Προς το περιεχόμενο

dell u2414h (75hz?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την συγκεκριμενη, προσφατη αγορα . Η οθονη οπως αναφερει και στα specs , φτανει μεχρι 75hz . Πραγματικα την εχω συνδεσει με dp port και την εχω ρυθμισει σε αυτα τα επιπεδα hz και παιζει μια χαρα . Η ερωτηση μου ειναι η εξης: οταν βαζω καποια παιχνιδια πχ. gtav  και fm manager 18 , τα γραφικα κανουν "κοψιματα" στα 75hz οπως και στα 70hz, και στα 64hz που το δοκιμασα . Μονο στα 60hz δουλευουν σωστα . Δοκιμασα να την συνδεσω και με hdmi αλλα το ιδιο αποτελεσμα .

Αυτο το αναφερω διοτι με μια προηγουμενη οθονη που ειχε και freesync (lg29 ultrawide) το ειχα δοκιμασει και επαιζαν , αψογα, στα 72hz με  75hz . Και μου κανει εντυπωση διοτι η καρτα μου δεν ειναι amd αλλα η nvidia 1050ti (4gb) και δεν εχει σχεση με το freesync .  Μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση ή η dell απλα δεν τα πιανει στα games τα 75hz ?

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=u2414h+specs&rlz=1C1CHBF_enGR773GR773&oq=u2414h+specs&aqs=chrome.0.0l6.7843j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

60hz είναι η οθόνη σου και είναι φυσιολογικά τα σπασίματα αφου την έχεις OC Και λειτουγεί περαν των εργοστασιακών standard.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως

Οσον αφορά την LG29 Ultrawide Με freesync που παίζει στα 75Hz με nvidia απο τι έχω διαβάσει είναι λοταρία . Κάποιοι παίζουν παίζουν καποιοι οχι. Συνηθώς παίζουν σπασίματα κ εκεί.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

https://www.google.gr/search?q=u2414h+specs&rlz=1C1CHBF_enGR773GR773&oq=u2414h+specs&aqs=chrome.0.0l6.7843j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

60hz είναι η οθόνη σου και είναι φυσιολογικά τα σπασίματα αφου την έχεις OC Και λειτουγεί περαν των εργοστασιακών standard.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως

Οσον αφορά την LG29 Ultrawide Με freesync που παίζει στα 75Hz με nvidia απο τι έχω διαβάσει είναι λοταρία . Κάποιοι παίζουν παίζουν καποιοι οχι. Συνηθώς παίζουν σπασίματα κ εκεί.

αρα τυχερος ημουν με την lg, ....χαχαχαχ  οκ σε ευχαριστω για την πληροφορια . Και μια και εγινε σηζητηση , πια μπορει να εχει nature 75hz σε nvidia ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...