funkyjohny Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους.Επειδή κοιτάω για μεταπτυχιακά υπάρχει κάποιος που έχει κάνει μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο κολέγιο και αν αναγνωρίζεται το πτυχίο του???
TheDarkKnight Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν ρωτας τους ίδιους? http://www.athtech.gr/education/masters/ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από TheDarkKnight
funkyjohny Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Προφανώς τους έχω ρωτήσει!!! Επειδή όμως είναι συνέχεια του AIT θέλω απόψεις. Αξίζει ή τα δημόσια προσφέρουν καλύτερα προγράμματα συγκεκριμένα στο τομέα του data sciense???
PostMortemGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Τώρα τελείωνω το μεταπτυχιακό μου στο ATH/TECH MSc in Management of Business, Innovation and Technology. Μπορώ να πω ότι γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχει καλούς καθηγητές γενικά, οκ έχει και κάποιους κουλούς αλλά αυτοί υπάρχουν παντού. Χίλιες φορές καλύτερα από δημόσιο σίγουρα. Έχω περάσει και απ' τα δύο αν και δημόσιο πήγα για το πρώτο πτυχίο. Προσωπικά στην Ελλάδα δεν θα βρεις καλύτερο ιδιωτικό από αυτό και το Sheffield με το οποίο συνεργάζονται είναι απο τα ΤΟΡ πανεπιστήμια στον κόσμο. Απλά να ξέρεις ότι γενικά είναι αυστηροί με απουσίες, deadlines κλπ. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από PostMortemGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα