριμένες επαφές. Ακόμα, και σε μια ομάδα του vider να εμφανίζονται μόνο από συγκεκριμένα άτομα που συμμετέχουν στο group. Επίσης, πχ από sms της τράπεζας να σου εμφανίσει μόνο το extra pin που σου στέλνει. Αντικατάσταση χαρακτήρων , πχ το ά σε α για όποιον έχει το bip που δεν βγάζει τους τόνους. (Ακόμα και την επαφή "Κορίνα" σε "Θρασύβουλος")
apostolispk Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Καλησπερα, ,παρελαβα και γω το amazfit και θελω να κανω συχρονισμο το προφιλ απο το mi fit με το amazfit app. Υπαρχει καποιος τροπος?
geoman87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στο lightinthebox με το κουπόνι smartwhaa βγαίνει 141.37€
miketsiou Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, geoman87 είπε Στο lightinthebox με το κουπόνι smartwhaa βγαίνει 141.37€ Αν δεν εκανα κατι λαθος, 158,22 € μου το βγάζει και ερχεται απο κινα σε 14-30 εργάσιμες
imvrios Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 158,22€ βγαίνει με ασφάλεια αποστολής και ασφάλεια τελωνείου και ο επιπλέον χρόνος αναμονής το κάνει να μην αξίζει για να γλυτώσεις λίγα ευρώ. Μπορεί να κάνει και 40 ημέρες να φτάσει. Και στο joybuy έχει 151€ αλλά θα περιμένεις 2 μήνες και είναι και σίγουρο τελωνείο. Τελικά δε κρατήθηκα, το αγόρασα κι εγώ. 1
miketsiou Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, imvrios είπε 158,22€ βγαίνει με ασφάλεια αποστολής και ασφάλεια τελωνείου και ο επιπλέον χρόνος αναμονής το κάνει να μην αξίζει για να γλυτώσεις λίγα ευρώ. Μπορεί να κάνει και 40 ημέρες να φτάσει. Και στο joybuy έχει 151€ αλλά θα περιμένεις 2 μήνες και είναι και σίγουρο τελωνείο. Τελικά δε κρατήθηκα, το αγόρασα κι εγώ. Α μάλιστα...η ασφάλεια τελωνείου αν την καταλαβαινω καλα είναι αναγκαία. Φανταζομαι οτι ειναι σαν priority line... αλλά και πάλι, η αναμονη είναι τεράστια. Κι εγω δεν κρατήθηκα. Το περιμενω αύριο 😁
imvrios Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Έχω ψωνίσει από εκεί. Ναι, η ασφάλεια τελωνείου είναι απαραίτητη γιατί το τελωνείο είναι δεδομένο. Στέλνουν ή με DHL ή με μια κινέζικη που είναι ταχύτατη μέχρι να έλθει Ελλάδα το δέμα άλλα μετά κολλάει στο τελωνείο και μπορεί να περιμένεις πάνω από μήνα. Ύστερα τους στέλνεις αποδείξεις πληρωμής δασμών και σου πιστώνουν αυτό το κόστος. Γενικά, για τόσο μικρή διαφορά δεν αξίζει.
SeNNinhA Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ξερει κανεις τι παιζει με κολυμπι σε θαλλασα (ειναι αξιοπιστο το gps εκει;) και κλειστη πισινα (μετραει αποσταση χωρις gps, χεριες, στυλ κλπ;)
k_dinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ξερει κανεις τι παιζει με κολυμπι σε θαλλασα (ειναι αξιοπιστο το gps εκει;) και κλειστη πισινα (μετραει αποσταση χωρις gps, χεριες, στυλ κλπ;) Έχει ξεχωριστό προφίλ για κολύμπι σε θάλασσα και ξεχωριστό για πισίνα. Το πως δουλεύει, δεν το έχω δοκιμάσει 22 ώρες πριν, apostolispk είπε Καλησπερα, ,παρελαβα και γω το amazfit και θελω να κανω συχρονισμο το προφιλ απο το mi fit με το amazfit app. Υπαρχει καποιος τροπος? Από όσο το έχω ψάξει, δεν υπάρχει τρόπος
panosp1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) a) στο iphone 6s το 'Amazfit Watch' app και ενω εχω κάνει λογαριασμο, μου βγάζει συνέχεια λαθος "PEAccount error code(401)" edit: λάθος με τον κωδικό... για να μην σπαμαρουμε το ποστ εδώ, έχει ανοιξει κανένας thread σε άλλο υπο-φορουμ με troubleshooting κτλ κτλ ;;; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από panosp1 1
k_dinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, panosp1 είπε a) στο iphone 6s το 'Amazfit Watch' app και ενω εχω κάνει λογαριασμο, μου βγάζει συνέχεια λαθος "PEAccount error code(401)" edit: λάθος με τον κωδικό... για να μην σπαμαρουμε το ποστ εδώ, έχει ανοιξει κανένας thread σε άλλο υπο-φορουμ με troubleshooting κτλ κτλ ;;; Σωστός, έκανα ένα θέμα εδώ, να δούμε αν θα έχει κίνηση 1
imvrios Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καταρχήν είναι εντυπωσιασμένος και να πω ένα μεγάλο μπράβο και στο Honorbuy και στη DHL. Παραγγελία Τετάρτη, περίπου στις 21:00 και παραλαβή σήμερα στις 13:00. Μάλιστα χθες το βράδυ άλλαξα τη διεύθυνση παράδοσης από το σπίτι στη δουλεία. Στο site της DHL εγραψε ότι θα μου το φέρουν Δευτέρα, τελικά το έφεραν σήμερα. Εντυπωσιακή η DHL και άξιζαν τα 17€ μεταφορικά. Έχω μία απορία για το προϊόν, θα τη γράψω στο αντίστοιχο νέο θέμα.
imvrios Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Στις 5/5/2018 στις 11:14 ΠΜ, pOLoS είπε υπαρχει αυτο το app για android http://syncmytracks.com/ , με αυτο ειχα κανει στο strava import τα δεδομενα απο mapmyride Το δοκίμασα. Καταρχήν ευχαριστώ. Δούλεψε αλλά δυστυχώς το Strava εισάγει μόνο τις δραστηριότητες και όχι π.χ. το logging του ύπνου, το ιστορικό του βάρους κλπ. Γενικά, το web dashboard που σου δίνει η Fitbit είναι από μόνο του τεράστιο πλεονέκτημα. Απέναντι σε αυτό η Xiaomi δεν έχει τίποτε. Μακάρι να είχα κίνητρο να αγοράσω Fitbit. Το κόστος δε με νοιάζει καθόλου, τα αξίζει. Δυστυχώς, και το Ionic και το Versa δε μου άρεσαν καθόλου. Και δυστυχώς η Xiaomi είναι πολύ κλειστή εταιρεία. Εγώ τουλάχιστον θα τους γράψω να ανοίξουν τα δεδομένα τους και σε άλλες εφαρμογές.
bikey77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Είναι σίγουρα Xiaomi; Στο site λέει Huami... Μήπως φορτίζει με... μπανάνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα