Προς το περιεχόμενο

Windows 10 Problem PLZ help

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , να ρωτήσω κάτι 
Μετά το νέο update( April 2018 Update 1803) σε Windows 10 pro x64 μόλις κάνω restart το PC μου βγάζει blue screen ξέρει κανείς τι παίζει;

32480035_10216344931723087_3549667204582604800_n.jpg

Δημοσ.

Προβλημα σε ορισμενους που δεν εχει δωθει λυση ακομη. Ξαναβαλε την παλια εκδοση μεχρι να βρεθει η λυση.

Δημοσ.

κοιτα επειδη το καινουριο update σε πολλους εφερε προβληματα με διαφορα θεματα blue screens , freezarismata, μαυρες οθονες , προβληματα με ηχο κλπ κλπ .Το μονο σιγουρο που μπορεις να κανεις ειναι να γυρισεις στην προηγουμενη εκδοση.Τωρα  αυτος ο κωδικος ευθυνεται και για hardware  προβληματα καλο ειναι να τσεκαρεις το δισκο σου κυριως και μετα τις μνημες.Πριν απο αυτο δοκιμασε troubleshouting, repair   μπας και φτιαξει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

κοιτα επειδη το καινουριο update σε πολλους εφερε προβληματα με διαφορα θεματα blue screens , freezarismata, μαυρες οθονες , προβληματα με ηχο κλπ κλπ .Το μονο σιγουρο που μπορεις να κανεις ειναι να γυρισεις στην προηγουμενη εκδοση.Τωρα  αυτος ο κωδικος ευθυνεται και για hardware  προβληματα καλο ειναι να τσεκαρεις το δισκο σου κυριως και μετα τις μνημες.Πριν απο αυτο δοκιμασε troubleshouting, repair   μπας και φτιαξει

ΔΕΝ έφτιαξε ... το γύρισα σε προηγούμενο update 

Πώς θα τσεκάρω μνήμες και Hdd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα,εχω κι εγω προβληματα με την 1803,λογικα επειδη ειναι παλιος ο υπολογιστης μου;δεν ξερω παντως αντιμετωπιζω αρκετα θεματα με κολληματα,υπαρχει δυνατοτητα  επιστροφης στην εκδοση 1709;λογικα αυτη ειχα και ημουν μια χαρα,παντως την εκδοση που εχω τωρα(1803)την εβαλα μετα απο φορματ δλδ οχι με update,πρεπει να ξανακανω φορματ η μπορω να επιστρεψω με καποιον αλλο τροπο; 

Επεξ/σία από kostasblues21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...