Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα lenovo legio με δύο σκληρούς δίσκους εναν ssd 120Gb και έναν συμβατικό 1Τ. Όπως καταλαβαίνεται έχω όλα τα προγράμματα μου να τρέχουν μέσω SSD και όλα τα υπόλοιπα στον D. Ένω ο ελεύθερος μου χώρος ήταν περίπου 32GB ξαφνικά έπεσε στα 14. Έχετε κάμια ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό? Έκανα την ενημέρωση τον windows τελευταια... φυσικά δν έχω εγκαταστήσει προγράμματα ή κατι στον C και όλα τα path τα έχω αλλάξει για D. Οποιαδήποτε σκέψη ή πρόταση θα με βοηθούσε!

Ευχαριστώ!!

Screenshot_1.jpg

Δημοσ.

Αν πήγες να αποσυμπιεσεις zip αρχείο ακόμα και στον d, πρώτα θα το αποσυμπιεσει στον c οπότε έτσι μπορεί να γεμίσει. Καντου ένα ρεσταρτ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Αν πήγες να αποσυμπιεσεις zip αρχείο ακόμα και στον d, πρώτα θα το αποσυμπιεσει στον c οπότε έτσι μπορεί να γεμίσει. Καντου ένα ρεσταρτ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτο το έχω παρατηρήσει 2-3 μέρες οπότε δν είναι θέμα ζιπ

Δημοσ.

Ποια έκδοση των 10 έχεις; Αν είναι η 1709 τότε μάλλον σου κατεβάζει την 1803 για να στην στήσει, οπότε όταν τελειώσει θα σου απελευθερώσει και τον χώρο.

Δημοσ.
  1. Άνοιξε την εξερεύνηση αρχείων και κάνε δεξί κλικ στον c και "Ιδιότητες".
  2. Πάτα "Εκκαθάριση δίσκου" και περίμενε να τελειώσει.
  3. Πάτα "Εκκαθάριση αρχείων συστήματος".
  4. Πήγαινε πρώτα στην καρτέλα "Περισσότερες επιλογές" και πάτα "Εκκαθάριση" στα σκιώδη αντίγραφα και πάτα "Διαγραφή".
  5. Όταν τελειώσει πήγαινε πάλι στην 1η καρτέλα και δες αν έχει κάτι που να πιάνει πολλά γίγα και να το αναφέρει σαν αρχεία επαναφοράς ή κάτι τέτοιο. Εγώ βασικά τα επιλέγω όλα.
  6. Πάτα ΟΚ και περίμενε.
Δημοσ.

Για δες αν εχεις καποιον φακελο που λεγεται Windows.old στο C:\ σου. Αυτος ο φακελος περιεχει την προηγουμενη εκδοση των Windows σου πριν την αναβαθμιση και παραμενει για 10 μερες στον δισκο σου ωστε να εχεις δυνατοτητα rollback. Αν εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα καλα τοτε ακολουθας τις παρακατω οδηγιες για να το σβησεις:

https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028075/windows-delete-your-previous-version-of-windows

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, asmilon είπε

Για δες αν εχεις καποιον φακελο που λεγεται Windows.old στο C:\ σου. Αυτος ο φακελος περιεχει την προηγουμενη εκδοση των Windows σου πριν την αναβαθμιση και παραμενει για 10 μερες στον δισκο σου ωστε να εχεις δυνατοτητα rollback. Αν εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα καλα τοτε ακολουθας τις παρακατω οδηγιες για να το σβησεις:

https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028075/windows-delete-your-previous-version-of-windows

Υπάρχει φάκελος windows old!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...