Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://sharewareonsale.com/s/goodsync-pro-desktop-giveaway-coupon-sale

Για οκτώ μέρες δωρεάν το GoodSync αντί για $29.95....

Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ χρόνια για File Sync & Backup και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος....

https://www.goodsync.com

post-53323-0-26173900-1507096271_thumb.gif

GoodSync συγχρονίζει και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων όπως φωτογραφίες, οικονομικά έγγραφα, MP3, και e-mails μεταξύ επιτραπέζιους υπολογιστές, υπηρεσίες cloud, servers, και εξωτερικές μονάδες.

GoodSync συγχρονίζει και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων όπως φωτογραφίες, οικονομικά έγγραφα, MP3, και e-mails μεταξύ επιτραπέζιους υπολογιστές, υπηρεσίες cloud, servers, και εξωτερικές μονάδες. Καινοτόμο αλγόριθμο συγχρονισμού του προσφέρει πραγματική αμφίδρομο συγχρονισμό, ενώ peer-to-peer (P2P) σύνδεση του με το επίπεδο μπλοκ σταδιακή μεταφορά των δεδομένων σας επιτρέπει να απολαύσετε ακόμα πιο γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας - εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Goodsync χρησιμοποιεί AES με 256-bit κλειδί κρυπτογράφησης.

Υποστηριζόμενες υπηρεσίες αποθήκευσης σύννεφο περιλαμβάνουν:

• Google Drive
  • Amazon Cloud δίσκου
  • Amazon S3
  • Onedrive / Office 365
  • windows Azure
  • Dropbox
  • Backblaze Β2
Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgoskoy είπε

οκτώ μέρες?

Για 8 ημέρες περίπου θα διατίθεται δωρεάν.... μετά θα είναι επί πληρωμής.....

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Goodsync χρησιμοποιεί AES με 256-bit κλειδί κρυπτογράφησης, με όλα τα μπλοκ του αρχείου αλυσοδεμένος και τυχαία αλάτι εφαρμόζεται.

Έκλαψα

• Like 2
Δημοσ.

Αν κατεβάσω την δωρεάν έκδοση και περάσω τον κωδικό από την σελίδα θα ενεργοποιηθεί άραγε; Για ν αποφύγω το spam

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Αν κατεβάσω την δωρεάν έκδοση και περάσω τον κωδικό από την σελίδα θα ενεργοποιηθεί άραγε; Για ν αποφύγω το spam

Όχι. 

Ναι 

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
18 minutes ago, pantelikas said:

Ναι, κανονικά. Μόλις το έκανα.

Help --> Activate License

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

Goodsync χρησιμοποιεί AES με 256-bit κλειδί κρυπτογράφησης, με όλα τα μπλοκ του αρχείου αλυσοδεμένος και τυχαία αλάτι εφαρμόζεται.

Δημοσ.

Θέλω να κρατάω backup έστω και σε αραιά διαστήματα (πχ 1-2 φορές την ημέρα) από τρία μόλις αρχεία του δίσκου μου και να τηρούνται στο dropbox.Μπορεί να το κάνει αυτό το πρόγραμμα;Γιατί ομολογώ πως δεν το αντιλαμβάνομαι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Θέλω να κρατάω backup έστω και σε αραιά διαστήματα (πχ 1-2 φορές την ημέρα) από τρία μόλις αρχεία του δίσκου μου και να τηρούνται στο dropbox.Μπορεί να το κάνει αυτό το πρόγραμμα;Γιατί ομολογώ πως δεν το αντιλαμβάνομαι.

Θεωρητικά μπορεί.... έχει τη δυνατότητα συνεργασίας με Dropbox...

• Thanks 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι εξαιρετικο. Εγω το χρησιμοποιώ για αυτοματοποιημενο backup απο και προς το NAS που εχω και εχει τοσες λειτουργιες και παραμετρους (χρονικο οριο, on file change, on folder connect) που ουσιαστικα ειναι set and forget λυση για αυτοματο συγχρονισμο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Διευθύνσεις, τηλέφωνα τι τα θέλουν και τα ζητάνε κατά την ενεργοποίηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...