FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Παιδια ξερει κανεις σχετικα με επαναφορα εποπ στο στρατο μετα απο απολυση τι παιζει? Ειμαι στο ΣτΕ τωρα και περιμενω σε λιγες μερες να βγει η αποφαση για τον αν με δεχτουν πισω..απο κει και περα ξερει κανεις τι παιζει και σε ποσο χρονικο διαστημα θα ενταχθω ξανα στο στρατο αφοτου βγει η αποφαση? Αυτη τη στιγμη ειμαι σε δουλεια και ρωταω γιατι δε θελω να τους αφησω ξεκρεμαστους σε περιπτωση που ενταχθω παλι.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, xgol είπε Απελυσαν Εποπ? Πως το πάθανε? Εμενα με απελυσαν το 2011 με ειδικοτητα μαγειρας απο τους λιγους που δε καθομουν,τα βυσματα με τη φραπεδια εμειναν,μια τρυπα στο νερο δηλαδη.
bromiaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έλα πες τι έκανες και τους ανάγκασες να σε διώξουν ;;;; Ρε πλάκα κάνεις και θέλεις να ξανά επιστρέψεις ;;;; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από bromiaris
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εκανα τιποτα απελυαν ατομα οταν αρχισε η Ελλαδα να πηγαινει κατα διαολου απο το 10-11 και μετα,απλα καποιοι το αφησαν,εγω το θεωρησα αδικια και το πηγα δικαστηκα. Με απελυσαν οπως απελυσαν πολλους απο δημοτικη αστυνομια απο αλλα σωματα ασφαλειας..δεν πρεπει να κανεις κατι.Αν εχεις "βοηθεια" μενεις εγω δεν ειχα. Θελω να επιστρεψω γιατι θα ειμαι σε μια μονιμη δουλεια σπιτι μου γιατι ειμαι σε νησι επισης τωρα εχω οικογενεια και δουλευω μονο σεζον και αυτο ειναι μονιμο και σιγουρο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από FromDusk_TillDawn 2
focusopoulos2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στο στρατό είμαι. Απολύσεις έτσι χωρίς λόγο δε γίνονται. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Eνταξει παιδια μπηκα να πω ψεματα να περασει η ωρα και επειδη δεν εχω τι να κανω. Κυριοι admin Παρακαλω να κλειδωσει το θεμα,μαλλον δεν ειναι το καταλληλο μερος για το ζητημα μου Υ.Γ Το μακρυ και το κοντο του μου ειπες ο καθενας αλλα στην ερωτηση μου δεν απαντησε κανεις. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από FromDusk_TillDawn
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 5ετια..δεν προλαβα να γινω μονιμος ηθελα 2 χρονια
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, aris86 είπε στην 5ετια οντως γινονται κρισεις.Αλλα ξερεις για ποιες κρισεις μιλαω,...για φυλλα αξιολογησης, για ποινολογια, για στερησεις....εσυ θες να πεις οτι με 10ρια η 9ρια στα φυλλα σου και χωρι ποινολογια και σωματικη ικανοτητα 1 σε διωξανε λογω κρισης?Δεν ισχυει αυτο που λες.Αποστρατεια λογω κρισης δεν υπαρχει. οχι σαν εποπ στην 7ετια υπογραφεις αν θες να μεινεις σαν μονιμος η οχι.Και αυτοι που φευγουν παιρνουν και λεφτα περιπου 25000 Δεν ειχα 10ρια ρε φιλε αλλα ουτε και 5ρια.8-9-10 ειχα και κατι 7ρια μια φορα.Εγω μονιμος ηθελα να γινω αλλα δεν εφτασα 7ετια.Τι ποινες να εχω ρε αδερφε,μαγειρας ημουν και με προυπηρεσια πριν μπω και χαρτι μαγειρα οχι οτι να ναι. Αν τωρα τα 7ρια απο ενα διοικητη θεωρουνται κακη αξιολογηση οκ τοτε μαλλον αυτο φταιει.Το θεμα ειναι οτι μου δωσανε την ευκαιρια να το παω δικαστικα το θεμα σε κατι αλλους δεν δωσανε ουτε αυτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις