tornado Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Εντος του μηνα θα αλλαξω κινητο, απο jiayu G3S (το πιο πιθανο) σε Xiaomi καποιο 5,5" (δεν το εχω καταληξει αυτο) Σκεφτομαι απο τωρα τον πιο ανωδυνο τροπο να συνεχιζει το νεο κινητο απο εκει που θα αφησω το παλιο. Εχω βρει 3 εφαρμογες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.backup.transfer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediamushroom.copymydata&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.cloneit&hl=en Τωρα δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο τα παραπανω, με ποιο θα κανω καλυτερη δουλεια? Υπαρχει κατι αλλο? Υποψην εχω και Revolut το οποιο δεν ξερω αν μεταφερεται τοσο απλα...
turbat0s Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tornado είπε Υποψην εχω και Revolut το οποιο δεν ξερω αν μεταφερεται τοσο απλα... Νομίζω η revo είναι η πιο εύκολη δουλειά από όλες τις υπόλοιπες που πρέπει να κάνεις. Απλά θα την εγκαταστήσεις και θα γράψεις τον αριθμό σου ώστε να σε ταυτοποιήσει. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από turbat0s
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 με titanium backup έκανα εγώ στο παλιό τα backups μου επειδή ήμουν ρουτ, αλλά στο νέο επειδή δεν είμαι, έφερα δεδομένα εφαρμογών με adb
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αν πάρεις Xiaomi έχει το Mi Drop που είναι το καλύτερο. Το θέμα είναι να το έχει και το άλλο κινητό.
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 καλα στο xiaomi μου εκανα στο mi cloud, και μαλιστα εκανα επαναφορα κιολας, αν θυμασαι saruman, το ειχα μπρικαρει μετα απο "επιθετικο" adb disable, εγινε εγκατασταση απ το service και εφερα απ το mi cloud εφαρμογες (χωρις τα data τους ομως καποιες), αλλα και αρκετες ρυθμισεις συστηματος, καλο μου φανηκε και μαλιστα κανει και "incremental" backup, το ξαναεκανα δηλαδη χωρις να σβησω το παλιο και απλα το αυξησε λιγο, απο 1gb ξερω γω μου το πηγε 1,3 και ολοκληρωθηκε πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με τις δυο πρωτες φορες που εκανε ωρες (χωρις incremental)
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, patrickdrd είπε καλα στο xiaomi μου εκανα στο mi cloud, και μαλιστα εκανα επαναφορα κιολας, αν θυμασαι saruman, το ειχα μπρικαρει μετα απο "επιθετικο" adb disable, εγινε εγκατασταση απ το service και εφερα απ το mi cloud εφαρμογες (χωρις τα data τους ομως καποιες), αλλα και αρκετες ρυθμισεις συστηματος, καλο μου φανηκε και μαλιστα κανει και "incremental" backup, το ξαναεκανα δηλαδη χωρις να σβησω το παλιο και απλα το αυξησε λιγο, απο 1gb ξερω γω μου το πηγε 1,3 και ολοκληρωθηκε πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με τις δυο πρωτες φορες που εκανε ωρες (χωρις incremental) Ναι το θυμάμαι. Τελικά πόσο σου πήρε? Κράτα και το ποστ που σου έδωσα την άλλη φορά μπας και χρειαστεί σε κανένα άλλο.
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 τι να μου πάρει; στην εγγύηση ήταν, φρη αυτό, αλλά μου πήρε ένα 30αρι γιατί έκαναν αντικατάσταση sim tray είπαν (είχα βάλει το tray από άλλο κινητό στο Xiaomi)
tornado Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Στις 6/5/2018 στις 7:30 ΜΜ, saruman123 είπε Αν πάρεις Xiaomi έχει το Mi Drop που είναι το καλύτερο. Το θέμα είναι να το έχει και το άλλο κινητό. 99% θα παρω xiaomi, το τωρινο κινητο μου ειναι JIAYU G3S, θα παιζει αυτο το Mi Drop? Επισης προσανατολιζομαι σε αυτο http://www.gmobile.gr/xiaomi-redmi-5-dual-3gb-32gb-snapdragon-black νομιζω καλη τιμη, μπορω να βρω κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη?
chios Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Προτίμησε το redmi 5 plus που φοράει τον snapdragon 625 είναι πολύ πολύ ανώτερος από του redmi 5.
tornado Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, chios είπε Προτίμησε το redmi 5 plus που φοράει τον snapdragon 625 είναι πολύ πολύ ανώτερος από του redmi 5. ξεπερναει κατα πολυ το ψυχολογικο οριο των 120 ευρω, και σκεφτομαι αν αξιζει αυτη η διαφορα για λιγο καλυτερο επεξεργαστη. (το λιγο πιο μεγαλο δεν με απασχολει, μου φτανουν και 5,7) Με την ιδια λογικη αν πας στο 200 ευρω, θα παρεις παπαδες... σκεφτομουν να μην παω τοσο ψηλα.
chios Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα sd 450 τώρα εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Τα 30 € διαφορά δεν είναι τίποτα Και δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής, το + έχει πολύ καλύτερη οθόνη και μπαταρία.
saruman123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, tornado είπε 99% θα παρω xiaomi, το τωρινο κινητο μου ειναι JIAYU G3S, θα παιζει αυτο το Mi Drop? Από την στιγμή που το έχει και το play store δεν θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα