Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sellman15 είπε

το ποστ ειναι για το"Απλά αυθαίρετα κάνεις δεν μοιράζει συσκευή για εξυπηρέτηση" που γραφεις. Μην εισαι λοιπον απολυτος, οπως βλεπεις υπαρχουν καποιοι που μοιράζουν.

εγραψα κατι διαφορετικο για το public? γραφω ο κοτσοβολος μετα απο προγραμμα το public το ιδιο. εσυ τι καταλαβαινεις απο αυτο?

Αναφέρει κάπου στους όρους που εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω ότι σου δίνει εφεδρική συσκευή για όσο καιρό μόνο στα προγράμματα RED θα σου κάνουν δωρεάν* επισκευή;

Γιατί ο διάλογός μας αφουρούσε αυτό το κομμάτι μόνο...

.

*σε δεσμεύει με τα υψηλά συνδρομητικά πάγια, γι αυτό σου καλύπτει (θεωρητικά) δωρεάν επισκευή

Αν είχα καταλάβει στον μεταξύ μας διάλογο κάτι λάθος τότε σορυ :)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, theof28 είπε

Οταν ο κατασκευαστης αναφερει να γινει πιστωση στο καταστημα αγορας διοτι δεν μπορει να το επισκευασει, το ποσο που λαμβανεις ειναι η αρχικη τιμη αγορας που μπορει να ειναι 4 χρονια πισω?????

ναι. Οτι αναγραφει η αποδειξη. Αλλα συνηθως σου προσφερουν αλλο με τα ιδια χαρακτηρηστικα

43 λεπτά πριν, kormos είπε

Αναφέρει κάπου στους όρους που εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω ότι σου δίνει εφεδρική συσκευή για όσο καιρό μόνο στα προγράμματα RED θα σου κάνουν δωρεάν* επισκευή;

Γιατί ο διάλογός μας αφουρούσε αυτό το κομμάτι μόνο...

.

*σε δεσμεύει με τα υψηλά συνδρομητικά πάγια, γι αυτό σου καλύπτει (θεωρητικά) δωρεάν επισκευή

Αν είχα καταλάβει στον μεταξύ μας διάλογο κάτι λάθος τότε σορυ :)

με βαζεις να ψαγνω :P

Δωρεάν συσκευή αντικατάστασης

Vodafone: Νέα υπηρεσία για Δωρεάν Αντικατάσταση Συσκευής

Παροχή Δανειακής συσκευής ίδιου λειτουργικού με την υπηρεσία

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sellman15 είπε

ναι. Οτι αναγραφει η αποδειξη. Αλλα συνηθως σου προσφερουν αλλο με τα ιδια χαρακτηρηστικα

με βαζεις να ψαγνω :P

Δωρεάν συσκευή αντικατάστασης

Vodafone: Νέα υπηρεσία για Δωρεάν Αντικατάσταση Συσκευής

Παροχή Δανειακής συσκευής ίδιου λειτουργικού με την υπηρεσία

Αν και είναι after sales θα το λήξω εδω :P

Τα τελευταία (2+) χρόνια πάντως οι περισσότεροι βάζουν επιπρόσθετη εγγύηση για τη βασική κάλυψη σε θραύση οθόνης όπου μερικές από αυτές της υπηρεσίες καλύπτει και εφεδρική συσκευή :)

Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 7:05 ΜΜ, Fulgore είπε

Οτι ακριβως αναφερω και εγω δηλαδη δεν καταλαβαινω τι μου το βαζεις το παραπανω.Διορθωση(επισκευη) ή αντικατασταση αναλογα με την περιπτωση.

Αν νομιζεις οτι ισχυει κατι διαφορετικο,υπαρχουν οι αρμοδιοι φορεις οπως συνηγορος και ΓΓΚ.

Εγω παντως την λυση την ειχα δωσει εξ αρχης αν νομιζει ο καθενας οτι οντως τον εκμεταλευονται οι εταιρειες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TomGeo81 είπε

Οταν αλλάζει η πλακέτα δεν αλλάζει και το imei της συσκευης?

Όχι απαραίτητα. Κρίνεται καθαρά από την αντιπροσωπεία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...