Προς το περιεχόμενο

H ομάδα των κινηματογραφικών ταινιών Resident Evil ετοιμάζεται και για την πρώτη ταινία Monster Hunter


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H τελευταία φορά που ακούσαμε ότι ετοιμάζεται μία ταινία Monster Hunter ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά από ότι φαίνεται η πώληση 8 εκατομμυρίων αντιτύπων του φετινού Monster Hunter: World επιτάχυνε τα πράγματα.

Σύμφωνα με το Variety, η κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού franchise θα έχει την βοήθεια των Paul W. S. Anderson και Milla Jovovich, αναλαμβάνοντας την σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο αντίστοιχα. O γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός και η διάσημη ηθοποιός έχουν ξανασυναντηθεί αναλαμβάνοντας τους ίδιους ρόλους σε αρκετές ταινίες Resident Evil και πιο συγκεκριμένα στα Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012), Resident Evil: The Final Chapter (2016) και στο πρωτότυπο Resident Evil (2002). Nα θυμίσουμε πως στα Resident Evil: Apocalypse (2004) και Resident Evil: Extinction (2007) που πρωταγωνίστησε επίσης η Milla Jovovich, την σκηνοθεσία είχαν αναλάβει οι Alexander Witt και Russell Mulcahy, αν και το σενάριο και την παραγωγή και για τις δύο είχε αναλάβει ο Paul W. S. Anderson.

Η παραγωγή της ταινίας Monster Hunter που ακόμα δεν έχει επίσημη ονομασία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με προϋπολογισμό 60 εκατομμυρίων δολαρίων και τα γυρίσματα θα γίνουν στη N. Aφρική. Tο Variety αναφέρε ότι, η εταιρεία παραγωγής πίσω από την ταινία, Constantin, οραματίζεται ότι θα είναι η πρώτη σε μια σειρά από ταινίες.

Δεδομένου ότι το franchise Resident Evil με επτά κινηματογραφικά φιλμ φαίνεται να έχει αποφέρει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια με παρόμοιους προϋπολογισμούς, η κίνηση της Constantin μοιάζει αρκετά έξυπνη και σκοπεύει να “πατήσει” πάνω στην επιτυχία του Resident Evil, με βάση και αυτή τη φορά μία ακόμα αγαπημένη σειρά παιχνιδιών της Capcom. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε η πρώτη ταινία Monster Hunter θα κάνει ντεμπούτο.

Engadget

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O γνωστός 'σκηνοθέτης και πρ'αγωγός' μετα το τελευταιο του δημιουργημα επρεπε να ψαχνει τρυπα να κρυφτει μαζι με τη καλή του :P

https://www.rottentomatoes.com/m/resident_evil_the_final_chapter/

ακομα ξερνάνε απο τα ματια οσοι το ειδαν :P

Επεξ/σία από Damachi
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι θα γυρισουν ταινια mh ειναι τελειο

το διδυμο ομως ειναι πολυ μαπα αντικειμενικα...μακαρι να μας διαψευσουν αν και πολυ χλωμο

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως ειπαν πολυ η Μιλα ειναι ερωτας ακομα θημαμε το 5th element , τα RE οντως δεν ηταν αυτο που περιμενα πχ σε σχεση με την ταινια Silent Hill που ηταν πολυ καλη.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...