deadinside13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. προσφάτως άλλαξα πάροχο και παρατήρησα ότι μου έκοψε πρόσβαση σε tracker site. δοκίμασα κάποιες οδηγίες σχετικά με προσθήκη των host στο αρχείο των windows, flushdns καθώς και αλλαγή των dns όπου λειτούργησε για κάποια αλλά όχι για το σύνολο. Υπάρχει καμία άλλη πρόταση όπου θα μπορούσα να δοκιμάσω; Ευχαριστώ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από deadinside13
turbat0s Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Για ποιό site μιλάς? Ποιον isp είχες και σε ποιόν πήγες?
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, deadinside13 είπε καλησπέρα. προσφάτως άλλαξα πάροχο και παρατήρησα ότι μου έκοψε πρόσβαση σε tracker site. δοκίμασα κάποιες οδηγίες σχετικά με προσθήκη των host στο αρχείο των windows, flushdns καθώς και αλλαγή των dns όπου λειτούργησε για κάποια αλλά όχι για το σύνολο. Υπάρχει καμία άλλη πρόταση όπου θα μπορούσα να δοκιμάσω; Ευχαριστώ Πέρασε dns της Google... 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 μμμ σωστος, κι εγω τετοιους εχω μετα απο κατι κολληματα που μου εκαναν του (π)οτε κι απο οτι διαβασα μαλιστα τρωνε σκαλωματα ενιοτε οι τελευταιοι, οποτε ησυχασα
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, deadinside13 είπε καλησπέρα. προσφάτως άλλαξα πάροχο και παρατήρησα ότι μου έκοψε πρόσβαση σε tracker site. δοκίμασα κάποιες οδηγίες σχετικά με προσθήκη των host στο αρχείο των windows, flushdns καθώς και αλλαγή των dns όπου λειτούργησε για κάποια αλλά όχι για το σύνολο. Υπάρχει καμία άλλη πρόταση όπου θα μπορούσα να δοκιμάσω; Ευχαριστώ βάλε της google (8.8.8.8) και εναλλακτικούς της opendns ή της cloudflare (1.1.1.1) 6 ώρες πριν, patrickdrd είπε μπα; κανει και τετοια ο παροχος; Αμέ σου έχω και χειρότερα πχ ip throttling κόφτης ταχύτητας και που είσαι ακόμη θα δούμε πολλά απο πολλούς
deadinside13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 πηγα wind. τα 8888 τα έβαλα. (με εναλλακτικούς το 8844). κ προσέθεσα στο host το ipserver αλλά και πάλι δε μου το ανοίγει. οι εναλακτικοί της opendns ποιοί είναι ;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 208.67.222.222 (open dns). Όπως είπα εναλλακτικούς βάλε cloudflare ή open dns. μπορείς και μόνος σου να τους βρίσκεις απλά πληκτρολογείς στο γκούγκλ πχ open dns servers, google dns servers κ.τλ. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
kormos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, deadinside13 είπε πηγα wind. τα 8888 τα έβαλα. (με εναλλακτικούς το 8844). κ προσέθεσα στο host το ipserver αλλά και πάλι δε μου το ανοίγει. οι εναλακτικοί της opendns ποιοί είναι ; Ποιος είναι ο tracker?
talibanakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 12/5/2018 στις 3:21 ΜΜ, kormos είπε Ποιος είναι ο tracker? Υποθετουμε το Greekteam.
deadinside13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 ένα ήταν αυτό. αυτό το άνοιξα. το btmaniac όχι δεν έχω καταφέρει. επίσης διαπίστωσα και κάτι άλλο. είδα ότι είχα εικονικό ip κ είχα κάτι ζητήματα. πήρα τηλ. στον "άνεμο" να ζητήσω public ip μου είπαν ότι θα πρέπει να κάνω αίτημα κ να τους πω γιατί το θέλω και αν το κάνουν δεκτό κλπ κλπ. δεν είναι δικαίωμά μου να έχω public ip και όχι εικονική; μπορούν να μου το αρνηθούν; τι μπορώ να κάνω;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/20/2018 στις 5:37 ΜΜ, deadinside13 είπε ένα ήταν αυτό. αυτό το άνοιξα. το btmaniac όχι δεν έχω καταφέρει. επίσης διαπίστωσα και κάτι άλλο. είδα ότι είχα εικονικό ip κ είχα κάτι ζητήματα. πήρα τηλ. στον "άνεμο" να ζητήσω public ip μου είπαν ότι θα πρέπει να κάνω αίτημα κ να τους πω γιατί το θέλω και αν το κάνουν δεκτό κλπ κλπ. δεν είναι δικαίωμά μου να έχω public ip και όχι εικονική; μπορούν να μου το αρνηθούν; τι μπορώ να κάνω; Λυπάμαι μικρέ ο τράκερ έκλεισε καπούτ πως το λένε φινίτο τσέκαρε το και μόνος σου https://downforeveryoneorjustme.com/ Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα