iliasmach Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Έχοντας ανοίξει και άλλο θέμα πριν λίγο καιρό,δεν κατάφερα να καταλήξω ποια συσκευή να αγοράσω. Μετά από εκτενές ψάξιμο κατέληξα ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα ειδικά τώρα που το Xperia είναι σε προσφορά. Ποια είναι η γνώμη σας? Επίσης θα ήθελα να μάθω τι παίζει με την εγγύηση στο HTC αν αγοραστεί από σκρουτζομαγαζο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
georgerapp Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Έχω διαβάσει ότι το σέρβις των htc το στέλνεις arvato και αυτοί στην htc Ευρώπης μιας και στην Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημα πλέον. Επίσης μερικά μαγαζιά γράφουν English only για το htc και λένε ότι εάν βάλεις την sim θα βγάλει και ελληνική γλώσσα,δε θα επερνα μόνο English εγώ και να μπλέξω με το να περνώ άλλο firmware. Από εκεί και πέρα μιλάμε για το xz σκέτο; Το htc είναι πολύ πιο μεγάλο έχει 4 και 64 ενώ το xz 3 και 32. Από επεξεργαστές έχουν 821 και 820 άρα το ίδιο. Σε κάμερες επειδή έχω το z5 ο 23mp δεν αποδίδει καλά νύχτα και βγάζει θόρυβο,μάλλον το htc θα τα πηγαίνει καλύτερα. Αλλά θα έλεγα γιατί δε κανείς κίνηση αν είσαι Αθήνα για ένα μεταχειρισμένο φρέσκο xz1 από εδώ insomnia κοντά στα 300 με εγγύηση κάργα; Αυτό ναι είναι πιο δυνατό και με καλύτερη κάμερα. Αν πας προς τα εκεί να γίνει χέρι χέρι η αγορά και να κοιτάς πάντα στα κινητά εκτός από χτυπήματα και αν έχουν χαρακιά στον φακό της κάμερας.
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, iliasmach είπε Επίσης θα ήθελα να μάθω τι παίζει με την εγγύηση στο HTC αν αγοραστεί από σκρουτζομαγαζο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση αλλά το στέλνει η arvato νομίζω Ιταλία. Καλύτερα να σου πω γιατί από τις αντιπροσωπείες εδώ δεν θα δεις ανταπόκριση. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από saruman123 1
iliasmach Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση αλλά το στέλνει η arvato νομίζω Ιταλία. Καλύτερα να σου πω γιατί από τις αντιπροσωπείες εδώ δεν θα δεις ανταπόκριση. Αν πάθει κάτι δηλαδή επικοινωνώ με σκρουτζμαγαζο ή απευθείας με αρβατο ? Σορρυ αλλά δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω εγγύηση από αγορά από σκρουτζμαγαζο.
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, iliasmach είπε Αν πάθει κάτι δηλαδή επικοινωνώ με σκρουτζμαγαζο ή απευθείας με αρβατο ? Σορρυ αλλά δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω εγγύηση από αγορά από σκρουτζμαγαζο. Με την Arvato απευθείας.
iliasmach Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με την Arvato απευθείας. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Καμία άλλη πρόταση έναντι αυτών των συσκευών, που να αξίζει περισσότερο ?
j0maK Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα το HTC στο κορίτσι. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, μεγαλύτερο από iPhone plus, και η δεύτερη οθόνη είναι σχεδόν άχρηστη. Κατά τα άλλα όλα είναι σούπερ, ποιότητα κατασκευής, ακουστικά στο κουτί, ταχύτητα, κάμερα, φυσάει. Φοβερό vfm. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από j0maK
iliasmach Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, j0maK είπε Πήρα το HTC στο κορίτσι. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, μεγαλύτερο από iPhone plus, και η δεύτερη οθόνη είναι σχεδόν άχρηστη. Κατά τα άλλα όλα είναι σούπερ, ποιότητα κατασκευής, ακουστικά στο κουτί, ταχύτητα, κάμερα, φυσάει. Φοβερό vfm. Αν επιτρέπεται από ποιο μαγαζί το πήρες και από ποια χώρα ήταν εισαγωγή ?
j0maK Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 43 λεπτά πριν, iliasmach είπε Αν επιτρέπεται από ποιο μαγαζί το πήρες και από ποια χώρα ήταν εισαγωγή ? Amazon.es, sold by Amazon. Τώρα από που κρατά η σκούφια του, θα σε γελάσω δεν είδα ποτέ 1
iliasmach Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, j0maK είπε Amazon.es, sold by Amazon. Τώρα από που κρατά η σκούφια του, θα σε γελάσω δεν είδα ποτέ Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1
babyonboard Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Με ενδιαφέρει και μένα η εξέλιξη της συζήτησης μιας και οδευω να κάνω ένα δώρο με ένα από τα 2. Οπότε όσοι πιστοί θα πάρω και γω τα pop corn μου να χαζεψω. Κύριο μέλημα στη δικιά μου περίπτωση είναι η κάμερα και η χωρητικότητα που αν κατάλαβα καλά με τα όσα έχω διαβάσει πως το HTC είναι μπροστά. Τα 250 γενικά το είχα top σαν budget οπότε αν έχετε κάποια τρίτη επιλογή θα με ενδιέφερε αλλα μέχρι αυτά τα χρήματα.
j0maK Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, babyonboard είπε Με ενδιαφέρει και μένα η εξέλιξη της συζήτησης μιας και οδευω να κάνω ένα δώρο με ένα από τα 2. Οπότε όσοι πιστοί θα πάρω και γω τα pop corn μου να χαζεψω. Κύριο μέλημα στη δικιά μου περίπτωση είναι η κάμερα και η χωρητικότητα που αν κατάλαβα καλά με τα όσα έχω διαβάσει πως το HTC είναι μπροστά. Τα 250 γενικά το είχα top σαν budget οπότε αν έχετε κάποια τρίτη επιλογή θα με ενδιέφερε αλλα μέχρι αυτά τα χρήματα. Αν αυτά είναι τα κριτήρια δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Απλά είναι λίγο παραπάνω από το budget σου.
georgerapp Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Παιδιά αν ξεπερνάτε το ότι είναι απλά τεράστιο τα specs του μιλάνε από μόνα τους για αυτή την τιμή,ας μη ξεχνάμε ότι βγήκε στα 800 πράγμα που σημαίνει ότι ήταν μια ναυαρχίδα άλλο το ότι σε αυτά τα λεφτά έχουν την πολυτέλεια να πουλάνε μόνο apple Sammy και πλέον Huawei,η τάση της αγοράς δε μειώνει ένα htc Sony κ.α. Στην Oreo είναι το api.2 το υποστηρίζει για την Google cam hdr+ μια selfie τούμπανο έχει τι άλλο; Μόνο το μέγεθος, οποίος κουμαντάρει ένα note ένα mate9 και γενικά ένα παλιό μεγάλο 16/9 τότε κουμαντάρει και αυτό.
iliasmach Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, georgerapp είπε Παιδιά αν ξεπερνάτε το ότι είναι απλά τεράστιο τα specs του μιλάνε από μόνα τους για αυτή την τιμή,ας μη ξεχνάμε ότι βγήκε στα 800 πράγμα που σημαίνει ότι ήταν μια ναυαρχίδα άλλο το ότι σε αυτά τα λεφτά έχουν την πολυτέλεια να πουλάνε μόνο apple Sammy και πλέον Huawei,η τάση της αγοράς δε μειώνει ένα htc Sony κ.α. Στην Oreo είναι το api.2 το υποστηρίζει για την Google cam hdr+ μια selfie τούμπανο έχει τι άλλο; Μόνο το μέγεθος, οποίος κουμαντάρει ένα note ένα mate9 και γενικά ένα παλιό μεγάλο 16/9 τότε κουμαντάρει και αυτό. Σε σχέση με το Xperia z1 πιστεύεις έχει πολύ μεγάλη διαφορά στο μέγεθος ?
SeNNinhA Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 XZ1: 148 x 73.4 x 7.4 mm U Ultra: 162.4 x 79.8 x 8 mm Xiaomi 5 Plus: 158.5 x 75.5 x 8.1 mm Samsung A7 2017: 156.8 x 77.6 x 7.9 mm Με το ΧΖ1 εχει διαφορα σαφεστατη. Είναι ενα μεγαλο κινητο. Κοψε ενα κομματι χαρτονι χοντρο για να καταλαβεις το μεγεθος εαν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα