Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Insanity1312 είπε

κατι σχετικα ασχετο, προχθες εκανα το φορματ ξανα και ονομασα το desktop ΣΤΑΜ..σημερα ειδα οτι το ονομα που γραφει στις πληροφοριες συστηματος ειναι DESKTOP-MISHEBA... πρωτη φορα το βλεπω να αλλαζει ονομα ο υπολογιστης απο μονος του

Για αυτό σου λέω κάπου έχεις Trojan σε κάποιο δίσκο κλπ και μόλις το βάζεις σε φορμαρισμένο pc πάλι μολύνεται

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

Για αυτό σου λέω κάπου έχεις Trojan σε κάποιο δίσκο κλπ και μόλις το βάζεις σε φορμαρισμένο pc πάλι μολύνεται

εχω δυο δισκους η αληθεια ειναι και ο δευτερος ειναι hdd 1 tb και εχω παιχνιδια μονο μεσα.. πως μπορω να τον ελεγξω και αν γινεται να μην σβηστουν ολα; εισαι σιγουρος για αυτο που λες; τις θερμοκρασιες και τα usage πως τα βλεπεις;

Επεξ/σία από Insanity1312
Δημοσ.

σε γενικες γραμμες ολα μια χαρα τα βλεπω ...το cpu usage επισης πολυ νορμαλ αυτο που κανει...

ενα θεμα το οποιο δεν ειμαι σιγουρος ειναι μια θερμοκρασια που βγαζει στη μητρικη το temp 4 συγκεκριμενα λεει 87 βαθμους 

και δεν εχω ιδεα τι ειναι..μπορει να ειναι και λαθος μετρηση...δεν ειμαι και σπιτι να δω πως ειναι στο δικο μου..

αν μπορει να βοηθησει καποιος αλλος πανω σε αυτο...

τεσπα κατα τα αλλα οπως ειπα μια χαρα σε βλεπω σε θεματα χρησης κλπ τουλαχιστον...αυτο με το τασκ μανατζερ ειναι εντελος νορμαλ οποτε 

ξεχνατο κιολας το θεμα...

τωρα στο θεμα internet που τραβας ζορια ειναι μια αλλη ιστορια...

στο ρουτερ σου εχεις μπει μεσα να δεις που κλειδωνεις ? μηπως εχει κανα θεμα το ρουτερ γενικοτερα η η συνδεση σου...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

σε γενικες γραμμες ολα μια χαρα τα βλεπω ...το cpu usage επισης πολυ νορμαλ αυτο που κανει...

ενα θεμα το οποιο δεν ειμαι σιγουρος ειναι μια θερμοκρασια που βγαζει στη μητρικη το temp 4 συγκεκριμενα λεει 87 βαθμους 

και δεν εχω ιδεα τι ειναι..μπορει να ειναι και λαθος μετρηση...δεν ειμαι και σπιτι να δω πως ειναι στο δικο μου..

τεσπα κατα τα αλλα οπως ειπα μια χαρα σε βλεπω σε θεματα χρησης κλπ τουλαχιστον...αυτο με το τασκ μανατζερ ειναι εντελος νορμαλ οποτε 

στο ρουτερ σου εχεις μπει μεσα να δεις που κλειδωνεις ? μηπως εχει κανα θεμα το ρουτερ γενικοτερα η η συνδεση σου...

αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι ξεκολλαει ο υπολογιστης οταν ανοιγω την διαχειριση και οταν μενει κλειστο δεν μπορω να ανοιξω τιποτα απολυτως.. επισης πριν μια βδομαδα αυτα δεν συνεβαιναν.. και ειχα τα παντα ιδια μεσα στον υπολογιστη..το ρουτερ και η συνδεση ειναι ενταξει.. δεν ξερω τι παιζει και εκει..

6 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

επισης δεν ξερω αν το προσεξες πριν, το ονομα του υπολογιστη μου αλλαξε απο DESKTOP-STAM που ειχα γραψει σε DESKTOP-MISHEBA μετα απο δυο μερες φορματ.. δεν ειναι υποπτο αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να σου πω παρακολουθα την χρηση και στο hwinfo οταν κλεινεις το τασκ μανατζερ ...

αν μενει κολημενη η οτιδηποτε τεσπα..αλλα δε νομιζω...στα παιχνιδια κλπ σου κολλαει δλδ ? βαλε msi afterburner και δες και εκει τι γινεται αν ναι..

αν οχι τοτε δεν εχει καμια λογικη αυτο που λες κατι αλλο παιζεται..

εμενα με ανυσηχει λιγο το θεμα θερμοκρασιας που σου ειπα αλλα δε το εχω και σιγουρο καμια φορα ειναι λαθος μετρηση σε κατι ...

μηπως να το τσεκαρεις με το χερι χωρις να ακουμπησεις τπτ μεσα στο κουτι...απλα σαν αισθηση να δεις αν ειναι ολα οκ σε θερμοκρασιες μηπως κανα chipset τπτ τετοιο ζεματαει στη μητρικη...

7 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε

επισης δεν ξερω αν το προσεξες πριν, το ονομα του υπολογιστη μου αλλαξε απο DESKTOP-STAM που ειχα γραψει σε DESKTOP-MISHEBA μετα απο δυο μερες φορματ.. δεν ειναι υποπτο αυτο;

αυτο μηπως εχει να κανει με το login σου στη microsoft τπτ τετοιο δε ξερω..

Επεξ/σία από Ghost007
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

τι να σου πω παρακολουθα την χρηση και στο hwinfo οταν κλεινεις το τασκ μανατζερ ...

αν μενει κολημενη η οτιδηποτε τεσπα..αλλα δε νομιζω...στα παιχνιδια κλπ σου κολλαει δλδ ? βαλε msi afterburner και δες και εκει τι γινεται αν ναι..

αν οχι τοτε δεν εχει καμια λογικη αυτο που λες κατι αλλο παιζεται..

εμενα με ανυσηχει λιγο το θεμα θερμοκρασιας που σου ειπα αλλα δε το εχω και σιγουρο καμια φορα ειναι λαθος μετρηση σε κατι ...

μηπως να το τσεκαρεις με το χερι χωρις να ακουμπησεις τπτ μεσα στο κουτι...απλα σαν αισθηση να δεις αν ειναι ολα οκ σε θερμοκρασιες μηπως κανα chipset τπτ τετοιο ζεματαει στη μητρικη...

αυτο ειναι screenshot απο το rainmeter πο ελεγχει το usage του υπολογιστη.. ολα αυτα και εχω ανοιχτο το facebook μονο, το bit defender που κανει scan το συστημα και το utorrent που κατεβαζω αλλο windows 10 iso.. οταν κλεινω το bit defender και το utorrent το usage της ram και το swap usage μενουν εκει.. το cpu πεφτει.. επισης οσο αφορα τα παιχνιδια που λες.. επαιζα ενα συγκεκριμενο που το ετρεχα σε max γραφικα και δεν κολλουσε καθολου και τωρα δεν μπορω να το παιξω απο το κολλημα.. επισης δεν ειναι καθολου ζεστο το συστημα.. ειναι φουλ κρυο..

Screenshot_8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να σου πω μηπως τραβαει κανα ζορι ο δισκος....εχεις κανα αλλο να δοκιμασεις μηπως...

επισης αν και χλωμο δες μια στο τασκ μανατζερ το paged pool και non paged pool της μνημης και παρακολουθα το για λιγο

αν π.χ ειναι 200mb και ανεβενει διαρκως εστω και λιγο ..παρακολουθα να δεις που θα φτασει ...αν περασει τα 400 τπτ τετοιο το κοιταμε..

οσο το παρακολουθεις ανοιξε και το τορρεντ να δουλεψει κανα δυο λεπτα και κλειστο γενικως δουλεψε το λιγο το μηχανημα δλδ και παρακολουθα το paged pool...

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

τι να σου πω μηπως τραβαει κανα ζορι ο δισκος....εχεις κανα αλλο να δοκιμασεις μηπως...

επισης αν και χλωμο δες μια στο τασκ μανατζερ το paged pool και non paged pool της μνημης και παρακολουθα το για λιγο

αν π.χ ειναι 200mb και ανεβενει διαρκως εστω και λιγο ..παρακολουθα να δεις που θα φτασει ...αν περασει τα 400 τπτ τετοιο το κοιταμε..

για δες και πες μου..λογικα λες για την σελιδοποιημενη περιοχη..

Screenshot_11.png.f2fb38c37d05ddc9e9a057995b3fa32e.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

ναι αυτο εννοω για δες θα ανεβει κιαλλο η μενει σταθερο στα 373..

απο οταν στο εστειλα μεχρι τωρα εχει ανεβει 2 μοναδες..

Δημοσ.

375 δλδ ? .... τεσπα ξανακοιτατο καποια στιγμη αν και μαλλον οκ ειναι...

τι να σου πω δε βλεπω τπτ αλλο εκτος αν εχει κανα θεμα κανας δισκος τπτ και στα κανει αυτα...

σε γενικες γραμμες μια χαρα μου φενονται ολα τα πραγματα σου...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ghost007 είπε

375 δλδ ? .... τεσπα ξανακοιτατο καποια στιγμη αν και μαλλον οκ ειναι...

τι να σου πω δε βλεπω τπτ αλλο εκτος αν εχει κανα θεμα κανας δισκος τπτ και στα κανει αυτα...

σε γενικες γραμμες μια χαρα μου φενονται ολα τα πραγματα σου...

ισως ξανακανω φορματ και βαλω αλλα windows απο αλλο iso αυτη την φορα και βλεπουμε.. γιατι μου φαινετε περιεργο να μη μπορω να παιξω πλεον το παιχνιδι..και το αλλο περιεργο που αλλαξε το ονομα του υπολογιστη απο μονο του..

Δημοσ.

τι να σου πω δοκιμασε το και αυτο...

στην εγκατασταση κλπ δε σου κανει κανα θεμα δλδ ? μπαινουν νορμαλ και μετα αρχιζουν τα κολληματα ...

σιγουρεψου οτι εχουν γινει και ολα τα update τον windows κλπ...

Δημοσ.

Πιθανόν ο ιός να είναι στον δεύτερο δίσκο πάνω.

Μην τον συνδέσεις, κάνε φορματ και ξανά εγκατάσταση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ghost007 είπε

τι να σου πω δοκιμασε το και αυτο...

στην εγκατασταση κλπ δε σου κανει κανα θεμα δλδ ? μπαινουν νορμαλ και μετα αρχιζουν τα κολληματα ...

σιγουρεψου οτι εχουν γινει και ολα τα update τον windows κλπ...

στην εγκατασταση ειναι ολα οκ και εχω βαλει ολα τα updates..

Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Πιθανόν ο ιός να είναι στον δεύτερο δίσκο πάνω.

Μην τον συνδέσεις, κάνε φορματ και ξανά εγκατάσταση.

υπαρχει περιπτωση αν τον σκαναρω τον δισκο χωρις να κανω φορματ να φτιαξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...