Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ohhhh.... Αυτο ειναι που σε απασχολει ή να καταφερεις τα βηματα του λινκ;;;. Καποτε υπηρχε στο στορ και το tubemate... Κατεβαζες βιντεο απο το τιουμπ... Πλεον δεν υπαρχει... Μονο μεσω της σελιδας του σαν απκ.... Μαντευεις γιατι;;;

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Ohhhh.... Αυτο ειναι που σε απασχολει ή να καταφερεις τα βηματα του λινκ;;;. Καποτε υπηρχε στο στορ και το tubemate... Κατεβαζες βιντεο απο το τιουμπ... Πλεον δεν υπαρχει... Μονο μεσω της σελιδας του σαν απκ.... Μαντευεις γιατι;;;

καλησπέρα και σε ευχαριστώ. με προβληματίζει πριν αποφασίσω να το δοκιμάσω, αν είναι 100% ασφαλές πρόγραμμα. Για πιο λόγο αλήθεια κατέβηκε απο το στορ? 

στο λινκ που έδωσες να το κατεβάζω λεει

Security level
93% safe

δεν λεει 100%.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι 100 ασφαλές και επίσης αν θα διορθώσει το πρόβλημα που έχω με το gps ή μπορει να μην κάνει και τίποτα. Σε ευχαριστω και πάλι

Δημοσ.

Και εγω ευχαριστω.... Να ΜΗΝ το κατεβασεις.... Οπως ποτε δεν εχεις κατεβασει 3rd party apk's... Νομιμα ή "σπασμενα".... Το οτι ενα apk ΔΕΝ βρισκεται στο στορ, δεν το καθιστα ιο.... Οπως και αναρίθμητα apk στο στορ, σου μαμανε την μερα αν τα κατεβασεις... Με ρωτας αν θα διορθωθεί το πρόβλημα.... Θεος δεν ειμαι φιλε μου.... Εν δυναμει λυσεις προτεινουμε.... ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ

Δημοσ.

καλησπέρα. Για πιο λόγο όμως έχει κατέβει απο το στορε δεν μου είπες. Σε ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 14/5/2018 στις 10:20 ΜΜ, tsilitheo1 είπε

Μαντευεις γιατι;;;. Ο.τι χαλαει την μαγια της google, φευγει απο το στορ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, το δοκίμασα το apllication που πρότεινες αλλά μόλις το ανοίγω γράφει unroot και δεν υπάρχει επιλογή engineer mkt tools. Δεν μπορώ να κάνω κάτι? ευχαριστώ

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα, το δοκίμασα το apllication που πρότεινες αλλά μόλις το ανοίγω γράφει unroot και δεν υπάρχει επιλογή engineer mkt tools. Δεν μπορώ να κάνω κάτι? ευχαριστώ

Βάψτο μπλέ και πέτα το στην θάλασσα.  🚣  🐳  😄  🔚

Δημοσ.

καλησπέρα. επειδή χρήμα για άλλο δεν υπάρχει, υπάρχει τρόπος να το κάνω root χωρίς να παθει φυσικά τίποτα και μετά να την παλέψω με το mobileuncle μπας και φτιάξω το gps? ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

κανα factory reset πορει να βοηθήσει λέτε ή τζαπα θα το κανω?

Κάνε back up και factory reset.Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αλλά δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις.Κάντο μέσω recovery mode καλύτερα με wipe data+wipe cache,μετά factory reset+τέλος reboot.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκανα και factory reset αλλα τίποτα, τζάπα.

έγγραψα στο support τους Αθήνα
<<Ενώ βλέπει σε εφαρμογή 21 δορυφόρους δεν μπορεί να κλειδώσει σε κανένα. Σε κινητό άλλου κατασκευαστή (με επεξεργαστή άλλου κατασκευαστή) στην ίδια εφαρμογή βλέπει περισσότερους δορυφόρους και κλειδώνει 13 άνετα μέσα στο σπίτι με ισχυρό σήμα.>>
Σε ΝΟΚΙΑ 2 με snapdragon πιάνει τρελά σήματα μέσα στο σπίτι και κλειδώνει 13 δορυφόρους άνετα.
Αυτοί μου πρότειναν να το στείλω για service (ειναι στην εγγύηση). Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ή τζάπα θα το στείλω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...