rose from hell Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 samsung galaxy j510fn/ds μου το εδωσε καποιος εχει σπασμενη οθονη και touch σκεφτομαι να παραγγειλω ανταλλακτικο απο ebay https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p4712.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xj510fn.TRS0&_nkw=j510fn&_sacat=0 αλλα ακουγονται πολλα περι συμβατοτητας το εχω λυσει το κινητο και εχω αφαιρεσει τα σπασμενα οποιαδηποτε βοήθεια και γνωμη δεκτη thanks
kormos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, rose from hell είπε samsung galaxy j510fn/ds μου το εδωσε καποιος εχει σπασμενη οθονη και touch σκεφτομαι να παραγγειλω ανταλλακτικο απο ebay https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p4712.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xj510fn.TRS0&_nkw=j510fn&_sacat=0 αλλα ακουγονται πολλα περι συμβατοτητας το εχω λυσει το κινητο και εχω αφαιρεσει τα σπασμενα οποιαδηποτε βοήθεια και γνωμη δεκτη thanks Απο τη στιγμή που στο έχουν δώσει και δεν έχεις χρεωθεί κάτι και "το έχεις" αφου θα το επισκευάσεις μόνος σου καλή κίνηση Αν είσαι σίγουρος πως έχεις το μοντέλο που έχεις αναγράψει προχωρά στην αγορά της
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Προσεξε αυτο το "for" η "per".... Αναφέρεται σε μαιμουδες που δεν θα εχουν καμια σχεση με την εμπειρία χρησης που ειχες
SeNNinhA Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Ουτως ή αλλως μια aftermarket οθονη δεν θα εχει την ποιοτητα της μαμας. Μπορει να ειναι βεβαια απο λιγο χειροτερη εως και απολυτα απαραδεκτη. ΚΑποια στιγμη μου ειχαν στειλει μια που δεν ηταν καν IPS και δεν εβλεπες παρα μονο εαν ησουν καθετα πανω απο αυτη!!! Ευτυχως πηρα τα λεφτα πισω.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ουτως ή αλλως μια aftermarket οθονη δεν θα εχει την ποιοτητα της μαμας. Μπορει να ειναι βεβαια απο λιγο χειροτερη εως και απολυτα απαραδεκτη. ΚΑποια στιγμη μου ειχαν στειλει μια που δεν ηταν καν IPS και δεν εβλεπες παρα μονο εαν ησουν καθετα πανω απο αυτη!!! Ευτυχως πηρα τα λεφτα πισω. Ουτε αυτη;;; https://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=samsung+galaxy+j5+2016+οθονη&from=autocomplete Κατω κατω στην σελιδα
SeNNinhA Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Ουτε αυτη;;; https://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=samsung+galaxy+j5+2016+οθονη&from=autocomplete Κατω κατω στην σελιδα Αυτος λεει Samsung κατασκευαστης. Δεν μπορω να ξερω εαν ειναι αληθεια ομως ή οχι. Την δινει για μαμα. Εαν δεν την δεις απο κοντα ποτε δεν ξερεις ομως.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Απο κοντα;;. Και;;. Θα εχεις μηπως και ενα j5 να την τεσταρεις;... Γνωμη μου... Αν αναφερει γνησια,ειναι... Τουλάχιστον στο 95%
SeNNinhA Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Απο κοντα;;. Και;;. Θα εχεις μηπως και ενα j5 να την τεσταρεις;... Γνωμη μου... Αν αναφερει γνησια,ειναι... Τουλάχιστον στο 95% Μου εχει τυχει ομως να λεει ο αλλος γνησια και να θεωρει γνησια την OEM... Βεβαια εχει ανεβασει φωτο με κουτι Samsung οποτε οι πιθανοτητες ειναι υπερ του. Αλλα δεν μπορω να απαντησω υπευθυνα σε καποιουν που ρωταει χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. Ειπα απο κοντα διοτι μονο ετσι βλεπεις τις καλωδιοταινιες οπου εκει οντως εχουν διαφορες οι μαμα με τις ΟΕΜ κλπ Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από SeNNinhA
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μιλαμε για μαγαζι... Οχι για τον εμπορα του ινσομνια.... Αν καταλαβα σωστα...
rose from hell Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 σας ευχαριστω παιδια δηλαδή το ανταλακτικο απο ebay ειναι ρισκο και κατι αλλο ο κατοχος του κινητου καιγεται πιο πολυ για να παρει τις φωτογραφιες απο μεσα συνδεοντας το στον υπολογιστεί το βλεπει αλλα οχι σαν αποθηκευτικο χωρο οποτε για να παρω τα αρχεια πρεπει να αλλαξω οθονη/touch
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Πρεπει,ναι. Δεν το βλεπει σαν αποθηκευτικο γιατι πρεπει να ανοιξει
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Στα 48,96 που λέει οθόνη γνήσια κατά 99% είναι η γνήσια μπορείς βέβαια να ζητήσεις και τον κωδικό κατασκευαστή και να δεις . Από εκεί και πέρα είπες ότι έβγαλες τα γυαλακια και τα τρίμματα παρόλα αυτά θα πάρεις μπατονετα και καθαρό οινόπνευμα και θα καθαρίσεις σίγουρα το περίγραμμα και τα πάνω κάτω μέρη που θα πατήσει η οθόνη πριν ξεκολλήσεις τις ταινίες την δοκιμάζεις στον αέρα για να δεις ότι ανάβει και ότι είναι οκ και καλού κακού μπες μέχρι λειτουργικό και πάτα *#0*# και κάνε όσα μπορείς να ελέγξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα