Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα όσοι γνωρίζεται να αφήσετε ενα σχόλιο, οσον αφορά τον καλύτερο πάροχο (για εσας προσωπικά) στην περιοχή ΤΕΙ-Εσταυρωμένος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Λογικά θα μεταφερθώ απο 24αρα γραμμή της forthnet που μου παρει 4mbps Download και 0.3 upload, σε κάποια άλλη και θα ήθελα τις γνώμες σας!

Καλή η forthnet, αλλα δεν γίνεται να δινω 20€ για να μου λενε 24αρα και να εχω 3-4, ειναι απλα τραγελαφικο. Θα μου πειτε παντου συμβαινει, ναι σωστα, αλλα εγω θελω να ενημερωθω εαν στην περιοχη εδω υπαρχει καποιος παροχος που ειναι καλυτερος της.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !

Επεξ/σία από MerlinB4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/5/2018 στις 6:36 ΠΜ, MerlinB4 είπε

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα όσοι γνωρίζεται να αφήσετε ενα σχόλιο, οσον αφορά τον καλύτερο πάροχο (για εσας προσωπικά) στην περιοχή ΤΕΙ-Εσταυρωμένος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Λογικά θα μεταφερθώ απο 24αρα γραμμή της forthnet που μου παρει 4mbps Download και 0.3 upload, σε κάποια άλλη και θα ήθελα τις γνώμες σας!

Καλή η forthnet, αλλα δεν γίνεται να δινω 20€ για να μου λενε 24αρα και να εχω 3-4, ειναι απλα τραγελαφικο. Θα μου πειτε παντου συμβαινει, ναι σωστα, αλλα εγω θελω να ενημερωθω εαν στην περιοχη εδω υπαρχει καποιος παροχος που ειναι καλυτερος της.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !

Χωρίς να μένω στην περιοχή, η forthnet παραδοσιακά έχει το χαμηλότερο SNR Margin (6) από όλους τους παρόχους, το οποίο σου δίνει θεωρητικά και την μέγιστη δυνατή ταχύτητα, θυσιάζοντας την σταθερότητα της γραμμής  (αποσυνδέσεις). Από το ποστ σου αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα οπότε δεν νομίζω να δεις μεγαλύτερα νούμερα σε άλλο πάροχο.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...