Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, Muchacho είπε Τίποτα δεν αλλάζει στο στρατό. Και εμείς 36 άτομα ήμασταν σε ένα θάλαμο, με τις 4 τουαλέτες να λειτουργούν και 2 ντουζιέρες.Πολυτέλειες... Αν και ξεφυγαμε αλλα αξιζει γιατι δεν ξερω αν υπηρχε αλλου . Τον χειμωνα του 1982 στη Θηβα σε τωλ και τουαλέτες εξωτερικες τουρκικου τυπου αλλα χωρις πορτα !!! Η μια διπλα στην άλλη και οποιος περναγε απ εξω ειχε ...καλη θεα !!! 1
Muchacho Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν και ξεφυγαμε αλλα αξιζει γιατι δεν ξερω αν υπηρχε αλλου . Τον χειμωνα του 1982 στη Θηβα σε τωλ και τουαλέτες εξωτερικες τουρκικου τυπου αλλα χωρις πορτα !!! Η μια διπλα στην άλλη και οποιος περναγε απ εξω ειχε ...καλη θεα !!! Στην Θήβα παρουσιάστηκα και έχει βελτιωθεί.Πλέον υπάρχουν πόρτες αλλά δεν κλειδώνουν με αποτέλεσμα πολλές φορές κάποιος βιαστικός να την ανοίξει και να σε χτυπήσει.Επίσης και τα μπάνια έχουν βελτιωθεί πλέον τα περισσότερα έχουν κουρτίνα(ο θεός να την κάνει...).Τέλος,κάθε μέρα έχει ζεστό νερό αλλά για περίπου 1 με 2 ώρες με αποτέλεσμα να γίνεται μάχη για ποιός θα κάνει μπάνιο.Το λες και εξέλιξη... 1
Adanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 5 hours ago, Γιάννης Platano said: Δεν ξερω που υπηρέτησες αλλα πριν πολλες 10ετιες (82Δ ΕΣΣΟ) ημασταν πανω από 30-40 ατομα σε διπλα κρεβατια στον θαλαμο. Μακαρι να εχει αλλαξει . Εγώ πάντως το 09 που υπηρέτησα (ΚΕΕΔ στην αρχή και μετά σε νησί), ήμασταν στο κέντρο σε θάλαμο 25-30 άτομα (επί 4 θαλάμους κάθε λόχος) και στο νησί ήμασταν 20 άτομα στον θάλαμο. Οπότε το σενάριο που λέει ο από πάνω για 3-4 άτομα, δεν νομίζω να ισχύει. 1
Muchacho Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Είπα τουλάχιστον 3-4 άτομα αλλά ακόμα και στο στρατό υπάρχουν τέτοια ξενοδοχεία...Αλλά εμείς σε αστυνομικές σχολές αναφερόμαστε όπως δύσκολα να είναι μαντρί όπως τον στρατό με 20+ άτομα. 1
Mr.Fpo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το θέμα αλλά δεν καταλαβα μπορεί κάποιος που γνωρίζει να δώσω μια σωστή απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα