Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Καποιος που ταξιδευει πολυ εκτος Ελλαδα και θελει να βλεπει τα εμαιλ που ειναι της μορφης @otenet.gr  ή  καποιας αλλη μορφης και δεν το βολευει μεσω του webmail τις οτενετ τι μπορει να κανει για να μην αλλαζει το smtp σε καθε Χωρα που πηγαινει και να 

τρωει χρονο βρισκοντας του provider που ειναι συνδεμενος ωστε να στειλει εμαιλ  με το Microsoft outlook

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lambros είπε

Καλησπερα σας,

Καποιος που ταξιδευει πολυ εκτος Ελλαδα και θελει να βλεπει τα εμαιλ που ειναι της μορφης @otenet.gr  ή  καποιας αλλη μορφης και δεν το βολευει μεσω του webmail τις οτενετ τι μπορει να κανει για να μην αλλαζει το smtp σε καθε Χωρα που πηγαινει και να 

τρωει χρονο βρισκοντας του provider που ειναι συνδεμενος ωστε να στειλει εμαιλ  με το Microsoft outlook

Προσωπικά με δικό μου custom email ποτέ δεν συνάντησα κάποια δυσλειτουργία. Από ΟΤΕ δεν έχω για να στο επιβεβαιώσω.

Ίσως θα μπορούσες να περάσεις και της google...

*το είχα κάνει στο παρελθόν και στα εξερχόμενα λειτούργησε. Πλέον όμως με τους δικούς μου δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε SMTP και να βάλεις ως αποστολέα το [email protected] , όμως ανάλογα με τους ελέγχους που κάνει ο κάθε mail server του παραλήπτη μπορεί να μην φτάνουν τα μηνύματα. Λογικά ο ΟΤΕ θα δέχεται μηνύματα χωρίς authentication στην port 25 για όσους είναι συνδρομητές του για ADSL/VDSL. Προτείνω εφόσον είναι κάτι τέτοιο εφικτό να μπεις με άλλον ISP και να δοκιμάσεις να στείλεις e-mail από το [email protected] αλλάζοντας την port σε 587 και ενεργοποιώντας το SMTP Authentication. Λογικά θα δουλέψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...