Προς το περιεχόμενο

Samsung C32HG70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το response time στην CF24FG73 που έχω στην επιλογή standard η φωτεινότητα ρυθμίζεται κανονικά....Αν αλλαχτεί σε faster ή fastest κλειδώνει κάπου στο 90% το οποίο είναι υπερβολικό κατ εμέ.....Οπότε στη δική μου που αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο panel με αυτήν που αναφέρετε ανεβαίνει δεν κατεβαίνει(εκτός αν συμβαίνει το αντίθετο ανάλογα το μοντέλο).. Το brightness σε normal χρήση το έχω 25-40%

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Inler είπε

Για το response time στην CF24FG73 που έχω στην επιλογή standard η φωτεινότητα ρυθμίζεται κανονικά....Αν αλλαχτεί σε faster ή fastest κλειδώνει κάπου στο 90% το οποίο είναι υπερβολικό κατ εμέ.....Οπότε στη δική μου που αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο panel με αυτήν που αναφέρετε ανεβαίνει δεν κατεβαίνει(εκτός αν συμβαίνει το αντίθετο ανάλογα το μοντέλο).. Το brightness σε normal χρήση το έχω 25-40%

στην C32HG70 η φωτεινότητα πέφτει απο τα 350 στα 211nits . Δηλαδή περίπου στο 55% brightness

1 ώρα πριν, lelos1 είπε

γιατί ειναι ίδια τιμή μόνο αυτό σκέφτομαι

χάνεις αρκετα σε ppi όμως, αν θα είσαι στην ίδια απόσταση θα χάνεις σε ευκρίνεια.

(πωπω έχω γεμίσει τα topics των οθονών με δικά μου post....)

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

ναι  κατέληξα στην 32" μια και έχει ίδια τιμή με την 27" και το γραφείου μου ειναι μεγάλο άπλα με προβληματίζει που δεν έχει gsync αν θα είμαι ok με μια 1070 προς το παρών 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lelos1 είπε

ναι  κατέληξα στην 32" μια και έχει ίδια τιμή με την 27" και το γραφείου μου ειναι μεγάλο άπλα με προβληματίζει που δεν έχει gsync αν θα είμαι ok με μια 1070 προς το παρών 

Το ιδανικό για να μην έχεις θέματα ειναι να κατεβάζειες την συχνότητα της όσα ειναι τα LOW hz της οθόνης σου

Δηλαδή αν πχ πιάνεις 100-120fps θα την ορίζεις στα 90fps και με V-SYNC θα είσαι εντελώς smooth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...