c0rt3xxc Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 θα γράψω την μικρή μου ιστοριούλα εδώ! Μακριά παιδιά!!! Αρχίζω , καταθέτω 300ευρω και τα κάνω 650 και ζητάω ανάληψη με περνούνε τηλέφωνο και με ρωτάνε διάφορα απαντάω στα πάντα σωστά !! Μια από της ερώτησης τους ήτανε " παίζει άλλος μαζί σας?" Και απαντάω ΟΧΙ , η αρραβωνιαστικιά μου είναι άπλα διπλά μου αφού διαμένει στο ίδιο σπίτι και φυσικό είναι μπορεί πχ να με βοηθήσει Φυσικά το βοηθήσει έχει 500ενοιες αυτοί λοιπόν μου κλείνουνε των λογαριασμό με τα λεφτά μου μέσα που μπορώ να απευθυνθώ για μήνυση? και όλα αυτά για 350ευρα κερδος χααχαχ
Panagiotis!! Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μάλλον για συνήγορο του πολίτη ο οποίος αν υπάρχει κάποιος φορέας που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα θα σε παραπέμψει εκεί Έπειτα για την όλη ιστορία γράφεις κάθε φορά τι γίνετε ώστε αν όντως υπάρχουν τέτοια θέματα να το γνωρίζει όσος περισσότερος κόσμος γίνετε
likor Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Αν ψαξεις στο google tipbet scam θα δεις και αλλες τετοιες περιπτωσεις. Οταν πας να κανεις ανάληψη θα σου ζητουν συνεχεια δικαιολογητικά μεχρι να βαρεθεις και να το ξεχασεις. Γραψε και σε αλλα forum για να μην την πατησουν και αλλοι. Αν θελεις μπορεις να στειλεις email στην επιτροπη τυχερων παιχνιδιων και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Αν το site λειτουργει και στην Αμερικη στειλε mail στο FBI. Αν εχουν εξαπατηθει και Αμερικανοι πολιτες θα δρασουν αμεσα.
donblunts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/5/2018 στις 8:17 ΜΜ, c0rt3xxc είπε θα γράψω την μικρή μου ιστοριούλα εδώ! Μακριά παιδιά!!! Αρχίζω , καταθέτω 300ευρω και τα κάνω 650 και ζητάω ανάληψη με περνούνε τηλέφωνο και με ρωτάνε διάφορα απαντάω στα πάντα σωστά !! Μια από της ερώτησης τους ήτανε " παίζει άλλος μαζί σας?" Και απαντάω ΟΧΙ , η αρραβωνιαστικιά μου είναι άπλα διπλά μου αφού διαμένει στο ίδιο σπίτι και φυσικό είναι μπορεί πχ να με βοηθήσει Φυσικά το βοηθήσει έχει 500ενοιες αυτοί λοιπόν μου κλείνουνε των λογαριασμό με τα λεφτά μου μέσα που μπορώ να απευθυνθώ για μήνυση? και όλα αυτά για 350ευρα κερδος χααχαχ Καλα και εσύ, 1η κατάθεση 300 ευρώ; Με λιγότερα δεν μπορούσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα