hammerd Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Οτι λεει ο τιτλος , μου χει σπασει τα νευρα ! δειτε τα screenshots... ειναι μαλλον καποιο bug , αν υπαρχει κατι σε cmd, powershell πειτε μου, το κουμπι remove δεν δουλευει...
GiorgosJ Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Διάβασε εδώ φίλε μου.. https://superuser.com/questions/1318708/windows-10-april-2018-update-added-an-extra-language-and-i-cannot-remove-it/1318716#1318716 εν ολίγοις, σβήνουμε ολες τις γλώσσες πλην αυτής του συστήματος -στο παρακάτω παράδειγμα κρατάμε μόνο τα Αγγλικά USA και ξαναπροσθέτουμε όσες άλλες θέλουμε: "solution using PowerShell: You can view your language list with Get-WinUserLanguageList $1 = New-WinUserLanguageList en-US Set-WinUserLanguageList $1 now you can check again your new language list with Get-WinUserLanguageList Logoff, Reboot. After rebooting you can add another languages if needed." Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από GiorgosJ επεξήγηση εντολών
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 51 λεπτά πριν, hammerd είπε το κουμπι remove δεν δουλευει... Ίσως να είναι Default. Επέλεξε άλλη γλώσσα και κάντην Set default κάνε logout και login και δες αν μετά στην αφαιρεί. Αν όχι κάνε και καμία επανεκκίνηση.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Έχω το ίδιο θέμα, με άλλες γλώσσες αλλά το ίδιο, και απ'οτι διαβάζω στο ιντερνετ το έχει πολύς κόσμος και δεν έχω βρει ακόμη κάτι που να δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα