notist Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Πράγματι μέχρι το τέλος του προηγούμενου χρόνου,υπήρχε μια άτυπη οδηγία ποσά μέχρι τα 1000€ να μην κόβεται,εάν έδινες κάθε μήνα κάτι και το κρατούσες κάτω από το χιλιάρικο. Μάλλον γίνανε πολλά τα χιλιάρικα και από περιπτώσεις γνωστών που ακούω κόβεται και για μικρότερα ποσά όχι όμως και 150€ όπως στην περίπτωση εδώ. Για ρευματοκλοπη σε μας στην πολυκατοικία,ήρθαν πήραν το ρολόι δεν το έκοψαν,έβαλαν άλλο μετρητή και τον πήγαν για έλεγχο. Δεν ξέρω την εξέλιξη τελικά τι έγινε. Τώρα για κολώνα πρέπει να είναι κάτι βαρβάτο. Μέχρι τώρα είχα ακούσει μόνο για τους Ρομά που παίρνουν ρεύμα κατευθείαν από την κολώνα. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Οι Ρομα πολλαπλασιάζονται σε μεγαλυτερο βαθμο από τους υπολοιπους και δημιουργουν ...διαδοχους ισαξιους συνεχιστες . !!! Κανεις υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ δεν τολμα να πλησιασει μονος του και η αστυνομια πολλες φορες δηλωνει αδυναμια συνδρομης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, Neoss είπε Ναι αλλά χωριστά τα αναφέρουν τα αδμηε δεδδηε... ΕΤΜΕΑΡ ναι μας επιβαρυνει πολυ και θα επρεπε απ το γενικο ταμειο της η ΔΕΗ να πληρωνει τα των παραγωγων. Καλα Ελλαδα μιλαμε. Νομιζεις εαν ερχονταν ξεχωριστος λογαριασμος για Δημο και ΕΡΤ πχ θα τα πληρωναν όλοι? Καλα οχι ολοι αλλα παντως θα πεφταν αρκετα οι εισπραξεις... ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ εινα χωριστες ΑΕ και τους βαζουν εκτος την ΔΕΗ ολοι οι εναλακτκοι παροχοι με εντολη ΡΑΕ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Θεωρητικα ναι και για 10 ευρω και το γραφει ο λογαριασμος που τα περιλαμβανει αλλα πρακτικα κατω απο 1000 ευρω δεν δινουν εντολη , η ΔΕΗ τουλαχιστον, στον ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη.Για αλλους παροχους εχω ακουσει πολλα.
Neoss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 4/6/2018 στις 5:23 ΜΜ, Sevarina είπε Χρωστάω 240 ευρώ από προηγούμενους λογαριασμούς. Υπάρχει φόβος για διακοπή; Αν δεν δωσεις τιποτα ναι. Κανε διακανονισμο ή φροντισε εστω καπου καπου να πληρωνεις απο λίγα ευρω (και ναναι υποχρεωτικά τουλάχιστον 10 ευρώ κάθε φορά που θα στέλνεις). Αναλόγως που είσαι βεβαια. Λογικα στην ΔΕΗ. Σε ιδιωτικη νομιζω είναι πιο αυστηρά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Οταν λες καθε φορα 10 ευρω αν ειναι τον μηνα ουτε τα δημοτικα τελη δεν θα καλυπτει και τους φορους και το ποσο θα αυξανεται παντα με κινδυνο διακοπης
notist Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν λες καθε φορα 10 ευρω αν ειναι τον μηνα ουτε τα δημοτικα τελη δεν θα καλυπτει και τους φορους και το ποσο θα αυξανεται παντα με κινδυνο διακοπης Πράγματι. Δημοτικά τέλη και ΕΡΤ είναι παραπάνω. Εγώ έδινα σε λογαριασμό 300€ του πατέρα μου 30€ το μήνα και σε 10 μήνες το εξοφλησα. Τα έναντι και εκκαθαριστικά τα πλήρωνε ο πατέρας μου κανονικά και έτσι δεν υπήρξε πρόβλημα.
Neoss Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/7/2018 στις 4:52 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Οταν λες καθε φορα 10 ευρω αν ειναι τον μηνα ουτε τα δημοτικα τελη δεν θα καλυπτει και τους φορους και το ποσο θα αυξανεται παντα με κινδυνο διακοπης Aμα δεν υπαρχει άλλη δυνατοτητα τοτε και αυτο κατι ειναι...αρκει να κινειται λιγο ο λογαριασμος. Το ειχα βρει καπου στον σιτε της ΔΕΗ μία φορά πως πρέπει κατ ελάχιστον νάναι 10 ευρώ κάθε φορά που δίνεις κάτι και πως ακόμα και σε περίπτωση διακανονισμού η δόση παρακάτω από 10 δεν εγκρίνεται (και λογικό). Αλλα οκ εστω 10 ευρω ανα 2 βδομαδες τότε άμα ειναι... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Neoss
Προτεινόμενες αναρτήσεις