δενεχωεμπνευση Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας. Πάνε 3 μήνες τώρα από την πρώτη φορά που έλαβα έναν καταιγισμό από ανεπιθύμητα μηνύματα. Έκανα την χαζομάρα μέσα στην νύστα μου, να ανοίξω ένα-δύο και να πατήσω "απεγγραφή". Την άλλη μέρα το πρωί συνειδητοποίησα τι ακριβώς έκανα και τι επακόλουθο θα είχε αυτό. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω τρόπους, ώστε να ασφαλίσω το mail μου, αφού πλέον το μικρό κακό, το έκανα μεγαλύτερο! Μπήκα στις ρυθμίσεις, τα έλεγξα όλα. POP, IMAP, ευτυχώς η διευθυνσή μου δεν χρησιμοποιόταν από κάποιον άλλο. Λέω εντάξει, θα συνεχίσω να ζω με τα ανεπιθύμητα mails. Μετά από μέρες λοιπόν άρχισα να λαμβάνω mails από την διεύθυνση email μου(!). Είχαν αντιγράψει όνομα, επώνυμο και μέχρι και την φωτογραφία που είχα στο mail. Τότε άλλαξα στις ρυθμίσεις του mail μου, όνομα, επώνυμο και φωτογραφία και ήθελα να δω αν θα επαναληφθεί. Πέρασαν αρκετές μέρες τα ανεπιθύμητα μηνύματα βροχή, αλλά δεν είχα λάβει ανάλογο mail από την "δική μου" διεύθυνση. Η ηρεμία και η σιωπή δεν κράτησαν για πολύ, αφού και πάλι έλαβα mail από την διεύθυνσή μου, με το νέο όνομα, επώνυμο και την νέα φωτογραφία που έβαλα. Κάπου εδώ να επισημάνω ότι έχω αρκετά δυνατό antivirus. Αναρωτιόμουν αν μέσω αυτού θα μπορούσα να κάνω κάτι και να αποκλείσω τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Ο λογαριασμός είναι Gmail. Το τελευταίο διάστημα το κακό έχει μεγαλώσει. Μπαίνουν και κάνουν εγγραφές σε διάφορα sites με την διεύθυνσή μου. Μου έρχονται συνέχεια μηνύματα "Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας". Μπήκα λοιπόν σε ένα από αυτά που φαινόταν άκακο, αφού ήταν σελίδα χώρου εστίασης να δω τι στοιχεία έχουν βάλει. Άλλαξα τον κωδικό, ευτυχώς δεν ήρθε mail επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ώστε να υπάρχει κίνδυνος να το δουν. Μπαίνω και τι να δω! Το ονοματεπώνυμό μου και το σταθερό μου τηλέφωνο!! Πού τα ήξεραν; Έχω πάθει σοκ! Τι μπορώ να κάνω; Ζητώ απεγνωσμένα την βοήθειά σας!! Σκέφτομαι να το κλείσω εντελώς το mail. Αλλά αναρωτιέμαι αν πρόκειται όλο αυτό να τελειώσει, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
user2163 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Απλά αγνόησε τα.Αν θες απευθύνσου και στη δίωξη αλλά δεν νομίζω να βγεις πουθενά.Αν δεν είναι επαγγελματικό mail και μπορείς απλά να φτιάξεις ένα καινούριο τότε κάντο.
δενεχωεμπνευση Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δεν είναι ακριβώς επαγγελματικό, αλλά το έχω χρησιμοποιήσει και έχουν αυτήν την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολύ σημαντικά πρόσωπα και φορείς. Νιώθω πως βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα