Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω φτιάξει ένα συστηματάκι για gaming και όχι μόνο. Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά να βλέπω και καμιά ταινία/βιντεάκι στο YouTube. Θέλω να μάθω αν πρέπει να πάρω μια οθόνη 4k ή μια 144hz αλλά με τα παραπάνω κριτήρια. Έχει gpu 1060 3gb, i5 7600, 16gb ram, ssd 250gb και hdd 2tb. Τι μου προτείνετε???

Επεξ/σία από Alkis06
Δημοσ.

Και μεις τώρα πρέπει με κάποιο μαγικό τρόπο να βρούμε από τι αποτελείται το σύστημα σου για να ξέρουμε και τις δυνατότητες του?

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Alkis06 said:

Έχω φτιάξει ένα συστηματάκι για gaming και όχι μόνο. Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά να βλέπω και καμιά ταινία/βιντεάκι στο YouTube. Θέλω να μάθω αν πρέπει να πάρω μια οθόνη 4k ή μια 144hz αλλά με τα παραπάνω κριτήρια. Τι μου προτείνετε??

Γράψε και από τι αποτελείται το pc σου να ξέρουμε τι γίνεται ρε συ.

Δημοσ.

Βασικά είναι υποκειμενικη η επιλογή. 

Το 90% θέλει περισσότερα fps (hz). 

Εγώ μάλλον είμαι στο 10% που θέλει 4k/60fps.

• Like 1
Δημοσ.

Τα hertz παιζουν το μεγαλυτερο ρολο στο ποσο smooth ειναι το gameplay. Προφανως δεν θα πας fullhd 144hz και θα παιζεις με ολα low για να εχεις τα 144 αυτο ειναι καθαρη βλακεια. Πανω απο 60 να εισαι και αν παιζεις Online πανω απο 100 και θα εισαι κομπλε. Τι gpu εχεις τι cpu απο εκει θα δουμε που μπορεις να παιξεις γιατι και 2k 144hz περνεις αλλα δεν δεν βγαζεις ουτε 60 δεν εχει νοημα.

Δημοσ.
Στις 10/5/2018 στις 4:48 ΜΜ, Heybro είπε

Τα hertz παιζουν το μεγαλυτερο ρολο στο ποσο smooth ειναι το gameplay. Προφανως δεν θα πας fullhd 144hz και θα παιζεις με ολα low για να εχεις τα 144 αυτο ειναι καθαρη βλακεια. Πανω απο 60 να εισαι και αν παιζεις Online πανω απο 100 και θα εισαι κομπλε. Τι gpu εχεις τι cpu απο εκει θα δουμε που μπορεις να παιξεις γιατι και 2k 144hz περνεις αλλα δεν δεν βγαζεις ουτε 60 δεν εχει νοημα.

Gpu 1060 3gb, 16gb ram, i5 7600, ssd 250gb και hdd 2tb

Στις 9/5/2018 στις 7:19 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε

Γράψε και από τι αποτελείται το pc σου να ξέρουμε τι γίνεται ρε συ.

Gpu 1060 3gb, 16gb ram, i5 7600, ssd 250gb και hdd 2tb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...