gamer73 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Γεια σας έχω λογαριασμό eBay PayPal και κέρδισα ένα cd προσπαθώ να το πληρώσω σύνολο 66 βρετανικές λιρες και μου λέει η τράπεζα ότι δεν αποδέχεται την αποστολή χρημάτων διότι το κατάστημα έχει ονομασία ως είδη έργων τέχνης γκαλερί κτλ και είναι στα capital control όρια αν βάλω τα χρήματα στο balance θα μπορώ να κάνω την αποστολή?
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, gamer73 είπε Γεια σας έχω λογαριασμό eBay PayPal και κέρδισα ένα cd προσπαθώ να το πληρώσω σύνολο 66 βρετανικές λιρες και μου λέει η τράπεζα ότι δεν αποδέχεται την αποστολή χρημάτων διότι το κατάστημα έχει ονομασία ως είδη έργων τέχνης γκαλερί κτλ και είναι στα capital control όρια αν βάλω τα χρήματα στο balance θα μπορώ να κάνω την αποστολή? Ναι αν έχεις χρήματα στο balance η πληρωμη θα γίνει κανονικα. Μπορείς επίσης να το πληρώσεις με κάρτα εξωτερικού, αν έχεις
gamer73 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Mmmmmmm δεν έχω καρτα εξωτερικού πως θα βάλω χρήματα στο balance? 10 λεπτά πριν, spartak1 είπε Ναι αν έχεις χρήματα στο balance η πληρωμη θα γίνει κανονικα. Μπορείς επίσης να το πληρώσεις με κάρτα εξωτερικού, αν έχεις Δεν έχω καρτα εξωτερικού πως βάζω χρήματα στο balance και πόσες μέρες χρειάζεται να πιστωθούν ?
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, gamer73 είπε Mmmmmmm δεν έχω καρτα εξωτερικού πως θα βάλω χρήματα στο balance? Δεν έχω καρτα εξωτερικού πως βάζω χρήματα στο balance και πόσες μέρες χρειάζεται να πιστωθούν ? Θα πρέπει να στείλεις τραπεζικό έμβασμα. Αν τα στείλεις τώρα μέσω ebanking, (Κόστος 1 ευρω) πιστώνονται Τετάρτη το νωρίτερο, ίσως όμως και πιο μετα. Αν βιάζεσαι επιλέγεις τη γρήγορη αποστολή, που όμως κοστίζει περισσότερο. Η κάθε τράπεζα έχει δικά της τιμολόγια Άλλος τρόπος, είναι να βρεις κάποιο που έχει χρήματα στο Balance για να στα στείλει αμεσα
gamer73 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, spartak1 είπε Θα πρέπει να στείλεις τραπεζικό έμβασμα. Αν τα στείλεις τώρα μέσω ebanking, (Κόστος 1 ευρω) πιστώνονται Τετάρτη το νωρίτερο, ίσως όμως και πιο μετα. Αν βιάζεσαι επιλέγεις τη γρήγορη αποστολή, που όμως κοστίζει περισσότερο. Η κάθε τράπεζα έχει δικά της τιμολόγια Άλλος τρόπος, είναι να βρεις κάποιο που έχει χρήματα στο Balance για να στα στείλει αμεσα Θα κάνω δεύτερο λογαριασμό PayPal και θα στείλω τα χρήματα στο λογαριασμό είναι εφικτό αυτό η δεν επιτρέπεται ?
gamer73 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, gamer73 είπε Θα κάνω δεύτερο λογαριασμό PayPal και θα στείλω τα χρήματα στο λογαριασμό είναι εφικτό αυτό η δεν επιτρέπεται ? Ευχαριστώ για την βοήθεια τελικά μου έστειλαν στο balance 66 pounds και το πλήρωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα