vocals_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Κάτι που δεν έχω ξανασυναντήσει: εγώ στον όπερα το έχω ανοιχτό συνέχεια το outlook και είμαι συνδεδεμένος. Μου στέλνει λοιπόν ένας φίλος ότι δεν μπορεί να μπει. Κοιτάζω εγώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος, και του έστειλα μάλιστα email στο gmail του. Και η εφαρμογή στο κινητό δουλεύει. Μπαίνοντας όμως από καινούργιο session πωςνατοπωδεξέρω, δηλαδή άλλο browser ή private tab, το outlook μου βγάζει αυτό: Πως γίνεται αυτό; Eίναι θέμα δικό τους ή δικό μας;
gusdevelopers Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, vocals_ είπε Κάτι που δεν έχω ξανασυναντήσει: εγώ στον όπερα το έχω ανοιχτό συνέχεια το outlook και είμαι συνδεδεμένος. Μου στέλνει λοιπόν ένας φίλος ότι δεν μπορεί να μπει. Κοιτάζω εγώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος, και του έστειλα μάλιστα email στο gmail του. Και η εφαρμογή στο κινητό δουλεύει. Μπαίνοντας όμως από καινούργιο session πωςνατοπωδεξέρω, δηλαδή άλλο browser ή private tab, το outlook μου βγάζει αυτό: Πως γίνεται αυτό; Eίναι θέμα δικό τους ή δικό μας; Είναι θέμα δικό τους ουτε εμένα δεν μπορεί να ανοιξει!
Ntoubroutza Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καλησπέρα.... Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει....
vocals_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ναι ρε σεις σε πολλούς είναι, αλλά πως γίνεται σε εμένα που ήμουν ήδη συνδεδεμένος να δουλεύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα