tselehub Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, 12 Απριλίου πήγα στον Κοτσοβολο να αγοράσω μια sony φωτογραφική μηχανή... Ενημερώθηκα ότι δεν υπήρχε σε κάποιο κατάστημα και θα την έκαναν παραγγελία και θα ερχόταν σε 10 εργάσιμες! Στις 25 μου στέλνουν μηνυμα ότι θα έρθει τέλος του μήνα... Τελος του μήνα πάω Κ ρωτάω και μ λένε ότι ακυρώθηκε η παραλαβή τους και έχουν παραλαβή 7 Μαΐου... Και πάω σήμερα 7 Μαΐου και μου λένε 18 Μαΐου... Τι γίνεται ρε παιδιά? Έχει περάσει κάποιος κάτι παρόμοιο με αυτό το κατάστημα? Τι φάση? 😠😠
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ακύρωσέ τη. Εκτός αν έχεις πληρώσει με δόσεις που είναι λίγο μπλέξιμο.
tselehub Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Ακύρωσέ τη. Εκτός αν έχεις πληρώσει με δόσεις που είναι λίγο μπλέξιμο. Δυστυχώς είναι το μόνο μαγαζί που βαζει δόσεις χωρίς πιστωτική... 1
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τότε δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από υπομονή... 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Έγώ είχα πάθει περίπου το ίδιο όταν είχα παραγγείλει από τον Κωτσόβολο 2 τεμάχια Xiaomi Redmi note 3 pro στα 179€ πριν 1 χρόνο και έκαναν 2 βδομάδες να μου τα φέρουν και όταν ήρθε η παραγγελιά είχε μόνο 1 smartphone μέσα και μου ζήταγαν να πληρώσω 2 το πήρε πίσω ο κούριερ και παίρνω τηλέφωνο και του λέω τι παίχτηκε μου λένε συγνώμη και ότι θα μου φέρουν σωστά την παραγγελιά την άλλη βδομάδα. Περνάει μια βδομάδα τίποτα..... τους παίρνω τηλέφωνο πάλι 3-4 μέρες μετά το πέρας της βδομάδας να δω τι γίνετε και μου λένε ότι ακυρώθηκε η παραγγελιά μου.....και τους λέω "Πως ακυρώθηκε ; Εμένα με ρωτήσατε" έτσι ακριβώς και τους λέω πως θέλω να μου κάνουν προσφορά 2 ίδια smartphones ίδιων η καλύτερων προδιαγραφών στην ίδια τιμή που παρήγγειλα τα Xiaomi και μετά από μερικά μουξουτου και να ρωτήσουν τον προϊστάμενο με ρώτησαν αν έχω στο μυαλό μου κάποιο μοντέλο να το δούμε..... και κάπως έτσι τσίμπησα σε τιμή ΚΙΝΑΣ 2 Xiaomi Redmi Note 4X στα 179€ το κάθε ένα πριν από 1 χρόνο και κάτι από Κωτσόβολο...... Οι μαλακίες πληρώνονται
tselehub Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Έγώ είχα πάθει περίπου το ίδιο όταν είχα παραγγείλει από τον Κωτσόβολο 2 τεμάχια Xiaomi Redmi note 3 pro στα 179€ πριν 1 χρόνο και έκαναν 2 βδομάδες να μου τα φέρουν και όταν ήρθε η παραγγελιά είχε μόνο 1 smartphone μέσα και μου ζήταγαν να πληρώσω 2 το πήρε πίσω ο κούριερ και παίρνω τηλέφωνο και του λέω τι παίχτηκε μου λένε συγνώμη και ότι θα μου φέρουν σωστά την παραγγελιά την άλλη βδομάδα. Περνάει μια βδομάδα τίποτα..... τους παίρνω τηλέφωνο πάλι 3-4 μέρες μετά το πέρας της βδομάδας να δω τι γίνετε και μου λένε ότι ακυρώθηκε η παραγγελιά μου.....και τους λέω "Πως ακυρώθηκε ; Εμένα με ρωτήσατε" έτσι ακριβώς και τους λέω πως θέλω να μου κάνουν προσφορά 2 ίδια smartphones ίδιων η καλύτερων προδιαγραφών στην ίδια τιμή που παρήγγειλα τα Xiaomi και μετά από μερικά μουξουτου και να ρωτήσουν τον προϊστάμενο με ρώτησαν αν έχω στο μυαλό μου κάποιο μοντέλο να το δούμε..... και κάπως έτσι τσίμπησα σε τιμή ΚΙΝΑΣ 2 Xiaomi Redmi Note 4X στα 179€ το κάθε ένα πριν από 1 χρόνο και κάτι από Κωτσόβολο...... Οι μαλακίες πληρώνονται Με ποιον να μιλήσω τι πρέπει να κάνω τωρα??? ΜΕ ποιον για να βγάλω άκρη να δω ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ!!! Έχω φρικάρει...
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 49 λεπτά πριν, tselehub είπε Με ποιον να μιλήσω τι πρέπει να κάνω τωρα??? ΜΕ ποιον για να βγάλω άκρη να δω ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ!!! Έχω φρικάρει... Με την εξυπηρέτηση πελατών
Diskimpex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν και οροι συναλλαγων.Καπου θα λενε τι γινεται σε ακυρωση. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Diskimpex
tselehub Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Με την εξυπηρέτηση πελατών Μιλησα και μου λενε "δεν γνωριζουμε γιατι καθυστερει, βλεπουμε μονο την ημερομηνια παραλαβης μας..." 38 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Υπαρχουν και οροι συναλλαγων.Καπου θα λενε τι γινεται σε ακυρωση. Τι ακυρωση?
Lelouch Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι δεν φταίει το κατάστημα. Όταν οπουδήποτε σας λένε "δεν το έχουμε οπότε θα πρέπει να το παραγγείλουμε αλλά λογικά θα έρθει σε 10-15 μέρες" να ξέρετε παίζετε τζοκερ. Πολλές φορές ο προμηθευτής δεν το έχει ούτε αυτός με συνέπεια να πρέπει να το παραγγείλει για να το στείλει μετά στο κατάστημα και αν υπάρχει κάπου shortage αποθεμάτων αργεί πάρα πολύ. Αν το έχει από την άλλη θα το στείλει σε 10-15 μέρες... Την έχω πατήσει πολλές φορές από διάφορα καταστήματα. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις απλά αναφέρω ότι ο Κοτσόβολος μάλλον δε φταίει γιατί δεν μπορεί να κάνει και κάτι για να το αποκτήσει πιο γρήγορα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Lelouch
tselehub Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 42 λεπτά πριν, Lelouch είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν φταίει το κατάστημα. Όταν οπουδήποτε σας λένε "δεν το έχουμε οπότε θα πρέπει να το παραγγείλουμε αλλά λογικά θα έρθει σε 10-15 μέρες" να ξέρετε παίζετε τζοκερ. Πολλές φορές ο προμηθευτής δεν το έχει ούτε αυτός με συνέπεια να πρέπει να το παραγγείλει για να το στείλει μετά στο κατάστημα και αν υπάρχει κάπου shortage αποθεμάτων αργεί πάρα πολύ. Αν το έχει από την άλλη θα το στείλει σε 10-15 μέρες... Την έχω πατήσει πολλές φορές από διάφορα καταστήματα. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις απλά αναφέρω ότι ο Κοτσόβολος μάλλον δε φταίει γιατί δεν μπορεί να κάνει και κάτι για να το αποκτήσει πιο γρήγορα. Απλά δεν ξέρουν ούτε αυτοί τον λόγο που καθυστερει... Δεν μ είπαν αν είναι out of stock... Η οτιδήποτε άλλο...αυτο είναι το θέμα...Μου λέει πιστεύω στις 18 θα έρθει δεν θα πάρει άλλο παράταση...πώς μπορεί να το λέει αυτό εφόσον δεν ξέρει τον λόγο που καθυστερει? 🤷🤷
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Γενικά το online shopping του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ πάσχει. Καλή τύχη να βγάλεις άκρη με το support. Θα σου λένε συνέχεια εκτιμήσεις. Προσωπικά σταμάτησα να αγοράζω από κει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, tselehub είπε Δυστυχώς είναι το μόνο μαγαζί που βαζει δόσεις χωρίς πιστωτική... Χωρίς πιστωτική αλλά με τραπεζικό δάνειο που πληρώνεις στο κατάστημα δόσεις με πολύ υψηλό επιτόκιο.
tselehub Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Χωρίς πιστωτική αλλά με τραπεζικό δάνειο που πληρώνεις στο κατάστημα δόσεις με πολύ υψηλό επιτόκιο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί μου βγαίνει από τα 900 πάει στα 1000, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος αυτή την στιγμή να πάρω κάμερα!!! Έχω Σπίτι φακούς και Gimbal που με περιμένουν και δεν έχω Κάμερα 😭😭
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, tselehub είπε Δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί μου βγαίνει από τα 900 πάει στα 1000, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος αυτή την στιγμή να πάρω κάμερα!!! Έχω Σπίτι φακούς και Gimbal που με περιμένουν και δεν έχω Κάμερα 😭😭 Εσυ ξερεις καλυτερα αλλα αν η Τραπεζα μεσω Κωτσοβολου σου εδωσε 1000 ευρω δανειο ισως μπορουσες να παρεις πιστωτικη με αυτο το οριο και να εχεις ατοκες δοσεις ή πιο μικρο επιτοκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα