Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τρέξε αυτό (Σε CMD με Admin Rights)

"bcdedit /set disabledynamictick yes"

Και αυτό

''bcdedit /deletevalue useplatformclock''

Μου τα ειχε προτεινει και ο nisiotis αλλα δεν ξερω τι ακριβως κανουν το καθενα. Μπορεις να βοηθησεις λιγο? Με την 1803 οταν ημουν τα ειχα κανει ολα ειχα βαλει και memory standby αλλα τιποτα στο wildlands.Με την 1709 χωρις να κανω τιποτα ολα δουλευουν ρολοι.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Heybro ξερω πολλα tweaks στα win10 χωρις να θελω να το παιξω καποιος υπαρχουν ενα σωρο tweaks και πολλα που αρκετοι δεν ξερουν ενα σημαντικο που ειπε ο psycho ειναι και αυτο με το HPET και το MSI MODE στην καρτα γραφικων!

edit ασχετο εχετε κανενα discord?να μηλαμε απο εκει! επεισης γτ δεν φτιαχνει ενα το Insomnia?

Επεισης και αρκετα services ειναι για σκουπιδια και cpu unparking

εξυγει τι ακριβως ειναι

μπορεις να την βαλεις και /set useplatformclock no

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολυ χρησιμα ολα αυτα αλλα κανονικα δεν επρεπε απο default να ειναι σωστα ρυθμισμενα? Οπως και τα services ενα σωρο χαζομαρες οταν παλιοτερα στα xp θυμαμαι ηταν μετρημενα αυτα που ηταν auto running. Σκουπιδια της MS απορω τι λειτουργικο προσπαθει να δωσει στον κοσμο με τοσο bloatware που βαζει μεσα.

Δημοσ.

To HPET στα 10άρια είναι disabled by default. Κοίτα να δεις αν έχεις επιλογή στη μητρική να το κλείσεις, στις Asus δεν υπάρχει ρύθμιση για HPET και νομίζω το έχουν enabled.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Thanks. Αυτά τα είχα κάνει. Έλεγα μήπως βγήκε τίποτα νέο μετά το update. 

Προφανώς το παιχνίδι φταίει 

το εβαλα και εγω τα ιδια μου κανει ..84% περιπου.... και με το vsync δε πολυ εβγαλα ακρη...

κατι παιζει...στην αρχη το δοκιμασα χωρις και bordeless δεν ειχε tearing μετα που ξαναμπαινω εκανε tearing ...

εν τελη εβαλα vsync απο την καρτα και το κολλησα στα 50fps απο το rivatuner σε γενικες γραμμες ομαλο αλλα παλι καθε 2 λεπτα ξερω εγω

κανει ενα ψιλο stutter και πεφτει 45 και ξανα 50...

θα το ψαξω και αυριο και θα σου πω αν βγαλω ακρη..

αμα θες δοκιμασε και αυτο που λεει εδω...μιας που τοχεις και με 60 

https://steamcommunity.com/app/601430/discussions/0/1484358860949745442/

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/5/2018 στις 7:48 ΜΜ, Heybro είπε

Αυτα μου βγαζει το latencymon δεν εχω ιδεα αν ειναι καλα η οχι

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Στο processes τρέχαν πολλά svchost.exe, λόγω μάλλον που κατέβαζα από το steam άραγε?

image.png.5b854f52745f28f4a9fe6ef276c3b378.pngCapture.JPG.2b4e84029e206df8965dae603ae4a865.JPG

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Ναι αν τρεχεις κατι απο πισω πεφτουν λογικο ειναι. Ακομα και ενα hwinfo να εχεις ανοιχτο το δειχνει. Μολις κανεις restart τσεκαρε το εκει θα φανει.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ναι αν τρεχεις κατι απο πισω πεφτουν λογικο ειναι. Ακομα και ενα hwinfo να εχεις ανοιχτο το δειχνει. Μολις κανεις restart τσεκαρε το εκει θα φανει.

Να το τρέξω μια χωρίς να τρέχει απολύτως τίποτα από πίσω; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Να το τρέξω μια χωρίς να τρέχει απολύτως τίποτα από πίσω; 

Ναι έτσι το έτρεξα αν τρέχει προφανώς και θα δεις μεγάλα νούμερα. 

Δημοσ.

Δεν δειχνει frametimes και fps. Γιατι εχεις 112% power limit και καθολου overclock? Αδικα παει το ρευμα αν δεν κανεις overclock. Στα ποσα hertz παιζεις και σε τη αναλυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά, εγώ αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα και δεν ξέρω αν οφείλεται και το δικό σας σ' αυτό.

Κάθε φορά που πατούσα ALT+TAB για να βγω από ένα παιχνίδι όπως για παράδειγμα το LoL, όταν ήταν να ξαναμπώ, έκανε περίπου 3-4 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει ξανά το παράθυρο του παιχνιδιού. 
Μου έκανε εντύπωση και σκέφτηκα ότι φταίει κάτι με τους Drivers της nvidia. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Πάντα σε χρόνο 0 γίνονταν οι εναλλαγές από Games σε Browser για παράδειγμα.

Τελικά το πρόβλημα το έλυσα απενεργοποιώντας ένα feature των νέων Windows που έχει να κάνει με τα Notifications όταν παίζεται κάποιο παιχνίδι (μία εφαρμογή που είναι Full Screen σε DX). Αυτό έχει να κάνει με το Focus Assist. Κάθε φορά που έμπαινα στο Game, αργούσε επειδή τα Windows ας πούμε πως κατά κάποιον τρόπο άλλαζαν το mode. Βασικά αργούσε σαν να άλλαζα ανάλυση.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Τελευταίοι nvidia drivers με Hotfix:
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/

nvidia Forum:

https://forums.geforce.com/default/topic/1051755/geforce-drivers/announcing-geforce-hotfix-driver-397-55/

Αν θέλετε για Discord εδώ:
https://discord.gg/Fjy6crY

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Heybro είπε

Δεν δειχνει frametimes και fps. Γιατι εχεις 112% power limit και καθολου overclock? Αδικα παει το ρευμα αν δεν κανεις overclock. Στα ποσα hertz παιζεις και σε τη αναλυση?

Γιατι με 80 χτύπαγε power limit. Στο pubg μονο με 95 δεν χτύπησε 

Διαφορά μη νομιζεις ότι ειδα τεράστια. MAX 66-67 με power limit 90, με κανονικά 100, 71

1080p 70hz

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...