Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον λογαριασμό μου στο fb και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως να το αντιμετωπίσω. Έλαβα ένα SMS στο κινητό το οποίο έλεγε: Το mail σας αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό σας στο Facebook . Μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιήσετε το Facebook  με τα κανονικά σας στοιχεία σύνδεσης. Όταν πάω να κάνω ανάκτηση κωδικού μου δημιουργεί ένα νέο προφίλ με ακριβώς τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας , το ίδιο mail χωρίς όμως φωτογραφίες, μηνύματα και οτιδήποτε είχα στο προηγούμενο. Έπειτα όταν πάω να μπω από το κινητό στην εφαρμογή μου εμφανίζει 2 προφίλ. Το παλιό ( το οποίο έχει την φωτογραφία μου ) και από κάτω το νέο χωρίς φωτογραφία αλλά με το ίδιο όνομα. Δεν θυμάμαι τον κωδικό από το νέο προφίλ. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται και πως μπορώ να επανακτήσω το παλιό μου προφίλ? 

Ευχαριστώ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσπάθησε και την επαναφορά του λογαριασμού μέσω του κέντρου βοήθειας του facebook. Εάν δεν δουλέψει κι αυτό, τότε δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Κι επειδή δεν ξέρω κατά πόσο οι υπεύθυνοι θα κάτσουν ν' ασχοληθούν, ίσως η δημιουργία νέου λογαριασμού να είναι μονόδρομος, δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...