spirpat Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Παιδια μια βοηθεια. εχω το note3 sm-n9005 android 5.0 n9005xxugboj1. κι εδω και καιρο εχω προβλημα. 1. μου βγαζει τακτικα \\η διαδικασια android.process.media διακοπηκε\\ (βρηκα στο διαδικτυο μερικες οδηγιες αλλα τιποτα)και το χειροτερο? μετεφερα τις φωτογραφιες σε αλλο φακελο και πλεον δε φαινονται στη συλλογη ( τα αρχεια ειναι στην sd και το φυσιολογικο πρωτα οτι αλλαζα φαινοταν απ ευθειας στη συλλογη). μονο μεσο εξερευνηση αρχειων μπορω να τις δω. Σημερα μεσο odin ξαναπερασα την oficial ρομ αλλα τιποτα. καμμια λυση εχουμε??? θα ηθελα πρωτα μια λυση χωρις να ρουταρω αξιζει να ρουταρεις, ποια η καλυτερη ρομ χωρις bugs και να ειναι ασφαλης γιατι δουλευουμε τραπεζικους λογαρισμους κλπ. ευχαριστω..
saruman123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το ρουταρης οι εφαρμογές των τραπεζών δεν θα λειτουργούν. Οι φωτογραφίες αφού φαίνονται στην εξερεύνηση δεν έχουν χαθεί. Ανέβασε τες στο Google Drive ή όπου αλλού θες(μεταφορά σε PC) για να μην χαθούν και μετά κάνε ότι θες με το κινητό. 1)Θα πας στις εφαρμογές βρες το Google play store και Google Service και θα πατήσεις clear cache. Επανεκκίνηση. 2)Αν δεν γίνεται τίποτα με το πρώτο τότε μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ισως ετσι επιλυθεί το πρόβλημα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από saruman123
spirpat Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Αν το ρουταρης οι εφαρμογές των τραπεζών δεν θα λειτουργούν. Οι φωτογραφίες αφού φαίνονται στην εξερεύνηση δεν έχουν χαθεί. Ανέβασε τες στο Google Drive ή όπου αλλού θες(μεταφορά σε PC) για να μην χαθούν και μετά κάνε ότι θες με το κινητό. 1)Θα πας στις εφαρμογές βρες το Google play store και Google Service και θα πατήσεις clear cache. Επανεκκίνηση. 2)Αν δεν γίνεται τίποτα με το πρώτο τότε μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ισως ετσι επιλυθεί το πρόβλημα. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. σιγουρα δε ρουταρω εφοσον θα εχω προβλημα. οι φωτογραφιες υπαρχουν και ηδη εχω κανει clear και στα google play store kai googleservice με επανεκινησση και τα ιδια. ετσι ξαναπερασα τη ρομ αλλα τα ιδια και πολυ φοβαμαι οτι αν κανω reset θα γινεται το ιδιο..... εχω μια μικρη υποψια μηπως καποιο αρχειο απο την παλια sdcard που επανεγραψα στην καινουργια εχει κατι.. δεν τον εξηγω αλλιως.. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από spirpat συμπληρωση πληροφοριας
saruman123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spirpat είπε εχω μια μικρη υποψια μηπως καποιο αρχειο απο την παλια sdcard που επανεγραψα στην καινούργια εχει κατι.. δεν τον εξηγω αλλιως.. Στην καινούργια είχες κάνει Format(διαμόρφωση) πρώτου περάσεις τις φωτογραφίες? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από saruman123
spirpat Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, saruman123 είπε Στην καινούργια είχες κάνει Format(διαμόρφωση) πρώτου περάσεις τις φωτογραφίες? Δε θυμαμαι να πω την αληθεια αλλα με παραξενεύει οτι τις εμφανιζε και τωρα οχι. Θα το δοκιμασω κι αυτο. Παντος το media κλπ το μηνυμα προβληματος κλπ δε φευγει με τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα..
spirpat Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 9:02 ΠΜ, spirpat είπε Δε θυμαμαι να πω την αληθεια αλλα με παραξενεύει οτι τις εμφανιζε και τωρα οχι. Θα το δοκιμασω κι αυτο. Παντος το media κλπ το μηνυμα προβληματος κλπ δε φευγει με τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα.. εκανα και φορματ και παλι βλεπει μερικα οχι ολα. προσωρινα εβαλα αναγκαστικα το quickpic που προτεινε φιλος..... μεχρι να βρω λυση..
gvasil099 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα.Eχω και εγώ ένα Samsung galaxy note 3 n9005 LTE. Πρόσφατα μου έβγαλε ένα πρόβλημα στην συλλογή μου.Αλλες φορές μου δείχνει τις φωτογραφίες με τα άλμπουμ και άλλες όχι, ενώ μου τις εμφανίζει κανονικά στην διαχείριση εφαρμογών (τα αρχεία μου δηλαδή) Στην συλλογή πλέον δεν μου τις εμφανίζει. Το κινητό διαβάζει κανονικά την κάρτα SD και από το κινητό και από τον υπολογιστή (SD Sandisk 32GB) δοκίμασα λοιπόν να βάλω την παλιά μου SD (sandisk 16GB) μήπως η πρώτη είχε πρόβλημα όμως μου έκανε πάλι τα ίδια.Φοράει την rom kit kat 4.4.2 και σκέφτηκα λοιπόν να φλασάρω (να αλλάξω) την rom μου (δηλαδή το λειτουργικό μου) και να του βάλω Lollipop 5.0 και έκανε πάλι τα ίδια και μου έβγαλε ένα σφάλμα "η διαδικασία android.process.media διακόπηκε" Δεν βρήκα λύση οπότε επέστρεψα στην παλιά έκδοση (kit kat 4.4.2) Να μην ξεχάσω ότι πριν αλλάξω την rom καθάρισα την cache και μετά έκανα hard reset. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχω καταφέρει να βρω τι φταίει.. Εκανα ακόμα και crear cache στο google play store και google service .. Επίσης να προσθέσω ότι έκανα αναβάθμιση από την 4.4.2 στην 5.0 από το πρόγραμμα της Samsung Smart Switch και τίποτα... Ενδεικτικα δειχνω τρεις φωτογραφιες της οθονης του κινητου και παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει στην λύση του προβλήματός μου ας απαντήσει.Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα