fysikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Εχει βρει αυτη την εταιρεία (mvmt) και μου αρέσουν τα ρολογια της. Εχει αγοράσει κάποιος να μας γραψει την γνωμη του; https://www.mvmtwatches.com/collections/all-mens-watches/products/chrono-gun-metal-sandstone-leather
sargio01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου μάρκα απο άποψη design, σε βιντεάκια-review του youtube όμως(και στα σχόλιά τους) είδα οτι έχουν θέματα λειτουργίας...
fysikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 αν υπάρχει κάποιος που να εχει ίσως να μας πει πόσο ποιοτικά είναι. παρήγγειλα στις 20/3 και 20μερες μετα δεν ηξερε κανενας που ειναι. η μεταφορική έλεγε πως δεν εχει παραλάβει και η mvmt ότι το έχει στείλει. αρνητικό δειγμα.
redykt Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 σε καθε περιπτωση ενημερωσε pls γιατι σκεφτόμουν κι εγω να παρω. ειδικα αυτο που επισυναψες μου ειχε αρεσει και. μενα πολυ 1
tonypapadovic Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Είχα πάρει εγώ κάποτε το κλασικό τους μοντέλο (δεν νομίζω ότι είχαν άλλα τότε) και θυμάμαι δεν είχα προβλήματα. Μετά από ένα - δυο χρόνια χρήσης το λουράκι τα έφτησε, αλλά το ρολόι την δουλειά του την έκανε. Με ΕΛΤΑ είχε έρθει, εξού και οι καθυστερήσεις πιστεύω
fysikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, tonypapadovic είπε Είχα πάρει εγώ κάποτε το κλασικό τους μοντέλο (δεν νομίζω ότι είχαν άλλα τότε) και θυμάμαι δεν είχα προβλήματα. Μετά από ένα - δυο χρόνια χρήσης το λουράκι τα έφτησε, αλλά το ρολόι την δουλειά του την έκανε. Με ΕΛΤΑ είχε έρθει, εξού και οι καθυστερήσεις πιστεύω Απο κατασκευή πως ηταν; Ελαφρύ - βαρυ; Ψευτικο;
tonypapadovic Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, fysikos είπε Απο κατασκευή πως ηταν; Ελαφρύ - βαρυ; Ψευτικο; Δεν έχω καθόλου γνώσεις ρολογιών έχει υπόψη σου, ούτε το είχα ψάξει και πάρα πολύ... παρ' όλα αυτά τα συγκρίναμε με έναν φίλο με τα Oozoo που είναι στο αντίστοιχο price range και σου έβγαζαν κάτι το πιο στιβαρό στην κατασκευή τα MVMT. Δεν τα έλεγες ψεύτικα σίγουρα.
billpao Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Ενας φίλος μου πήρε πρόσαφτα. Δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω πως είναι η αίσθηση, αλλά στο μάτι δείχνει ωραίο. Άργησε και στον φίλο μου να έρθει. Του είχαν στείλει λαθος tracking στην αρχή και μετά απο email του έστειλαν το σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα