Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έψαχνα αυτές τις ημέρες για ένα καλό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών κι έπεσα πάνω στα συγκεκριμένα.

Τελική τιμή (με μεταφορικά και ΦΠΑ) βγαίνει 92€ (81,03€*) για αποστολή με ΕΛΤΑ και 98€ (86,65€*) για αποστολή με κούριερ.

Από την έρευνα αγοράς που έκανα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε ασύρματα ακουστικά σε αυτά τα χρήματα. Review από What Hi-Fi? εδώ.

Στο Skroutz υπάρχουν σε ένα και μόνο κατάστημα στα 119€ και στο Idealo είναι η καλύτερη τιμή από οποιοδήποτε κατάστημα.

* Η τιμή είναι με την έκπτωση των 11€ που κερδίζεις από τις 2 προσφορές που τρέχουν αυτή τη στιγμή στη γαλλική Amazon (5€ με login στο γαλλικό κατάστημα από την εφαρμογή για κινητά και 6€ με αγορά ψηφιακής δωροκάρτας 50€).

Edit: Προσθήκη links για τις 2 προσφορές.

Επεξ/σία από Otacon
  • Moderators
Δημοσ.

για το * :

Το 6 στα 50 οπως εχω δει απο χθες λεει οτι στελνει σε 48 ωρες καποιον κωδικο. Εξαιρουνται οσοι εχουν αγορασει δωροεπιταγη ξανα, κλπ κλπ. Αρα δεν θεωρειται δεδομενο.

Το ταληρο της εφαρμογης, συνηθως δεν το δινει. Ουτε σε μενα το εδωσε πριν 10 μερες αν και εκανα τη διαδικασια οπως ακριβως το περιεγραφε στους ορους της "προσφορας", ουτε σε φιλο μου προχθες. Αρα ας βαλουμε την πραγματικη τιμη στον τιτλο που ειναι οριακα προσφορα αφου απο Ελλαδα το βλεπω ιστορικο 98 ευρω απο το 1 μονο  μαγαζι, και αν κατσει σε κανεναν καμια επιπλεον εκπτωση "τυχερος" θα ειναι. Κανω εντιτ στο θεμα.

Δημοσ.

Τον κωδικό για τα 6€ μου τον έστειλαν περίπου 24 ώρες μετά την αγορά της δωροκάρτας και τα 5€ προστέθηκαν αυτόματα στο λογαριασμό μου απλά κάνοντας login στο γαλλικό κατάστημα της Amazon από το app και πατώντας το κίτρινο κουμπί για ενεργοποίηση της προσφοράς που βρίσκεις στην κεντρική σελίδα (θέλει λίγο scrolling προς τα κάτω).

Δεκτό το edit πάντως.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδη προσφατα τσεκαρα αρκετα sony και αλλα ακουστικα (οχι ομως ασυρματα ή με nc οπως αυτα) θα πω οτι υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα και αλλες επιλογες καλυτερες. 

Αν βεβαια κοιτας για nc και BT δεν μπορω να σου δωσω προτασεις και παω πασο επομενως. 

Τα αρνητικα που βλεπω μαλιστα στο ριβιου ειναι για μενα σημαντικα και dealbrakers , αλλα για αλλους μπορει να μην ειναι. (δεν αντιλεγω σε αυτο που λες, απλα κανω το σχολιο για μην τα παρει κανεις βιαστικα επηρεαζομενος απο το "Από την έρευνα αγοράς που έκανα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα." , ειδικα σε ακουστικα που ειναι εντελως διαφορετικο το καλο για τον καθενα και θεμα γουστου)

Lacking drive and dynamics
Too smooth, particularly in the bass
Treble isn’t the best
Δημοσ.

Εννοείται ότι σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις καλύτερα ενσύρματα ακουστικά. Τα συγκεκριμένα αξίζουν μόνο για όποιον ενδιαφέρεται για ασύρματα, και όχι για όποιον ενδιαφέρεται για ακουστικά γενικά...

Εγώ π.χ. τα θέλω αφενός για μεταμεσονύκτιο Netflix και gaming (όπου η απόσταση τηλεόρασης-καναπέ είναι 3 μέτρα), αφετέρου για ακρόαση Spotify όταν δουλεύω στο laptop σε χώρους με θόρυβο, οπότε η έλλειψη καλωδίου και το NC μου είναι σημαντικά. Και η αλήθεια είναι ότι αν ήθελα ακουστικά για να ακούω μουσική στο σπίτι, θα πήγαινα σε open, καθώς τα προτιμώ από τα closed. :)

Δημοσ.

Το noice canceling και το high res της Sony δουλεύει μόνο με sony Walkman και smartphone. Πήρα πρόσφατα τα ενσύρματα NC-750 με noice canceling και high res sound και είναι εκπληκτικά αλλά μόνο σε Sony. Αυτά εδώ που βλέπετε δεν είναι high res παρά μόνο noice canceling το οποίο δουλεύει με Sony μόνο.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το είχα ψάξει πολυ το θέμα τα πιο value for money είναι τα Sennheizer 4.40bt. Τα πήρα στα 80 ευρώ από Αμαζόν Ισπανίας ήταν σε προσφορά! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...