stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Μόλις το μεσημέρι υπέγραψα το cosmote fiber 30. Μου έδωσαν το router έκανα μόνος τη σύνδεση και με ενημέρωσαν ότι θα με πάρει ο τεχνικός για να έρθει κάποια μέρα μέσα σε 7-10 μέρες. Εννοείται πως όταν το συνδεσα δεν έχει ίντερνετ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποτέ θα μπει το ίντερνετ. Όταν έρθει ο τεχνικός ή νωρίτερα. Ο τεχνικός τι ακριβώς θα κάνει? ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπέρα. Μόλις το μεσημέρι υπέγραψα το cosmote fiber 30. Μου έδωσαν το router έκανα μόνος τη σύνδεση και με ενημέρωσαν ότι θα με πάρει ο τεχνικός για να έρθει κάποια μέρα μέσα σε 7-10 μέρες. Εννοείται πως όταν το συνδεσα δεν έχει ίντερνετ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποτέ θα μπει το ίντερνετ. Όταν έρθει ο τεχνικός ή νωρίτερα. Ο τεχνικός τι ακριβώς θα κάνει? ευχαριστώ Αυτός είναι ο σκοπός του τεχνικού.... Να έρθει για να πάρεις πρόσβαση και όχι άλλη βόλτα. Ανέμενε... 1
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, billiboo είπε λογικα να κανει τις συνδεσεις στο δικτυο. 1 ώρα πριν, kormos είπε Αυτός είναι ο σκοπός του τεχνικού.... Να έρθει για να πάρεις πρόσβαση και όχι άλλη βόλτα. Ανέμενε... Άλλη μια ερώτηση. Όταν θα έρθει ο τεχνικός δεν θα έχω ακόμα σταθερό. Θα μπορεί να γίνει κανονικά η εγκατάσταση? Επίσης τον αριθμό του σταθερού που θα τον βρω?
billiboo Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, stevengreeceGR είπε Άλλη μια ερώτηση. Όταν θα έρθει ο τεχνικός δεν θα έχω ακόμα σταθερό. Θα μπορεί να γίνει κανονικά η εγκατάσταση? Επίσης τον αριθμό του σταθερού που θα τον βρω? αν εννοεις συσκευη , ναι δεν υπαρχει θεμα τον αριθμο τον λεει στα συμβολαια.
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Θα ρωτήσω τον αριθμό όταν έρθει γιατί ψάχνω ψάχνω και αριθμό δε βρίσκω. Ευχαριστώ και πάλι
theopan Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στις 7/5/2018 στις 7:50 ΜΜ, stevengreeceGR είπε Ο τεχνικός τι ακριβώς θα κάνει? ευχαριστώ Τη μκτονόμηση στην κατανεμητή του κτιρίου θα κάνει. Να συνδέσει με καλώδιο το ένα όριο (του απερχόμενου από το καφάο) με το άλλο όριο που έρχεται το καλώδιο στο διαμέρισμά σου. Στις 8/5/2018 στις 7:30 ΠΜ, stevengreeceGR είπε Θα ρωτήσω τον αριθμό όταν έρθει γιατί ψάχνω ψάχνω και αριθμό δε βρίσκω. Ευχαριστώ και πάλι Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο 13888 να ρωτήσεις τον αριθμό που θα έχεις. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, theopan είπε Τη μκτονόμηση στην κατανεμητή του κτιρίου θα κάνει. Να συνδέσει με καλώδιο το ένα όριο (του απερχόμενου από το καφάο) με το άλλο όριο που έρχεται το καλώδιο στο διαμέρισμά σου. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο 13888 να ρωτήσεις τον αριθμό που θα έχεις. Ωραίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα