Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά και με το google maps κάνει τα χαζά του το gps. Οχι σαν το άλλο αλλα τα κάνει. Αρα θέμα επεξεργαστή mediatek. Δεν το ήξερα το πρόβλημα αλλιως δεν θα το αγόραζα, και δεν βλέπω λύση.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το δοκίμασα. κατέβασα το Mtk engineer mode, αλλα γράφει <<cannot find engineer mode app - mediatek chipset is mandatory and stock rom must be installed>>.

Δημοσ.

Κατέβασα και την εφαρμογή Mtk engineer mode γιατι μου πρότεινε κάποιος να κάνω αυτό http://en.miui.com/thread-324219-1-1.html , αλλα γράφει <<cannot find engineer mode app - mediatek chipset is mandatory and stock rom must be installed>>. Γιατί δεν τρέχει η εφαρμογή?

Δημοσ.

καλησπέρα. το 2017 έχω. έχει την πίσω κάμερα πανω στην μέση, όχι όπως το 2016 στο λινκ που έστειλες. Απο τον κωτσόβολο το πήρα πριν 2-3 βδομάδες. 16 GB, 2 GB RAM και 13MP μπροστά κάμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Τοτε ξαναλεω... Δοκιμασε αυτο

Κοιτα στο g5 με τον 820... Ιδιο μνμ με εσενα... Γι'αυτο σου γραφω μηπως ειναι το 16 με τον sd

Capture+_2018-05-13-22-46-58.png

Απο CPU-z: .

mediatek MT6735

CORES: 4

1,44Ghz

4X ARM CORTEX-A53 1,44Ghz

Process 28nm

CLOCK SPEED 299MHz

DEVICE:

MYA-L41

TOTAL RAM 1925MHZ

INTERNAL STORAGE 10,63GHZ

AVAILABLE STORAGE 4,41GHZ

SYSTEM:

ANDROID VERSION 6.0

Ευχαριστω 

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsilitheo1 είπε

Οκ.... Γιατι δεν κατεβαζεις το απκ απο το λινκ που δινω;

καλησπέρα και ευχαριστω. μάλλον δεν έχεις διαβάσει το μήνυμα μου λίγο πιο πάνω το οποίο είναι:

""Κατέβασα και την εφαρμογή Mtk engineer mode γιατι μου πρότεινε κάποιος να κάνω αυτό http://en.miui.com/thread-324219-1-1.html , αλλα γράφει <<cannot find engineer mode app - mediatek chipset is mandatory and stock rom must be installed>>. Γιατί δεν τρέχει η εφαρμογή?""

Μίλησα και με mail με τον κατασκευαστή και πρότεινε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Απάντησε:

"Σε αυτό το στάδιο θα σας πρότεινα να επανβαφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις.
Θα χρειαστεί να σώσετε τα αρχεία σας, να διαγράψετε το google  λογαριασμό σας, και στη συνέχεια ακολουθήστε
τις οδηγίες στο επισυνημμένο αρχείο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για την επίλυση ή όχι του ζητήματος"

Άλλα δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατι υποψιάζομαι οτι δεν θα λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγω εχω διαβασει το μνμ σου.... Εσυ μαλλον δεν το δικο μου που παραθετω κιολας.... Ειναι το mobileuncle... Οχι κατι "τυπου" mobileuncle.. Το γνησιο που εχει κατεβει απο το στορ. Γιατι δεν ανοιγεις το λινκ;;;

https://mobileuncle-mtk-tools.en.uptodown.com/android/download

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...