Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ο εργοδότης δεν έχει κολλήσει τα αυτοκόλλητα ένσημα στη καρτέλα του υπαλλήλου προ 20ετίας... τι μπορεί να κάνει ο εργαζόμενος;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, έχοντας μιλήσει με δικηγόρο (οχι εργατολογο), μου ειπε οτι αν εχει περασει 5ετια δεν μπορω να κανω τιποτα.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσον αφορά τί; Να σου περαστούν τα ένσημα και να μην χάσεις τα συντάξιμα;

Δημοσ.

Ακριβώς. Βεβαια παντα μπορει να εχω πεσει σε κακη περιπτωση, τι να σου πω ; αν θες κανε μια ερώτηση σε καποιον εργατολογο. Ισως και στο ικα να μπορουν να απαντησουν [;]

• Like 1
Δημοσ.

Αν εννοείς ότι στην καρτέλα έχει γίνει η ανάλογη εγγραφή από τον εργοδότη χωρίς να έχουν επικολληθεί τα ένσημα, τότε θα πας στο ΙΚΑ/ΕΦΚΑ και θα κάνεις αίτηση αναγνώρισης και θα πάρεις έγγραφη απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΙΚΑ ηλεκτρινικες υπηρεσιες  προς ασφαλισμενους  .

Εισοδος με στοιχεια taxis και μετα κλειδαριθμο για εγγρφη στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες 

http://www.ika.gr/gr/infopages/ehome.cfm

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

ΙΚΑ ηλεκτρινικες υπηρεσιες  προς ασφαλισμενους  .

Εισοδος με στοιχεια taxis και μετα κλειδαριθμο για εγγρφη στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες 

http://www.ika.gr/gr/infopages/ehome.cfm

thanks

δοκιμασα να το κανω αλλα μου εβγαλε και εκει σφαλμα :fear:

θα ξαναδοκιμασω αυριο (νομιζω εχω ξαναμπει παλαιοτερα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν πιτσιρίκος τότε, πού να ξέρω το τί κολούσανε. Την καρτέλα έβλεπα συμπληρωμένη κ νόμιζα πως μόνο αυτό ήτανε όλο το σύστημα. Και ναι μετά από 20χρόνια το ανακάλυψα και μάλιστα από σπόντα κι όλας!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Δεν υπάρχει ίχνος αυτοκόλλητου πάνω στην καρτέλα αλλά χειρόγραφα στοιχεία πάνω στην καρτέλα υπάρχουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...