Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα την προηγουμενη εβδομαδα αποφασισα να ανοιξω εναν λογαριασμο στην ηλεκτρονικη τραπεζα NETELLER.Λογω του οτι θα ηθελα να χρησιμοποιω και την πλαστικη καρτα που προμηθευουν τους πελατες τους μου ζητηθηκε να βαλω ενα ποσο ανω των 10 ευρω στον λογαριασμο μου για να επαληθευτει ο λογαριασμος (για να ενεργοποιηθει στην ουσια) και να μπορεσουν να μου αποστειλουν μετα απο αιτημα μου την πλαστικη καρτα.

Επελεξα ως τροπο καταθεσης τραπεζικη μεταφορα αλλα ακολουθησα λαθος διαδικασια δεν διαλεξα αυτο που ελεγε στην ιστοσελιδα τους (το ειδα μετα αφου ολοκληρωσα την μεταφορα).

Το αποτελεσμα ειναι τα λεφτα εφυγαν επιτυχως απο την ελληνικη τραπεζα που κατεχω λογαριασμο  αλλα δεν μπηκανε στον δικο μου λογαριασμο στην NETELLER.Υποψιν στην τραπεζικη μεταφορα που εκανα μεσω υπολογιστη απο την τραπεζα που εχω λογαριασμο σταλθηκαν σε εναν αλλο λογαριασμο με πολλα ψηφια που σε παρενθεση ελεγε το ονομα της δικης μου τραπεζας.

Σημερα που περασε η διορια βρηκα μεσα στον λαβυρινθο της υποστηριξης που διαθετουν την επιλογη να στειλω το προβλημα μου μεσα απο μια φορμα που συμπληρωνεις και ζηταει πληρη στοιχεια λογαριασμου δικου μου και του αποστολεα που εστειλα το ποσο.Το θεμα ειναι εγω στοιχεια του λογαριασμου μου απο την ελληνικη τραπεζα δεν γουσταρω να δωσω.Υπαρχει περιπτωση να λυθει αλλιως?

Σκεφτομαι αν παω στην ελληνικη τραπεζα με τον αριθμο στον οποιο περασε η καταθεση ισως να βγαλω ακρη.

Αποψεις?Καποιος αλλος τροπος?

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα που έστειλες τα χρήματα.
Η neteller διαθέτει λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα, όμως χρειάζεται να συμπληρώσεις reference number που σου δίνουν στο site.
Μεταφέρεις στο IBAN "κουβά" της neteller και μετά αυτοί τα πιστώνουν στον λογαριασμό σου.

Εσύ σε ποιόν ακριβώς έκανες την μεταφορά;
Εάν τα έστειλες στο IBAN της neteller και απλά ξέχασες το reference number, στείλε ένα mail στο support για να ψάξουν το έμβασμα που έκανες χειροκίνητα.
Εάν τα έστειλες σε ένα "άσχετο" IBAN, δύσκολα τα πράγματα, και πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζά σου αν και δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάτι.

Δεν καταλαβαίνω ποια "στοιχεία λογαριασμού" ζητάνε τα οποία "δεν γουστάρεις να δώσεις", ενώ τα έχεις δώσει ήδη με την μεταφορά που έκανες.
Υπόψιν η μεταφορά πρέπει να γίνει από δικό σου προσωπικό λογαριασμό και όχι από λογαριασμό τρίτου.
Επίσης η neteller δεν είναι πλέον ανώνυμη και απαιτεί πλήρη ταυτοποίηση όλων των accounts για να μπορείς να την χρησιμοποιείς.

Τέλος τα 10€ δεν είναι για να "επαληθευτεί ο λογαριασμός" αλλά η χρέωση της κάρτας, η οποία έχει 8€ ετήσια συνδρομή.
Με ένα απλό search προτού κάνεις την εγγραφή θα μπορούσες να αποκτήσεις silver vip status για ένα χρόνο και να απέφευγες τις παραπάνω χρεώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις διευκρινησεις και την κατατοπηση.

Τον εκλεισα τον λογαριασμο γιατι δυσκολευομουν να βγαλω ακρη γενικοτερα.

Μια ερωτηση μονο.Αν αποφασισω στο μελλον να ανοιξω παλι λογαριασμο στην νετελλερ θα μπορω?Η οχι διοτι εχω υπαρξει ηδη χρηστης και εχω κλεισει το λογαριασμο μου?

Δεν προλαβα να ολοκληρωσω καμια καταθεση οποτε ο λογαριασμος μου μεσα ειχε συνολο 0 ευρω πριν τον κλεισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...