giorgosmcmc Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεκινάω κατευθείαν με το ζουμί, λόγω της δουλειάς μου έχω στα χέρια μου ένα S7 edge οπου και μου ανηκει, ξεκαθαριζω δεν είναι κλεμμένο, η ερώτηση μου είναι με ποιο τρόπο και που και πως μπορώ να κάνω αυτή τη συσκευή να πάρει τηλ σαν κανονική συσκευή, ξεκαθαρίζω πως από ότι φαίνεται και μετά από root της συσκευής συν αφαίρεση του διαμορφωμένου λογισμικού έχει μετατραπεί σε κανονικό τηλέφωνο αλλά εξακολουθεί να μην μπορεί να δεχτεί Sim, παίρνει κανονικά Sim απλώς δεν τη διαβαζει. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που μπορεί να μου βάλει κάποια κεραία ή κάποιο τρόπο τέλος παντων; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, saruman123 είπε Την stock rom την έχεις περάσει? Ναι την έχω περάσει τη στοκ ρομ κανονικότατα λειτουργεί σαν κανονικό τηλέφωνο μόνο sim δεν αναγνωρίζει
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Εάν γραφει πισω από την θεση της μπαταριας NO RF σημαινει ότι δεν δεχεται καρτα SIM. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα σε αυτην την περιπτωση. Εάν δεν γραφει το στελνεις στην Samsung στο ξεκλειδώνουν (με κάποια χρεώσει)με την αποδειξη αγορας.
κουξκουκ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Νομίζω ότι δε γίνεται τίποτα γιατί το έψαχνα και εγώ με το note 4 που ειχα αγοράσει αλλά τίποτα νομίζω η πλακέτα στο τότε δικό μου δεν είχε καν τις συνδέσεις τις σιμ
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Εάν γραφει πισω από την θεση της μπαταριας NO RF σημαινει ότι δεν δεχεται καρτα SIM. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα σε αυτην την περιπτωση. Εάν δεν γραφει το στελνεις στην Samsung στο ξεκλειδώνουν (με κάποια χρεώσει)με την αποδειξη αγορας. Δεν γράψει no rf πισω.
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Δεν γράψει no rf πισω. Οπότε το πας στην Samsung να στο ξεκλειδώσουν. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή τυχαίνει να έχω πετάξει απόδειξη και κουτιά κτλπ μίλησα με Samsung και έφαγα άκυρο, οπότε ξέρετε κάνα μαγαζάκι στην ομόνοια ξέρω γω ή γενικότερα κέντρο που να μπορούν να μου το "φτιάξουν"? Πληρώνω όσο οσο Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Λοιπόν επειδή τυχαίνει να έχω πετάξει απόδειξη και κουτιά κτλπ μίλησα με Samsung και έφαγα άκυρο, οπότε ξέρετε κάνα μαγαζάκι στην ομόνοια ξέρω γω ή γενικότερα κέντρο που να μπορούν να μου το "φτιάξουν"? Πληρώνω όσο οσο Βλακείες μάλλον λένε. Με το IMEI μπορείς να κάνεις δουλειά. Μάλλον επειδή ήταν ρουταρησμενο δεν το ανέλαβαν. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από saruman123 1
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Βλακείες μάλλον λένε. Με το IMEI μπορείς να κάνεις δουλειά. Μάλλον επειδή ήταν ρουταρησμενο δεν το ανέλαβαν. Προφανως έτσι πιστεύω από το λίγο που μίλησα λογικά πρέπει να το τσέκαραν όταν τους το άφησα ότι το είχα φλασάρει με odin :/ Τώρα τι μπορώ να κανω; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα