venturaj Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα insomnia, θελω την βοήθεια σας ξανα. Παρήγγειλα την προηγουμενη εβδομαδα κάποια ρούχα απο tao bao μεσω agent. Λεγόμενος super buy για οποιον γνωρίζει απο αυτα. Παραγγέλνεις απο κινέζους πωλητές τα στέλνουν σε κινέζικη αποθήκη και σου τα στέλουν όλα μαζί μετά. Τα ρούχα κοστίζουν 100 ευρώ + 45€ μεταφορικα΄με EMS. Ειναι 6 τεμαχια. Το δεμα εχει δηλωθει 18$ και απο οσο θυμαμαι ειναι κοντα στα 3 κιλα. Σήμερα το πρωι μ ήρθε μήνυμα στο κινητό απο ELTA να τους στείλω μια αποδειξη, τιμολογιο η paypal στο geta at elta - net gr. Μου στελνουν οι κινεζοι ενα pdf που γραφει Comm ercial Inv oice με τα στοιχεια τους τα στοιχεια μου και οτι κανει το καθε τεμαχιο ταδε αξια μεχρι να φτασουν τα 18 $. Τους το εστειλα στο μειλ και μετα με πηραν και τηλεφωνο και τους ειπα οτι εχω στειλει ηδη απαντηση και μου λενε λογικα την αλλη βδομαδα θα το εχω γιατι ο εκτελωνισμος θα τελειωσει λογικα παρασκευη. Δεν εχει αλλαξει η κατασταση απο το tracking number απο τοτε. Θα το δεχτουν αυτο η θα μ ανοιξουν το δεμα (λογω βαρους;) και θα πρεπει να τους στειλω κανονικη αποδειξη; Και εαν χρειαστει να τους στειλω τι ποσο θα πληρωσω; που ελπιζω να μην χρειαστει. σας ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από venturaj
venturaj Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Θα πληρώσεις 35 ευρώ φπα και 15 εκτελωνισμό Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα