sinikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω μια σελίδα στο fb και είχα βάλει 4 διαχειριστές. Τώρα εληξε η συνεργασία μας και θέλω να τους βγάλω ή να τους αφήσω επιμελητές. Αν είμαι ο ΜΟΝΟΣ διαχειριστής στην σελίδα, μπορούν να μου κάνουν κάτι και να διεκδικήσουν την σελίδα? Δηλαδή να επαναφέρουν από κάποιο email που μπορεί να έχει κάπου η σελίδα κλπ? Η 100% παίζει ρολο το ποιος είναι διαχειριστής και δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από sinikos διόρθωση τίτλου
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Για τι είδους σελίδα μιλάμε; Αρχικά, αφού, όπως λες, έληξε η συνεργασία σας, άρα ήταν ενήμεροι εξ αρχής, το λογικό είναι να γίνει μια συζήτηση επ' αυτού και να λήξει ειρηνικά, είτε βάζοντάς τους στην ΧΥΖ ομάδα τής σελίδας είτε κάνοντάς τους απλά μέλη. Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν κάτι, ιδίως μέσα από την σελίδα. Ο διαχειριστής έχει τη δικαιοδοσία για το καθετί. Για να το πάνε παραπέρα και να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του facebook, το βρίσκω τραβηγμένο, πόσο μάλλον δε εάν η σελίδα δεν είναι καν επαγγελματική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα